Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

обръщане на волани.

• Please log in to reply
26 мнения по тази тема

#1 koko11

koko11

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 6 Мнения:
  • Град:Априлци
  • Интереси:Джипове.Коли .Бъгита .Офроуд.
  • Автомобил:
    шевролет 6.2
    митсубиши 3.0

Публикувано 14 юни 2009 - 20:08

Обръщам волани на автомобили и джипове.За членове на форума минус 10 процента от цената за труд.
Обръщането става за десетина дни.Частите може да ги достави клиента.Може и да се потърсят и взаимно.Цената за труда е от 1000лв.В зависимост кое се обръща.Само волана без фарове и кори на врати .Екстри на колата.Година на производство.Намирам се в провинцията.0895 683 283 Калоян.
  • 0
НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА ИМА НЕМОЖЕШТИ ХОРА

#2 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 14 юни 2009 - 20:49

Обръщам волани на автомобили и джипове.За членове на форума минус 10 процента от цената за труд.
Обръщането става за десетина дни.Частите може да ги достави клиента.Може и да се потърсят и взаимно.Цената за труда е от 1000лв.В зависимост кое се обръща.Само волана без фарове и кори на врати .Екстри на колата.Година на производство.Намирам се в провинцията.0895 683 283 Калоян.

Колега,
Явно имаш опит в тая работа, ама би ли споделил как се кара кола с волан от ляво и педали от дясно?
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#3 nikolai4eto

nikolai4eto

Напреднал

• Потребители на форума
  • 726 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W202 C 200 CDI 2000г T VITO 110 CDI 2000г CLC 203 220 CDI 2002г 143Hp

Публикувано 14 юни 2009 - 21:20

В цената влиза сигурно и местенето на педалите,сервото,съединителя с помпите/ако не е автомат/.В София има няколко места където обръщат волани.Сигурно колегите от столицата ги знаят,но съм чувал ,че цената е около 3000лв с материалите и зависи от екстрите и модела.Абе според мен взел ли си си англичанка си се прежалил.
  • 0

#4 Майсторо

Майсторо

Чирак

• Потребители на форума
  • 212 Мнения:
  • Град:Благоевград
  • Автомобил:
    W212 E 250 CDI 2011 ELEGANCE Е 290 TURBO DIESEL 1999 CLASIC
    NISSAN MIKRA 1.3 NCVT avtomatic
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 юни 2009 - 22:32

Колега интересува ме обръщане на волан на МЛ 270 2001 година , автоматик но не мога да намеря никакви части . Ще трябва ако можеш ти да ги търсиш . Каква ще е горе долу цената заедно със частите ?
  • 0
НПубликувано изображение НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НИКОГА

#5 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 14 юни 2009 - 22:32

Я ми дай цена за обръщането на 221-ца с труд, части и тн....?
  • 0

logo-600-1002.png

#6 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 14 юни 2009 - 22:38

В цената влиза сигурно и местенето на педалите,сервото,съединителя с помпите/ако не е автомат/.В София има няколко места където обръщат волани.Сигурно колегите от столицата ги знаят,но съм чувал ,че цената е около 3000лв с материалите и зависи от екстрите и модела.Абе според мен взел ли си си англичанка си се прежалил.

Пише изрично - само волан, без тинтири-минтири...
За това ми е любопитно, не че съм с обратен волан. Нямам и намерение да си купувам подобен автомобил, но все пак да палтиш 1000 кинта и да си вземеш олата с ляв волан и десни педали е кофти, не мислисш ли?
Да не говорим,че "...намирам се в провинцията..." е доста тчно определение, примерно в Резово...
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#7 mari0

mari0

Напреднал

• Потребители на форума
  • 487 Мнения:
  • Град:Перник

Публикувано 15 юни 2009 - 07:49

Колега интересува ме обръщане на волан на МЛ 270 2001 година , автоматик но не мога да намеря никакви части . Ще трябва ако можеш ти да ги търсиш . Каква ще е горе долу цената заедно със частите ?

колега имаш ЛС относно частите за МЛа
  • 0
Автоморга-Мерцедес-0876/438-583
www.mercedes.mobile.bg

#8 koko11

koko11

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 6 Мнения:
  • Автомобил:
    шевролет 6.2
    митсубиши 3.0

Публикувано 15 юни 2009 - 10:50

Не съм бил ясен.Обръщам всичко на автомобила.Волан педали фарове кори на врати .Рейка хебел или кормилна кутия за различните модели.
Провинцията е Априлци находящт се Между Троян и Севлиево.
  • 0

#9 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 15 юни 2009 - 21:43

Не съм бил ясен.Обръщам всичко на автомобила.Волан педали фарове кори на врати .Рейка хебел или кормилна кутия за различните модели.
Провинцията е Априлци находящт се Между Троян и Севлиево.

Добре де, питах те за 221-цата, мълчиш?
Кажи ми цена за части и труд, ако ти докарам една такава с десен волан да го врътнеш какво ще излезе?
  • 0

logo-600-1002.png

#10 koko11

koko11

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 6 Мнения:
  • Автомобил:
    шевролет 6.2
    митсубиши 3.0

Публикувано 16 юни 2009 - 10:40

Добре де, питах те за 221-цата, мълчиш?
Кажи ми цена за части и труд, ако ти докарам една такава с десен волан да го врътнеш какво ще излезе?

Сега ти питаш много общо.
Коя година.Какво е таблото .Пластмаса кожа махагон.клима или климатроник.кори на врати пак като таблото ли да бъдат.Фаровете ще се сменят ли.Какви да бъдат втора ръка нови или китайски.
Работата започва от 1000лв и стига до 1500лв в зависимост както по горе казах от тия неща.
  • 0

#11 mari0

mari0

Напреднал

• Потребители на форума
  • 487 Мнения:
  • Град:Перник

Публикувано 16 юни 2009 - 11:04

много ше ми е интересно да видим обърната 221ца прави един познат подобен проект ама за съжаление нищо не стана тука е достатъчна една грешка и тая кола неможе да запали повече,а тука говориме за тонове инсталацияя и колега qrosmaster ако имаш такава кола за обръщане задължително требва да намериш някой които разбира доста добре от тия работи и да не му е първата въпреки че още няма обърната 221ца
  • 0
Автоморга-Мерцедес-0876/438-583
www.mercedes.mobile.bg

#12 brpi

brpi

Майстор

• Потребители на форума
  • 1243 Мнения:
  • Град:Karlsruhe,Germany
  • Автомобил:
    W124 300D 603
    W124 230E 102

Публикувано 16 юни 2009 - 11:57

Сега ти питаш много общо.
Коя година.Какво е таблото .Пластмаса кожа махагон.клима или климатроник.кори на врати пак като таблото ли да бъдат.Фаровете ще се сменят ли.Какви да бъдат втора ръка нови или китайски.
Работата започва от 1000лв и стига до 1500лв в зависимост както по горе казах от тия неща.

Коко - с риск да се разсърдиш но мисля че е редно да се отбележи - все пак тука сме Мерцаджии и кат си предлагаш услугите ТРЯБВА да си наясно с Мерц - но от едно изречение личи че не си .
Мерцедес S класа без климатроник няма-всъщност теоретично може и да има в зората на някоя 126 ама аз не съм виждал още а аз съм видял много Мерцове.

Другото е че grosmaster те базика и ти се хващаш -според мене щото не си наясно какво е S класа 221 тип.
Като последно изречение ще спомена че само кат и разкачиш жиците на тая 221 и после и 2000 лева няма да те оправят да и синхронизираш електрониката та да тръгне ,освен в случаи че нямаш собствена Стар диагноза и си цар на автоелектрониката.

Не се и съмнявам че можеш много но да речем обръщането на коя да е S класа няма как да е 1500 лева.
Успех ти желая.
  • 0
W 124 - 300D
W 124 - 230E

#13 koko11

koko11

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 6 Мнения:
  • Автомобил:
    шевролет 6.2
    митсубиши 3.0

Публикувано 16 юни 2009 - 13:00

Така е s класа не съм обръщал.Консултирах се с колега в Пловдив и той сподели че части за обръщане на този модел немогат да се намерят.поне тук.Само от катастрофирал но цената ще висока.
Не се обиждам от конструктивни бележки.Нося и на майтап.Не нося на подигравки.
  • 0

#14 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 16 юни 2009 - 15:30

Момчета

Няма невъзможни неща,има страхливи майстори. И следва най-важния въпрос........Дали си заслужава? ;)
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#15 brpi

brpi

Майстор

• Потребители на форума
  • 1243 Мнения:
  • Град:Karlsruhe,Germany
  • Автомобил:
    W124 300D 603
    W124 230E 102

Публикувано 16 юни 2009 - 16:19

Така е s класа не съм обръщал.Консултирах се с колега в Пловдив и той сподели че части за обръщане на този модел немогат да се намерят.поне тук.Само от катастрофирал но цената ще висока.
Не се обиждам от конструктивни бележки.Нося и на майтап.Не нося на подигравки.

Вече питам съвсем конкретно -правил ли си 124 - интересуват ме дори по простите като окабеляване -дизеловите и да конкретизирам 250 и 300дизел със новия а и с стария мотор?
124 са дърти модели....
  • 0
W 124 - 300D
W 124 - 230E

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни