къде сбърках
Започната от 78aleks, 12 юни 2009 - 22:24:58
9 мнения по тази тема
Публикувано 12 юни 2009 - 22:24
здравейте.
явно с нещо наруших правилата,та темичката ми за оборотите на ПХ и задната бе изтрита.
както и да случайни неща няма.моля да бъда извинен и ако е възможно някой да ми подскаже какво не й беше наред.
а инак и снимка на това,което нарекох брояч на импулси, в който влиза единия от трите,излизащи от "птичия крак' маркучи исках да прикача ,но и това не не ми се получи.
явно има още какво да се учи.
явно с нещо наруших правилата,та темичката ми за оборотите на ПХ и задната бе изтрита.
както и да случайни неща няма.моля да бъда извинен и ако е възможно някой да ми подскаже какво не й беше наред.
а инак и снимка на това,което нарекох брояч на импулси, в който влиза единия от трите,излизащи от "птичия крак' маркучи исках да прикача ,но и това не не ми се получи.
явно има още какво да се учи.
Публикувано 12 юни 2009 - 22:28
Публикувано 12 юни 2009 - 23:47
На мен теми още не са трили,но коментари бая В скоро време винкела ще влезне в употгреба!
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 13 юни 2009 - 00:23
Колега, провери дали темата ти не е преместена в съответния подфорум. Погледни в подфорум, който отговаря на твоя модел кола. Ако я няма ще направиме всичко възможно да я възстановиме ако е станал грешка.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 13 юни 2009 - 15:13
е за това този сайт е велик не е като други подобни сайтове къде за една сгрешена дума ти трият теми или пък ти спират правото да пишешЕто я темата ти.
http://www.mbclub.bg...showtopic=17369
Автоморга-Мерцедес-0876/438-583
www.mercedes.mobile.bg
www.mercedes.mobile.bg
Публикувано 14 юни 2009 - 17:08
Както вече стана ясно, темата не е изтрита, а напротив, като ценна тема е преместена на съответното място от модераторите.
Виж в тази тема: Как се слага голяма картинка във форума?
благодаря,колега.
както писах ,човек винаги може да научи нещо ново. и в тоя тон-можеш ли да подскажеш как да прикача така обещаната снимка.
Виж в тази тема: Как се слага голяма картинка във форума?
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 14 юни 2009 - 22:18
здравейте.
искам да ви благодаря за коректното отношение.наистина в сравнение с някои други форуми за този -само суперлативи.
сега от раз успявам да открия темата, но все така не успявам със снимките.
посетих темата за прикачване на снимки и макар че спазих процедурата както е описано, при изпращането ,файлът не се прикачва.
каква ли може да е причината? а не е по-голям от 2 мв.дали може да е защото все още съм със статус "прохождащ"?
благодаря за помощта.
искам да ви благодаря за коректното отношение.наистина в сравнение с някои други форуми за този -само суперлативи.
посетих темата за прикачване на снимки и макар че спазих процедурата както е описано, при изпращането ,файлът не се прикачва.
каква ли може да е причината? а не е по-голям от 2 мв.дали може да е защото все още съм със статус "прохождащ"?
благодаря за помощта.
Публикувано 15 юни 2009 - 10:45
здравейте.
благодаря за помощта.
Колега - ето ти много бързо обучение как става номера със снимките.
Отиваш например тук
http://www.imageshack.us/
качваш снимката -след това ти излиза едно меню има един надпис отстрани - Thumbnail for forums (1)
маркираш всичко и го копираш в поста си - изглежда е те така - вместо скобите сложих звездичка за да се види съдържанието
*URL=http://img301.imageshack.us/i/webasto.jpg/**IMG]http://img301.imageshack.us/img301/9504/webasto.th.jpg*/IMG**/URL*
а си вижда снимката ето така
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 15 юни 2009 - 21:58
еврика!
като че ли успях,колегите,списващи по темата ще кажат.но мисля че успях поне линк към снимката да пратя
благодаря на всички,оказали съдействие.
като че ли успях,колегите,списващи по темата ще кажат.но мисля че успях поне линк към снимката да пратя
благодаря на всички,оказали съдействие.
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни