Спря да свети часовника и километража
Started by fiona_Aclass, 08 Jun 2009 - 18:17:44
20 replies to this topic
Posted 08 June 2009 - 18:17
Спря да ми свети таблото на което изписва километрите и часът,кажете как мога да си оправя(дали е лесно като смяната на фаровете) или по-добре на майстор да го закарам
Posted 08 June 2009 - 18:23
Спря да ми свети таблото на което изписва километрите и часът,кажете как мога да си оправя(дали е лесно като смяната на фаровете) или по-добре на майстор да го закарам
Няма да е толкова лесно колкото си мислиш, затова най-добре си закарай колата на ел. монтьор който поне е свалял табло на А-класа
Posted 08 June 2009 - 19:57
ще и препоръчаш ли специалист?
аз специално за А-класата не съм уверен...
Дамата е млада красавица, и не бива да се оставя в случайни ръце...
Грос - очаквам добър съвет, естествено
благодаря от името на Фиона
Posted 08 June 2009 - 20:02
ще и препоръчаш ли специалист?
Знаеш къде бих е посъветвал да отиде
Ако иска да ми пише лично за да и кажа
Posted 08 June 2009 - 20:26
Добре, Грос, дай и най-добрия съвет - на ЛС
момичето заслужава, вярвай ми!!
Posted 08 June 2009 - 20:58
А мен, понеже съм дърт пергиш, щехте да ме оставите да си го разглобявам, нали?Добре, Грос, дай и най-добрия съвет - на ЛС
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 08 June 2009 - 22:00
А мен, понеже съм дърт пергиш, щехте да ме оставите да си го разглобявам, нали?
Не си питал, не сме ти казали....
Posted 08 June 2009 - 22:05
Забрави да кажеш "Вервай ми" на карая, ама сига съм спамилНе си питал, не сме ти казали....
Кажете дали колежката се е оправила и какъв е бил проблема, има ли начин да се мине без майстори?
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 09 June 2009 - 19:18
Дисплея е дал фира.И по мое мнение отиваш на смяна на таблото.Табло ще намериш евтино но проблема е със въвеждането на кодовете или /така нареченото обучение на таблото/.Защото таблото на тая гадна кола е нещо страшно.Командва сумати операций и в него има една камара процесори и темподобни щуротий.Казвам го от опит.С един изгорял процесор за команда на стъкломиещото устроиство се вкарах в такива филми , че с един електронен инжинер преправихме цялата система.Абе сложно е , и не е никък евтино.Незнам дали само дисплея подлежи на подмяна и дали се продава като отделен детайл.Отваряне му е майката.Успех.
Posted 09 June 2009 - 21:01
Пепи е трагично прав, увиДисплея е дал фира.И по мое мнение отиваш на смяна на таблото.Табло ще намериш евтино но проблема е със въвеждането на кодовете или /така нареченото обучение на таблото/.Защото таблото на тая гадна кола е нещо страшно.Командва сумати операций и в него има една камара процесори и темподобни щуротий.Казвам го от опит.С един изгорял процесор за команда на стъкломиещото устроиство се вкарах в такива филми , че с един електронен инжинер преправихме цялата система.Абе сложно е , и не е никък евтино.Незнам дали само дисплея подлежи на подмяна и дали се продава като отделен детайл.Отваряне му е майката.Успех.
реалист..
пак уви...
дано при Фиона не е така - от сърце желая..
Posted 09 June 2009 - 22:04
И в крайна сметка трябва да си сменя таблото,така ли?Не става да се смени лампичка или нещо подобно
Posted 09 June 2009 - 22:39
И в крайна сметка трябва да си сменя таблото,така ли?Не става да се смени лампичка или нещо подобно
Лампичките са два броя и те са най-малкия дерт в случая и дано си късметлийка.
Утре ще ти отговоря на личното и ще ти кажа каде да отидеш
Posted 09 June 2009 - 22:53
На смяна отиват нещата.Почти съм сигурен.Да не кажа убеден.Дано да е малкия дявол.
Posted 12 June 2009 - 22:29
Дисплейчето започна пак да си свети,без да правя нищо по него
Posted 12 June 2009 - 23:57
Дисплейчето започна пак да си свети,без да правя нищо по него
Имаш някоя студена спойка, която може би от дупките дава контакт и светва.
Ако нещо решиш да го правиш, пиши да ти дам телефон и кординат на моя човек и да ти го направи.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users