пласмасовите панели дето имитират мохагон
Започната от gabo_benz, 06 юни 2009 - 11:40:55
13 мнения по тази тема
Публикувано 06 юни 2009 - 11:40
здравей те колеги аз се ви тормозя с това че търся нещо но искам да си стегна колицата ката всеки от вас фен на марката затова искам да питам който има инфо за тези пласмасови панели дето имитират махагон за мерц 94г климатроник и панела за при скоростите та мисълта ми е каде и колко горе-долу струват
Публикувано 06 юни 2009 - 11:49
оригиналните са ти от истински махагон.
цената им е около 750лв за този при скоростите, има го само в БС.
с имитации ще загрозиш колата
цената им е около 750лв за този при скоростите, има го само в БС.
с имитации ще загрозиш колата
Публикувано 06 юни 2009 - 16:03
и той не е имитация.
няма мерцедес с имитиран махагон.
махагонът е залепен върху метална основа, затова си мислиш че е имитация.
и горния е към 400-500+лв в БС
няма мерцедес с имитиран махагон.
махагонът е залепен върху метална основа, затова си мислиш че е имитация.
и горния е към 400-500+лв в БС
Публикувано 06 юни 2009 - 16:52
По-скоро по средата на панела е интегрирана алуминиев лист - и от двете му страни са залепени листчета дърво. Това е направено с цел при сблъсък, ако си праснеш тиквата и за да не стане махагона на трески, които да те наранят - просто да се огъне. Махагона на вратите също е така - там при страничен удър, при който би се огънала кората на вратата, ако не е тъй направено ще ти се одере кожата
В youtube.com има два оригинални клипа за сигурността при 124-ката - ей там има за махагона и за още дребни, но важни и иновативни неща, за които инженерите от Щутгард са се сетили
В youtube.com има два оригинални клипа за сигурността при 124-ката - ей там има за махагона и за още дребни, но важни и иновативни неща, за които инженерите от Щутгард са се сетили
Die Mercedes-Benz S-Klasse, fruher vie heute - ein Auto der Superlative!
Uploaded with ImageShack.us
Няма МЕРЦЕДЕС лош.
Бенца си е БЕНЦ велик. Има магия в тази марка - знай го това
Публикувано 06 юни 2009 - 18:26
алуминиевите листове по принцип са, за да приеме махагона желаната форма.
дървото е нарязано натънко, накиснато в разтвор за да омекне като тапет и после се полага върху алуминиевата лента с желана форма. изсъхва и се нанасят множество ръце лак.
а това за безопасността не го знаех...
дървото е нарязано натънко, накиснато в разтвор за да омекне като тапет и после се полага върху алуминиевата лента с желана форма. изсъхва и се нанасят множество ръце лак.
Публикувано 07 юни 2009 - 11:30
алуминиевите листове по принцип са, за да приеме махагона желаната форма.
някъде към 5-тата минутка дават за махагончето и за сигурността, до която води алуминиевия лист по средата на детайла
Die Mercedes-Benz S-Klasse, fruher vie heute - ein Auto der Superlative!
Няма МЕРЦЕДЕС лош.
Бенца си е БЕНЦ велик. Има магия в тази марка - знай го това
Публикувано 09 юни 2009 - 14:47
Филмчето от petertyp44 е доста показателно.
Иначе ако ти се е напукал махагона ... казаха ми че имало сега някакви врътки... минавали го с лак от тези където специално се използва ли за пияна-та ... и след предварителна подготовка пукнатините не си личали въобще ... другата седмица мисля да ходя да проверя аз тази работа и ще споделя впечатления.
Иначе ако ти се е напукал махагона ... казаха ми че имало сега някакви врътки... минавали го с лак от тези където специално се използва ли за пияна-та ... и след предварителна подготовка пукнатините не си личали въобще ... другата седмица мисля да ходя да проверя аз тази работа и ще споделя впечатления.
Публикувано 16 юни 2009 - 10:21
Колега, виж и докладвай, защото предполагам доста хора живо ги интересува, включително и мен....Филмчето от petertyp44 е доста показателно.
Публикувано 16 юни 2009 - 14:24
Май се отлага ходенето ми дотам ..че се вкарах в маса други проблеми ... ма като стигна до там обещавам да споделя.
Публикувано 16 юни 2009 - 16:46
Филмчето наистина е показателноФилмчето от petertyp44 е доста показателно.
Именно такива филмчета дават отговора на въпроса "Защо Мерцедес?" и любимото ми " за тия пари има 10години по-нов Форд или Пежо..."
В момента карам Ситроен Саксо 2001г. Единствения му плюс пред старата ми кола МВ 200СЕ 1992г. е че е страшно икономичен. Иначе си признавам- страх ме е да си помисля какво ще стане ако ме измлати някой (да не дава господ) въпреки че имам еърбег, се чувствам доста незащитен в тази кола, за разлика от старата.
Публикувано 16 юни 2009 - 20:12
ако ме измлати някой (да не дава господ) въпреки че имам еърбег, се чувствам доста незащитен в тази кола, за разлика от старата.
що бе, ербега може да остане здрав, не я мисли френската възглавница..
ама инак, една здравна застраховка не е излишна - в ING, например ;(
Публикувано 17 юни 2009 - 05:46
Абе Вени ти или не ме разбра, или проявяваш доста черен хумор на мой гръб- НЕ МИ ДРЕМЕ за френската възглавница- да гърми, да се пука и да си свърши работата ако се наложи (пак казвам да не дава Господ), дреме ми за здравето и живота- на мен и на останалите пътници в колата. Майтапа настрана, но имам и здравна застраховка в AIG life.що бе, ербега може да остане здрав, не я мисли френската възглавница..
ама инак, една здравна застраховка не е излишна - в ING, например ;(
Публикувано 12 юли 2009 - 22:44
Колега Лоринзър,верно,ли струва толкова панела,около скоростния лост.Това е ужасна цена.Макар,че мисля че в моя случай,с моя странен панел,който има само управление за дясно ел.огледало и нищо друго,какъвто не бях виждал никъде,досега-при имитация ще мина по-тънко.Но не смятам да си плескам панела,въпреки че си е напукан на реснички оттук-оттам
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни