Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

някой знае ли как и с какво да си боядисАм кожения салон

• Please log in to reply
12 мнения по тази тема

#1 gabo_benz

gabo_benz

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 29 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:луд съм по Мерцедесите и другата кола която ще стои до мерцедеса ми в гаража това е Мустанг-Шелби 2006г
  • Автомобил:
    E200 купе 1994г 136к с

Публикувано 02 юни 2009 - 10:26

ЗДРАВЕЙ ТЕ КОЛЕГИ искам да ви питам с какво мога да си боядисАм кожения салон той е черен но с времето знаете какво се случва точно с черните кожи макар че за мен са класика питам защото си мисля че с каквото и да го боядисАм ще пуска от слънцето или ще имам други проблими който има мнение ще съм му благодарен МЕРСИ да живее МЕРЦЕДЕС :flagmbcb

Този пост е редактиран от W140: 02 юни 2009 - 14:27

• 0

#2 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 02 юни 2009 - 10:58

Аз да ти кажа си боядисах черното кожено яке, дето ми беше омръзнало да го нося заради захабения му вид с ... боя за обувки. Да с боя за обувки, от оная дето е с дунапренче отгоре и се маже. ГОЛД нещо си пише на капачката. И после на дъжд, сняг не ми е пускало от боята, но на слънце не съм го носил.
  • 0

#3 gabo_benz

gabo_benz

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 29 Мнения:
  • Интереси:луд съм по Мерцедесите и другата кола която ще стои до мерцедеса ми в гаража това е Мустанг-Шелби 2006г
  • Автомобил:
    E200 купе 1994г 136к с

Публикувано 02 юни 2009 - 12:16

то има и боя за кожа ама дали някой знае дали и за купето става а не да седнеш с бяло и опаааа :kill_myself:
  • 0

#4 st16me

st16me

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 640 Мнения:
  • Град:Кюстендил

Публикувано 02 юни 2009 - 12:21

Моята предна Е-класа я правиха в Горубляне и точно с боя за кожени якета и нямах никакъв проблем!
  • 0

#5 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 02 юни 2009 - 12:29

По тая причина пробвай на някое странично място, и то не с ефтина боя, ами с най-скъпата в магазина.
Но до сега коженото ми яке не е пускало, а съм казвал тоя номер и на други познати и всички са доволни.
  • 0

#6 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 юни 2009 - 12:30

то има и боя за кожа ама дали някой знае дали и за купето става а не да седнеш с бяло и опаааа :kill_myself:

Пробвай с някоя качествена боя за кожа на подлакътника,аз мисля че ще стане супер.Моя салон съм го пръскал тук там с качествен спрей/чер мат/на
Ледената от форума също го правихме.Ефекта е поразителен.Не си правя та'ак просто пробвай на някоя деруга или захабено.По-лошо няма да стане а направо че се очудиш.Но повтарям,вземи спреи на някоя уважаваша се марка.

п.с.

Обаче пръскаи от по-далечко за да не стече и задължително покрий близките детайли на които не трябва да попада боя САМО на кожата,няколко ръце,естествено изчаквай по 10 мин между нанасянията за да има време да попива.Ше останеш доволен.А ако искаш да го вапцаш целия консултирай се с такива които боядисват дрехи.Не мисля че е философия.

Успех:)
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#7 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 02 юни 2009 - 12:44

st16me сподели кога си го правил,колко пари колко седалки,цветът как го докараха,после кви впечатления имаш...давай давай инфо ;)
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#8 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 02 юни 2009 - 13:08

Аз да ти кажа си боядисах черното кожено яке, дето ми беше омръзнало да го нося заради захабения му вид с ... боя за обувки. Да с боя за обувки, от оная дето е с дунапренче отгоре и се маже. ГОЛД нещо си пише на капачката. И после на дъжд, сняг не ми е пускало от боята, но на слънце не съм го носил.

+100
това и аз съм го правил , ефекта е учудващо добър
но за салона - има специални бои за кожа
хората са казали - "...слушай патило"
  • 0

#9 st16me

st16me

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 640 Мнения:
  • Град:Кюстендил

Публикувано 02 юни 2009 - 14:20

st16me сподели кога си го правил,колко пари колко седалки,цветът как го докараха,после кви впечатления имаш...давай давай инфо ;)

Значи това съм го правил преди 2 години, кото отидох да ми претапицират волана и тогава момчето каза, че не съм за тях и ме прати при неговоте колеги, които са спецове само в това ( да боядисват салони). Та цените бяха нещо от сорта 40лв. за волан и 80лв за едно ребро от седалката + подлакътник. Смело мога да кажа, че резултата беше много добър. Момчето ми обясни, че работи с италиански бои за кожи и няма да имам никакви тревоги, което беше факт. Докато колата беше моя тази боя не мръдна. Е ако има още въпроси давай! :flagMB new:
  • 0

#10 sakata

sakata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 724 Мнения:
  • Автомобил:
    W210 E320T CDI
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 юни 2009 - 17:01

аз другата седмица ще нося едно яке и ще пиша как се справят.

Имат услугата боядисване на кожен салон - http://www.bobi97.net/index.html
  • 0
I expect nothing. I fear no one. I am free.

#11 LEDENATA

LEDENATA

Чирак

• Потребители на форума
  • 65 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 S500 1994

Публикувано 03 юни 2009 - 19:57

В по заредените авто магазини има паста с боя в нея, мнението за него го черпя единствено от продавачите, струва около 45-50 кинта, не съм пробвал, но ако някой пробва и каже резултата, ще си взема и аз .
След пазара на Гурубляне има много зареден магазин за авто глезотийки, там го продават този "мехлем" .
  • 0

#12 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 юни 2009 - 21:42

В по заредените авто магазини има паста с боя в нея, мнението за него го черпя единствено от продавачите, струва около 45-50 кинта, не съм пробвал, но ако някой пробва и каже резултата, ще си взема и аз .
След пазара на Гурубляне има много зареден магазин за авто глезотийки, там го продават този "мехлем" .

Докат не пробва некой......викаш не :nono: :)
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#13 LEDENATA

LEDENATA

Чирак

• Потребители на форума
  • 65 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 S500 1994

Публикувано 03 юни 2009 - 22:15

Докат не пробва некой......викаш не :nono: :)

Някой само да каже, че има ефект съм по него . :icon_coolgrin:
  • 0

3 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 3 гости, 0 анонимни