Масло двигателно
Започната от uri70, 29 май 2009 - 09:30:52
8 мнения по тази тема
Публикувано 29 май 2009 - 09:30
Здравейте колеги
Предстои ми смяна на двигателното масло бихте ли ми препорьчали каква марка да бьде
Колата е мерцедес С 180
Предстои ми смяна на двигателното масло бихте ли ми препорьчали каква марка да бьде
Колата е мерцедес С 180
Публикувано 29 май 2009 - 09:55
Здравейте колеги
Колата е мерцедес С 180
Препоръчвам ти М10Д
Темата за маслото е коментирана безброй пъти!
Има бутон търсене, има сервизна книжка!
Има анкета за маслата!
Няма яснота колата дизел ли е бензин ли е, електромобил ли е?
Аман всяка седмица от нова тема "...какво масло да сложа..."
Някой прави ли си изобщо труда да чете правилата на форума?
Модератора да се ангажира с предупреждения и санкции най-накрая!
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 29 май 2009 - 11:50
Колата е бензин С 180
Публикувано 30 май 2009 - 12:09
Здравейте,колеги!
Предстои ми смяна на двигателното масло,бихте ли ми препоръчали от къде да го изсточа,от пропката или през щеката за масло.
Колата е мерцедес С-180 бензин.
Предстои ми смяна на двигателното масло,бихте ли ми препоръчали от къде да го изсточа,от пропката или през щеката за масло.
Публикувано 30 май 2009 - 16:07
Здравей колега,Здравейте,колеги!
Аз лично карам с Mobil 10W40 и съм много доволен, от BP също не мога да се оплача. Най - важното за мен е това което пише на етикета да отговаря на това в тубата. Личен съвет от мен е да източиш маслото през пробката, а не през щеката. Пробката е за това, по старите двигатели са по капризни спрямо точене от щеката, от опит ти казвам. Както знаеш има една реклама на Mercedes "Kein Design ohne Funktion!"
Поздрави
Публикувано 30 май 2009 - 19:32
Мога да ти кажа само какво да е като вискозитет .... Или 10/40 или 5/40 ако колата не харчи масло .... Марката е като това да питаш коя кола е най-добрата ......
Публикувано 02 юни 2009 - 17:13
Колеги вискозитета зависи от сезона, пробега и т.н. Обърнете шишето отзад и търсете MB 229.1 или MB 229.3 няма ли го - това масло не е за вас
http://www.whnet.com/4x4/oil.html (има го в полезна информация, но може да не сте го видяли)
http://www.whnet.com/4x4/oil.html (има го в полезна информация, но може да не сте го видяли)
светещи желетки, що сте толко нервни?
bliznatsite написаха: mn ne mi haresvat za6toto emblemata na mecedesa e kato mernik i izglezda 4e 6a te zastrelq
Публикувано 02 юни 2009 - 22:04
Кой ще ти гледа в секция "полезна информация", нали е 5 пъти по-лесн ода се пусне нова тема?Колеги вискозитета зависи от сезона, пробега и т.н. Обърнете шишето отзад и търсете MB 229.1 или MB 229.3 няма ли го - това масло не е за вас
Нали го знаете лафа за "тука нема ред"?
Два пъти ме питат каква мрака масло и 4 пъти какъв вискозитет...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 08 юни 2009 - 13:59
Ами едно цъкче с FAQ (често задавани въпроси) или нещо като: "Аз съм нов потребител и това ми е първият Мерцедес...) и да следват "NEXT" , "NEXT" , "NEXT" може да има и например: ...аз съм от град .......... . Членове на МБ Клуб наблизо са .......... телефоните им са ............, срещаме се всяка седмица в ..........от .............часа. Заповядай на срещата!
светещи желетки, що сте толко нервни?
bliznatsite написаха: mn ne mi haresvat za6toto emblemata na mecedesa e kato mernik i izglezda 4e 6a te zastrelq
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни