всички комбита са хубави...
life-style-cars...
Четно да ти кажа комбито не а ми от любимите коли. Текущото го карам зарди малкия пъпеш.
Колкото повече го карам, толкова повече се убеждавам, че една кола, дето не е комби или хечбек не е кола. От друга гледна точка съм един нвъобразим фен на седаните. Много ги харесвам, особенно Ц-класата седан ми е много в кръвната група, да не говорим ако е я направят с две врати. Има едно БМВ 3-ка(със сигурност е след 2005) с две врати, което си изглежда като седан. Много ме кефи, нищо че не е Мерцедес.
От друга гледна точка комбито е един незаменимо функционален автомобил.
Започвам да се чувствам като Къци Вапцаров, след посещение в Тибет: започвам да откривам жената в себе си - не знам какво искам!!!
В един от последните автобилдове имаше една Е-класа комби-купе с две врати. Имах чувството че са снимали колата на мечтите ми, ама цената ме върна в реалността.
Защо обичам коли с две врати? Ами зщото като имаш кола с 4-ри врати, все се намират налепи, които искат да пестят комфортно от гориво. А когато колата е с две врати, налепите не им е комфортно и предпочитат да си ползват техните коли.
Дори и жената е на мнение, че оная Е-класа, комби с две врати е нашата кола, въпреки че се вози от зад заради макия!!!
Незнам как да обясна точно какво искам?
Текущата ми кола е перфектна, обаче въпреки бебето, налепите се тълпят. Иска ми се да може да е с две врати и едната да се счупи бързо...
Сигурно звучи много егоистично, но човек има нужда остане сам със семейството си( и 500 коня под капака) поне докато пътува към морето!