бял дим от панела с врътките за парното и касетофона
Започната от Gudison Park, 27 май 2009 - 08:50:25
13 мнения по тази тема
Публикувано 27 май 2009 - 08:50
Здравейте колеги, при включване на климата на моята Цедка 180 комбара, почва да излиза бял дим с миризма на изгоряло, купих ново електродвигателче за 140 точки, монтирах го и след 10 сек работа на вентилатора пак започна да пуши отвсякъде през панела с врътките и касетофона. Пробвам го при свалено положение - работи без да пуши - пълна мистерия. Като сменям оборотите му с врътката на таблото, някак си не минава плавно от едни обороти на други. Примерно между която и да е степен все едно за кратко минава през различни обороти преди да се установи на зададените.
Ще бъда много благодарен ако някой помогне с мнение
Ще бъда много благодарен ако някой помогне с мнение
Публикувано 27 май 2009 - 09:24
Дали не е от регулатора, пуши само като се пусне клима-таКолега, да не те плаша, ама тая работа е доста опасна - тури си един пожарогасител на дясната седалка и се отправяй със страшна скорост към читав електротехник, щото....
Публикувано 27 май 2009 - 09:38
А бе човек,Вени ти каза да заминаваш на елетротехник.аз така миналата година безмалко да се запаля.Алармата окасила някви кабеляци отдолу под волана и по същия начин излизаше пушек от духалките бял. Кабелите направо бяха изгоряли,добре че съм се разминал на някакъв късмет и не е пламнало всичко.

Публикувано 27 май 2009 - 09:43
И от климата да е - пак тичай при ел-техник или климатикаджия с познания в областта на електрото. Ама бързо тичай!
Публикувано 27 май 2009 - 09:45
ок, дайте някой спец по електрото тогава
Публикувано 29 май 2009 - 10:53
от Софето
Публикувано 29 май 2009 - 11:07
Колега, докато се моткаш, да не те четем в сводките на пожарната?
Проблема ти е МНОГО сериозен, и въобще не губи време за решаването му.
Приготви си изправен пожарогасител до тебе, в случаите, когато караш колата.
Във всеки един момент, когато не си в нея, разкачай акумулатора
не пробвай Всевишния доколко късмет ти е отпуснал, щото може да му мине доброто настроение...
Бързай!!!!
Проблема ти е МНОГО сериозен, и въобще не губи време за решаването му.
Приготви си изправен пожарогасител до тебе, в случаите, когато караш колата.
Във всеки един момент, когато не си в нея, разкачай акумулатора
не пробвай Всевишния доколко късмет ти е отпуснал, щото може да му мине доброто настроение...
Бързай!!!!
Публикувано 29 май 2009 - 11:29
Колега благодаря за съветите. Вчера махнах касетофона, целия панел в средата и всички кабели са ок, няма и следа от загоряло, май проблема е в регулатора, възможно ли е да не прави добър контакт буксата и оттам да пуши регулатора
Публикувано 29 май 2009 - 11:52
Май докато не пламнеш няма да мирясаш !!!!Колега благодаря за съветите. Вчера махнах касетофона, целия панел в средата и всички кабели са ок, няма и следа от загоряло, май проблема е в регулатора, възможно ли е да не прави добър контакт буксата и оттам да пуши регулатора

отивай веднага при някой да я прегледа
Публикувано 30 май 2009 - 04:14
А бре хора, защо, аджеба, не си попълвате в данните дето после се виждат отстрани под акаунта ви, от къде сте ?!?
Толкова ли е трудно, или адски ви мързи ? Или пък е "голямата тайна" къде се намирате ?
Кво толкова сложно има да се напише градът, та като някой иска помощ за нещо, да се задава неизменният въпрос "а ти от къде си ? "
Група: Потребители на форума
Коментари: 5
Регистриран: 3 April 09
Потребител N: 11357 Град: ???
Автомобил:
renault11turbo
Коментари: 56
Регистриран: 25 January 07
Потребител N: 2606 Град: ???
Толкова ли е трудно, или адски ви мързи ? Или пък е "голямата тайна" къде се намирате ?
Кво толкова сложно има да се напише градът, та като някой иска помощ за нещо, да се задава неизменният въпрос "а ти от къде си ? "
Коментари: 5
Регистриран: 3 April 09
Потребител N: 11357 Град: ???
Автомобил:
renault11turbo
Коментари: 56
Регистриран: 25 January 07
Потребител N: 2606 Град: ???
Публикувано 30 май 2009 - 17:15
Това са момчетата, които ми поддържат климатика. Доколкото знам работят с много добър електричар. На сайта им има адрес и телефони.ок, дайте някой спец по електрото тогава
Публикувано 08 юли 2009 - 21:09
Хора,ако може само да ви попитам как се сваля панела/таблото с врътките за парното,че едната врътка за парното не свети и откачам като го гледам така като еднооко е,ако може някой да ми каже че не мога да намеря темата знам че я има ама не я намирам.Благодаря предварително!!!!
Публикувано 08 юли 2009 - 22:57
TeMaTaХора,ако може само да ви попитам как се сваля панела/таблото с врътките за парното,че едната врътка за парното не свети и откачам като го гледам така като еднооко е,ако може някой да ми каже че не мога да намеря темата знам че я има ама не я намирам.Благодаря предварително!!!!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни