Значи принципно, така ми се очертават нещата, че ще имам бая ходена до немско. Точно за юни месец няма да мога, но ако ти дойдеш и намериме нещо интерсно, поне ще се върнеме заедно. Инак като намериш коли4ка, ще се организираме. Ма нали знаеш, че ако ще купуваш да е от фейслифта!!!!!

продадох си цедеса....търси се G-klasse!:)
Започната от mbenz, 26 май 2009 - 21:45:16
17 мнения по тази тема
Публикувано 27 май 2009 - 13:40
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 27 май 2009 - 13:55
Ти в коя част на немско си? Може и да се уговорим нещо... ако се наканя да дойда все пак. Какво имаш предвид след фейслифта... след 2001-2 ли? Още не съм ги научил ML-ите кой кога, какво 
Ако искаш да не спамим тук ми пиши в скайпа - pencho22

Публикувано 27 май 2009 - 16:17
Ти в коя част на немско си? Може и да се уговорим нещо... ако се наканя да дойда все пак. Какво имаш предвид след фейслифта... след 2001-2 ли? Още не съм ги научил ML-ите кой кога, какво
Ами само мога да ти кажа да не се напаваш за ML-ите , тва са едни от наи бракуваните коли на мерц. Е сега ако дет се вика ти е влезнало под кожата и не може да спиш чак ....
Но иначе кат модел и въобще -се оказва че е доста зле. А и споредмене няма начин -првене за да се продава на хамериканския клиент които е пълен хаиван в повечето случаи.
Г класата е друго - това е истинската джипка - то е бетер ЗИЛ -тия дет ги помна от казармата. Ама ако Ге свясно искат мнооооого кинти а и малко се продават.
hektor - тва дет си ни показал има 2 недостатака и то големи - само 88 коня е ..... и се продава от някакв мангал...... аз кат видя че името насобственика на автокащата не е немско - краи ....повече и не я гледам па камо ли да ходя да видя колата....... .Сигурно от всичките цигани дет продавт коли може и да има свсни ама аз досега за 8 години в немско не съм намерил такав.
В последно време даже и немците нещо прват цигански номера -явно кризата ги е налегнала и тях..... обаждам се и ония ми разтяга локум колко готин бил мерцаи т. н ......на снимки също е Ок ама е на 200 км от мене ... викам му - аз съм бивш Мерц механик -да идвам ли да гледам колата или да не си губа времето .. немецо директно ми вика - а тая кола тогава не за вас....
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни