Отварям отново старата тема за грубите селски прояви на колегите на пътя, защото трябва да начинът по който се държим, ще се върне към нас като бумеранг.
Колега С 5547 ВН, даже не ми отговори толкова много ли бързаш, а побърза да си направиш нарушението на кръстовището на "Цар Освободител" и "Раковска"? Ние балъците ще продължаваме да чакаме в правилната лента, но вие миропомазаните може да продължавате да се нареждате най-отпред в лявата.
Има жизненоважни случаи когато всяко забавяне може да бъде съдбовно, но се съмнявам това да е била причината да се държиш така нагло.
Недей да се нервиш. Оня ден бях паркирал срещу движението на Стамболийски до Фантастико (при бившия ресторант "Вагона"). Голяяяма грешка! Наложи се да се престроя от насрещното направо в лентата към центъра. Да, ама трамвая спира на светофара, спира и един с раздрънкано Ауди и аз се оказва, че се сбутах пред тях. Трамвайджията започна да дрънка веднага. По всички кръстовища, макар и да виждат, че няма да минат, защото има задрстване, те преминават, спират на средата и пречат на всички. Сега обаче аз бях тапирът. Оня селяк пък с Аудито тръгна със свирене още преди да му е светнало жълто, за да ме засече и да не мога да се престроя. Ако не внимавах, щеше да ме забърше и аз щях да съм виновен. И не само пред КАТ, защото щях да му направя главата мека. Така че-времето е нервно, всички побесняха, никой няма да ни пази нервите, така че да си ги пазим сами.