Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Груби селски прояви на колеги...Или защо хората ни мислят за селяни

• Please log in to reply
33 replies to this topic

#31 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5,566 Posts:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex

User's Awards

3
24
15
3
Garage View Garage

Posted 11 January 2015 - 23:27

Ми тя София ако се изчисти от всички, които не са от тук.. няма да има нагли шофьори :D
Просто тогава цялото движение ще се движи нормално, а не като сега - излизаш от вкъщи и за 10 км виждаш около 31265312318 коли с НЕ софийска регистрация. Повечето от тях са се учили да карат там откъдето са и изобщо не са свикнали с динамиката на този град.

• 3
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#32 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1,953 Posts:
  • Град:София

Posted 12 January 2015 - 01:37

няма значение къде си се учил да караш...

не е проблем и какво караш...

просто кофти манталитет... български...

и внимавайте, защото тези от селата участват в ловни дружинки и са легално въоръжани...
  • 6

#33 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8,412 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Turbo Quattro

User's Awards

3
16
3
2
Garage View Garage

Posted 12 January 2015 - 11:29

Ми тя София ако се изчисти от всички, които не са от тук.. няма да има нагли шофьори :D

Стига глупости. Има си нормални хора навсякъде, както има и пълни душевни, психически и физически цървули пак навсякъде.
Причината много коли с други регистрации да изглежда, че карат неадекватно, е че не знаят все още наизуст всяко малоумно кръстовище в града.
Вчера и мен ме освириха в манастира Ляолин, че давах десен мигач да завия на място, където не може да се завие... нищо че има знаци, но пък... няма маркировка, няма знаци коя лента за къде е, няма и осветление. Ама никога не съм минавал от там, не го знам наизуст.
И кво, ако бях с не-софийска кола, щях да съм "поредния селяндур", който е дошъл да кара в София и да пърди по пейките ли?
  • 5

Audi_A4_avatar.gif

#34 miro0

miro0

Напреднал

• Потребители на форума
  • 647 Posts:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    Стартира с Мазда 121 75Hp '91,
    след това продължи с C220D 95Hp '96 classic
    и сега се вози на E230 150Hp '96 Avantgarde.
Garage View Garage

Posted 12 January 2015 - 14:00

Стига глупости. Има си нормални хора навсякъде, както има и пълни душевни, психически и физически цървули пак навсякъде.
Причината много коли с други регистрации да изглежда, че карат неадекватно, е че не знаят все още наизуст всяко малоумно кръстовище в града.
Вчера и мен ме освириха в манастира Ляолин, че давах десен мигач да завия на място, където не може да се завие... нищо че има знаци, но пък... няма маркировка, няма знаци коя лента за къде е, няма и осветление. Ама никога не съм минавал от там, не го знам наизуст.
И кво, ако бях с не-софийска кола, щях да съм "поредния селяндур", който е дошъл да кара в София и да пърди по пейките ли?

Напълно съм съгласен!

За пример: Първото ми идване във Варна с кола, попадам на кръстовище, преди което няма обозначителна табела коя лента на къде продължава посоката си и се оказва че аз трябва да продължа на право, а се намирам в лентата за наляво.. и к'во понеже не съм с рег. В **** ** и не знам кръстовището, се оказвам поредният селяндур, който се престроява в последният момент и се надява някой да му даде път! Да не говорим, че има коли и с рег. В **** **, на които им се налага да се престрояват в последният момент. Естествено, че някой го правят за да се прередят, но все пак.. КЪДЕ Е ОБОЗНАЧИТЕЛНАТА ТАБЕЛА, може би не сме си платили данъците и за това не е поставена? 

П.п. Към днешната дата не съм сигурен дали не е поставена вече, просто го знам наизуст и не я търся, а си гледам кой и от къде може да се шмугне отпреде ми. 

За още един пример: Вчера пътувам Габрово-Варна и преди Шумен застигам автобуса София-Варна (предполагам), с рег. СА **** ** доближих го и при първа възможност ми пусна десен мигач, но аз не бях с нагласа да го изпреварвам и си останах зад него до магистралата. Пътувайки зад него на пътя правеха някакви ремонти, на мястото имаше две патрулки и полицаи, които регулираха движението, понеже бяха затворили 50 метра от нашето платно за движение. Като приближихме мястото, шофьорът на автобуса първо пусна аварийни и намали, след това подаде ляв мигач и продължи в другото платно със съобразена скорост. Пропуснах да спомена, че отдалеч въпросното място изглеждаше все едно е станало ПТП.

Edited by miro0, 12 January 2015 - 14:52 .

• 0

The best or nothink.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users