Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Груби селски прояви на колеги...Или защо хората ни мислят за селяни

• Please log in to reply
33 мнения по тази тема

#16 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 26 май 2009 - 08:42

+1 ;) Повечето батьовци със лъскавите и нови коли се надуват и се правят на важни...

Кешовицата променя всеки...колкото по беден е бил-толкова повече се надува после,друг е въпроса,че поне в София сигурно 80% от водачите на МПС с цена над 60к,са просто шофьорчета и използват момента да потежкареят безплатно-болшинството от тях са безкрупулно нагли и безочливи.
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#17 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 май 2009 - 09:46

Кешовицата променя всеки...колкото по беден е бил-толкова повече се надува после,друг е въпроса,че поне в София сигурно 80% от водачите на МПС с цена над 60к,са просто шофьорчета и използват момента да потежкареят безплатно-болшинството от тях са безкрупулно нагли и безочливи.

А да не говорим , че отново част от тия шоферчета... са пак от някъде извън Софията...
Както изцепи едно приятелче като бяхме в Пловдив преди 2 години "Леле тука има толкова пловдивски коли , че все едно съм си у София"
Това.. може да се каже за абсолютно всеки едни град !
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#18 Marillion

Marillion

Чирак

• Потребители на форума
  • 122 Мнения:
  • Град:Бургас-Айтос
  • Автомобил:
    C 220 Diesel 1997

Публикувано 26 май 2009 - 12:59

Според мен, въпроса не е в това кой от къде е и в кой град шофира, а до това, че липсва качествен контрол от страна на проверяващия орган. Ширещата се корупция и масовото неспазване на ЗДВП водят до положението, в което сме.
Това, че един човек управлява автомобила си като камикадзе и не му пука за останалите, говори за ниското ниво на контрол. Ако има камери, с които се установяват нарушенията, или ако полицаите си вършеха работата, вместо да си затварят очите за 20-50 лв, щеше да е малко по-различно.
Ако нарушаващия редовно закона и правилника си носеще последствията, точно след 2-рото нарушение щеше да е без книжка, а след 4-тото щеше да е лишен да управлява поне за 3 години.
Вярно е, че в София трафикът е най-голям. Вярно е, че там са най-некултурните шофьори, но за всичко това са виновни, тези дето ни управляват. Когато не се плаща добре на полицията, или самите полицаи се използват само за наказатени отряди, действащи по поръчка ще е така. Не може водач на Мерцедес за 300 000 лв. да подминава полицая, да го псува и зашлашва със саморазправа.... ако беше в някоя нормална държава, този господин щеше да е качен на патрулката с белезници и да дава обяснения в районното. На полицаите не им дреме, защото не им плащат достатъчно, да не говорим, че ако спрът неправилния човек, на следващия ден са вън от системата.....

Най-важното е вие самите да внимавате. Ако не се пазите сами от тия лудите няма кой да ви опази.
  • 0

Публикувано изображение

Mercedes-Benz C 220 Diesel / W202T

#19 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 26 май 2009 - 13:05

Според мен, въпроса не е в това кой от къде е и в кой град шофира, а до това, че липсва качествен контрол от страна на проверяващия орган. Ширещата се корупция и масовото неспазване на ЗДВП водят до положението, в което сме.
Това, че един човек управлява автомобила си като камикадзе и не му пука за останалите, говори за ниското ниво на контрол. Ако има камери, с които се установяват нарушенията, или ако полицаите си вършеха работата, вместо да си затварят очите за 20-50 лв, щеше да е малко по-различно.
Ако нарушаващия редовно закона и правилника си носеще последствията, точно след 2-рото нарушение щеше да е без книжка, а след 4-тото щеше да е лишен да управлява поне за 3 години.
Вярно е, че в София трафикът е най-голям. Вярно е, че там са най-некултурните шофьори, но за всичко това са виновни, тези дето ни управляват. Когато не се плаща добре на полицията, или самите полицаи се използват само за наказатени отряди, действащи по поръчка ще е така. Не може водач на Мерцедес за 300 000 лв. да подминава полицая, да го псува и зашлашва със саморазправа.... ако беше в някоя нормална държава, този господин щеше да е качен на патрулката с белезници и да дава обяснения в районното. На полицаите не им дреме, защото не им плащат достатъчно, да не говорим, че ако спрът неправилния човек, на следващия ден са вън от системата.....

Най-важното е вие самите да внимавате. Ако не се пазите сами от тия лудите няма кой да ви опази.

Колко според теб трябва да е заплатата на един пътен полицай?
Някой да ги е бил да подписват договор за тия ниски заплати?
Някой да ги бие да стоят да работят за тия ниски заплати?
Напротив!
Те сами се натискат да работят, като пътни полицай, защото знаят, че лапачката е голяма, не се плащт данъси и осигуровки на подкупите и имат власт да тормозят нормалните хора.
Мисля че 2000 камери в София все ще уловят някое нарушение, обаче като няма кой да глобява какво от това?
Не са виновни поцаите, виновни сме всички, защото все още сме си със комунистическия манталитет и не сме държава а мърша.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#20 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 май 2009 - 13:08

:icon_coolgrin:
  • 0

#21 Marillion

Marillion

Чирак

• Потребители на форума
  • 122 Мнения:
  • Град:Бургас-Айтос
  • Автомобил:
    C 220 Diesel 1997

Публикувано 26 май 2009 - 13:11

Колега @mradulov. Все по някакъв начин трябва да се стимулират полицаите. Заплатите е един от начините. А другия начин е да се намали корупцията с въвеждането на камери и компютри в патрулките. Ако се заснема всеки, който е спрян, както и да има възможност за проверка на кола, документи и т.н. как ще дадеш 50 лв и ще те пуснат.
Аз не визирам конкретния полицай, а говоря за промени на законодателно ниво. Т.е. нещата да се решават от тия, дето управляват, а не от мен или от теб.

Не е луд, тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава. Аз на полицаи пари НЕ СЪМ ДАВАЛ нямам и намерение да им давам. Казвам им - ако не ви харесва работата момчета, напуснете.

Няма ли сериозни глоби за водачите и за контролиращите няма оправия.
  • 0

Публикувано изображение

Mercedes-Benz C 220 Diesel / W202T

#22 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 26 май 2009 - 13:51

Съгласен съм :beer:
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#23 ivantov

ivantov

Чирак

• Потребители на форума
  • 147 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Автомобил:
    CLK 200, 1999 г.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 януари 2015 - 15:36

Може би не е точно по темата, но просто няма такова паркиране - да заемеш 4 паркоместа с .... въшка  :)

Прикачен файл  IMAG1997.jpg   114,92K   17 Брой сваляния

Прикачен файл  IMAG1998.jpg   91,19K   17 Брой сваляния

• 0

#24 ///sasho

///sasho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 742 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK W208 200 KOMPRESSOR 192 PS

Публикувано 10 януари 2015 - 17:52

То ако отидеш в паркинга на някой Мол може да си направиш цял албум от такива снимки. Да не говориме, как спират на инвалидните места най отпред без да имат стикер и никой не ги закача.

• 1

#25 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 10 януари 2015 - 19:01

Може би не е точно по темата, но просто няма такова паркиране - да заемеш 4 паркоместа с .... въшка  :)

attachicon.gifIMAG1997.jpg

attachicon.gifIMAG1998.jpg

Сигурно е жена. Майка ми често спира на две места, ама досега 4 не е заемала.

• 0

#26 ivantov

ivantov

Чирак

• Потребители на форума
  • 147 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK 200, 1999 г.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 януари 2015 - 21:49

Не знам дали е жена или мъж, но просто така си паркира на този паркинг. Първият път много бързах и не го снимах, но когато след две седмици отидох в същия град и видях колата паркирала по същия начин, просто не издържах. Все пак това е завидно майсторство!
  • 0

#27 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 11 януари 2015 - 00:21

Ами в такъв случай, щом не е прецедент, аз бих му надрал колата с пирон.

• 0

#28 ivantov

ivantov

Чирак

• Потребители на форума
  • 147 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK 200, 1999 г.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 11 януари 2015 - 00:33

Ами в такъв случай, щом не е прецедент, аз бих му надрал колата с пирон.

Колицата няма никаква вина за интелектуалния потенциал на задкормилното устройство, а и като я гледам отдавна е изслужила своето.
  • 1

#29 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 11 януари 2015 - 10:34

То на колата ѝ стига наказанието, че я кара такъв шофьор, да не мислиш, че ако паркира така - като кара внимава повече.

По-скоро печаташ една голяма лепенка (формат А4) с назпис "Паркираш идиотски" и я лепваш на предния джам. Не увреждаш чуждо имущество, нищо не може да ти каже... да чопли два дни на -6° отвън стъклото!
  • 1

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#30 miro0

miro0

Напреднал

• Потребители на форума
  • 647 Мнения:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    Стартира с Мазда 121 75Hp '91,
    след това продължи с C220D 95Hp '96 classic
    и сега се вози на E230 150Hp '96 Avantgarde.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 11 януари 2015 - 21:25

Е този е уникален! Между другото до сега от кола със софийска регистрация не съм видял колегиалност на пътя! Почти същото важи и за варненските регистрации, но по нагло животно на пътя от софийска регистрация не съм срещал. Не целя да обидя никой, просто София е голям град, пълен с всякакви хора и за това процентът на такъв тип шофиране е по-голям, поне според мен. А и всеки ден да търпиш такъв тип шофьори има голяма вероятност да станеш като тях. И пак казвам колите с варненски регистрации са също доста нахални и нетолерантни, но според мен софийските ги бият, казах вече защо. И моля да не ме разбирате погрешно, нямам против нито варненци, нито софиянци, имам против наглостта на пътя. Не казвам също че и аз не допускам грешки и че не съм правил глупости на пътя, човек съм все пак, а да се греши е човешко! ;)

• 0

The best or nothink.

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни