Въпрос за газово барбекюс вулканични камъни
Започната от dragoveli, 24 май 2009 - 13:27:56
11 мнения по тази тема
Публикувано 24 май 2009 - 13:27
Здравеите колеги,събирам впечатления и препоръки за въпросния тип скари защото се изкушавам да взема такава,но не съм виждал на живо как се справя.
Публикувано 24 май 2009 - 13:30
Зле,не си ли ти замирише на пушек зарежи.Здравеите колеги,събирам впечатления и препоръки за въпросния тип скари защото се изкушавам да взема такава,но не съм виждал на живо как се справя.
Публикувано 24 май 2009 - 16:57
Бях на гости на един приятел, който е добре финансово, та... той си беше взел такова чудо и го гледах с интерес. Месото се опича добре заради цялостното, равномерно награвяне. Изобщо няма пушек и дим - това му е най-голямото предимство. Дължи се на извеждането на мазнината в страни. Удобно е за да си го сложиш на двора, при наличието на мрънкащи съседи. Лесно се поддържа. Не ръждясва /поне това, което гледах/.
Както казва колегата pepino - не ти ли замирише на дим... все едно не съм ял кебапчета.
Както казва колегата pepino - не ти ли замирише на дим... все едно не съм ял кебапчета.
Mercedes-Benz C 220 Diesel / W202T
Публикувано 24 май 2009 - 20:37
Така така, закачихте и моята тема. Понеже откакто съм си в България (2-3 седмици вече) правих няколко грила и почти всеки ден ям грилови неща стигнах до следния извод:
Грил само на дървени въглища .... газ ... само за разпалване. Просто миризмата липсва ако е на ток или други алтернативни горива.
Поздрави:
muto_i_az.JPG 137,73K
26 Брой сваляния
gotovo.JPG 114,06K
14 Брой сваляния
и крайния продукт ... макар на друго място и в друго време:
keb_i_bira.JPG 164,28K
16 Брой сваляния
Грил само на дървени въглища .... газ ... само за разпалване. Просто миризмата липсва ако е на ток или други алтернативни горива.
Поздрави:

и крайния продукт ... макар на друго място и в друго време:

Публикувано 25 май 2009 - 10:09
@Faca, как не те е срам да качваш такива снимки? :P
Довечера ще се яде скара ми се струва....
Довечера ще се яде скара ми се струва....
Mercedes-Benz C 220 Diesel / W202T
Публикувано 25 май 2009 - 12:58
Темата е интересна, но хайде някой от модераторите да оправи заглавието.
Въпрос за газово барбекю, с вулканични камани
Благодаря!
А, сега по темата. Ето едно такова Porsche Design само за 8 499 $.
Барбекю - цък!
Въпрос за газово барбекю, с вулканични камани
Благодаря!
А, сега по темата. Ето едно такова Porsche Design само за 8 499 $.

Публикувано 25 май 2009 - 19:40
Слуша саа брадчед...
Чича ти Боби по принуда 15тина и повече години се е скитал по цел свят (главно по Америка) където барбекюто е религия...
Много повече от тук в БГ-то.
Ние казваме: "Да седнем по ракия"... а те: "Да направим барбекю..."
Та, по таз причина съм се нагледал на всекакви изпълнения и варианти за това важно за всеки мъж упражнение - барбекюто.
Хубаво пишат брадчедите по горе за миризмата на дървените въглища и т.н.
Така е, но е трудно и тегаво да го правиш всеки втори ден -
чистене, стъкване и палене и ... изобщо бъзикня за 15 минути всеки път.
Газовия вариант под камъните е най-практичния, няй-относително чистия и 100% мързеливо най-лесния.
Тъпите Американци, както ги наричат всички завистници по света, използват предимно това по горепосочените причини.
Така че, моя скромен съвет - взимай таз модификация и се обади, като намериш пресни телешки филета.
Аз ша донеса домашна от моето мазе - 60% олежала в дъб и.... знаеш кво става....
Чича ти...

PS това е преди неколко години - от един от стотиците хотели, по които съм се скиторил,
където естествено в градината за обществено ползване има.... барбекю....
Чича ти Боби по принуда 15тина и повече години се е скитал по цел свят (главно по Америка) където барбекюто е религия...
Много повече от тук в БГ-то.
Ние казваме: "Да седнем по ракия"... а те: "Да направим барбекю..."
Та, по таз причина съм се нагледал на всекакви изпълнения и варианти за това важно за всеки мъж упражнение - барбекюто.
Хубаво пишат брадчедите по горе за миризмата на дървените въглища и т.н.
Така е, но е трудно и тегаво да го правиш всеки втори ден -
чистене, стъкване и палене и ... изобщо бъзикня за 15 минути всеки път.
Газовия вариант под камъните е най-практичния, няй-относително чистия и 100% мързеливо най-лесния.
Тъпите Американци, както ги наричат всички завистници по света, използват предимно това по горепосочените причини.
Така че, моя скромен съвет - взимай таз модификация и се обади, като намериш пресни телешки филета.
Аз ша донеса домашна от моето мазе - 60% олежала в дъб и.... знаеш кво става....
Чича ти...

PS това е преди неколко години - от един от стотиците хотели, по които съм се скиторил,
където естествено в градината за обществено ползване има.... барбекю....
Audi A8
Публикувано 25 май 2009 - 21:58
Вени ,братко ,ти не си човек бе ,как мое такива неща да показваш

СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП

Публикувано 25 май 2009 - 23:21
Мене няма нужда да ме убеждаваш.
Знам го това.
Пуша пури и само с кибрит ги паля.
Въпроса е че газовото BBQ е много по практично - може да се ползва ВСЕКИ (повтарям ВСЕКИ) ден.
Я ми кажете колко пъти в годината правите такъв табиетлък като горните снимки....
Анадъмно ли си за логиката...?
Знам го това.
Пуша пури и само с кибрит ги паля.
Въпроса е че газовото BBQ е много по практично - може да се ползва ВСЕКИ (повтарям ВСЕКИ) ден.
Я ми кажете колко пъти в годината правите такъв табиетлък като горните снимки....
Анадъмно ли си за логиката...?
Audi A8
Публикувано 26 май 2009 - 02:10
Аз бих добавил, че газта не става не само за BBQ, ами и за коли, ама е въпрос на лично виждане

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 26 май 2009 - 08:20
Колеги,
Стига със снимките!!!
Не е човешко от ваша страна!!!
Средата на седмицата е все пак!!!
Имайте малко жал!!!
Мръвката най-добре се пече на въгленче, нема тоци нема газове.
П.С.
Олигавих си клавиатурата заради вас, слюнкоотделям като сина ми, на който му никнат зъби!!!
Стига със снимките!!!
Не е човешко от ваша страна!!!
Средата на седмицата е все пак!!!
Имайте малко жал!!!
Мръвката най-добре се пече на въгленче, нема тоци нема газове.
П.С.
Олигавих си клавиатурата заради вас, слюнкоотделям като сина ми, на който му никнат зъби!!!
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 26 май 2009 - 09:15
Вени си мисли, че само той ги пече тия работи:

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни