Младо гаджекрасива
Започната от shiki, 13 май 2009 - 07:52:40
27 мнения по тази тема
Публикувано 13 май 2009 - 07:52
Имам си една 18 годишна хубавица -мечта! Много я обичам и тя ми отвръща със същото. Чернокожа, стройна-ммммм! Сексапил отвсякъде! Много ми въздейства. Сутрин като и се кача, чак вечер слизам! И не се уморявам, не че се хваля! Като я натисна, включва на дълги! А след баня, с тези едри капки вода по нея, леле майчице! Е иска храница, водица, наскоро и подарих нова премяна в телесен цвят. Като се зафръцка с нея, и започвам да ревнувам-много я заглеждат. Хем ми е кеф, хем нещо ме гложди отвътре. Шубе ме е да не би да ми я отмъкнат. Вчера даже един селянин-гледа ме нагло в очите и ми вика:"Я му дигни на туй хубаво моме полата, да и видя и карантиите!" Нахал! Теглих му една. Тя да не е за продан, бе? Много си я пазя. И името и едно такова изразително, красиво-Мерседес! Айде чао, че отивам пак на паркинга да си я погаля!
Публикувано 13 май 2009 - 08:00
Ще се окаже май,че сме баджанаци
И аз така си мисля понякога за "моята" 
Ама ко да правиш,коли ....
Ама ко да правиш,коли ....
Публикувано 13 май 2009 - 08:02
Имам си една 18 годишна-мечта! Много я обичам и тя ми отвръща със същото. Чернокожа, стройна-ммммм! Сексапил отвсякъде! Много ми въздейства. Сутрин като и се кача, чак вечер слизам! И не се уморявам, не че се хваля! Като я натисна, включва на дълги! А след баня, с тези едри капки вода по нея, леле майчице! Е иска храница, водица, наскоро и купих нова рокля в телесен цвят. Като се зафръцка с нея, и започвам да ревнувам-много я заглеждат. Хе ми е кеф, хем нещо ме гложди отвътре. Шубе ме е да не би да ми я отмъкнат. Вчера даже един селянин-гледа ме нагло в очите и ми вика:"Я му дигни на туй хубаво моме полата, да и видя и карантиите!" Нахал! Теглих му една. Тя да не е за продан, бе? Много си я пазя. И името и едно такова изразително, красиво-Мерседес! Айде чао, че отивам да я погаля!
Публикувано 13 май 2009 - 08:02
имаш цял куфар с обективи и още не си постнал снимки да я видим
срам и резил
срам и резил
Публикувано 13 май 2009 - 08:41
ХАХАХАХА аз първо си помислих че за жена си приказваш (или приятелката )
Публикувано 13 май 2009 - 09:06
Кой за какво си мисли ....ХАХАХАХА аз първо си помислих че за жена си приказваш (или приятелката )
![]()
Няма се плашиш и аз така,то с таз криза
Публикувано 13 май 2009 - 09:12
А ти защо снимаш всички, освен моята? Да не съм те наплашил нещо?имаш цял куфар с обективи и още не си постнал снимки да я видим
срам и резил
Публикувано 13 май 2009 - 09:16
Кой за какво си мисли ....
![]()
Няма се плашиш и аз така,то с таз криза
Хах те момиченцата в моя град обичат във голфове да се возят...
Мерцедеса небило модерна кола хех...
Публикувано 13 май 2009 - 09:43
Момиченцата растат и стигат до правилното заключение, че в Мерцедес е истината.Хах те момиченцата в моя град обичат във голфове да се возят...
![]()
Моите две щерки са го разбрали от рано.
Публикувано 13 май 2009 - 09:48
Момиченцата растат и стигат до правилното заключение, че в Мерцедес е истината.
Моите две щерки са го разбрали от рано.
Ако всеки във България караше мерцедес то много щяхме да си завиждаме
Публикувано 13 май 2009 - 09:55
Хах те момиченцата в моя град обичат във голфове да се возят...
![]()
Ама като мине някой лъскав мечок и се оглеждат да видят кой е вътре
Публикувано 13 май 2009 - 10:04
Ама като мине някой лъскав мечок и се оглеждат да видят кой е вътре
Е аз и на базик го казах това че момичетата нехаресват бенцовете
Заглеждат се най добре те хаха....
особенно като и бибитка така лекичко
Публикувано 13 май 2009 - 13:57
Имам си една 18 годишна-мечта! Много я обичам и тя ми отвръща със същото. Чернокожа, стройна-ммммм! Сексапил отвсякъде! Много ми въздейства. Сутрин като и се кача, чак вечер слизам! И не се уморявам, не че се хваля! Като я натисна, включва на дълги! А след баня, с тези едри капки вода по нея, леле майчице! Е иска храница, водица, наскоро и купих нова рокля в телесен цвят. Като се зафръцка с нея, и започвам да ревнувам-много я заглеждат. Хем ми е кеф, хем нещо ме гложди отвътре. Шубе ме е да не би да ми я отмъкнат. Вчера даже един селянин-гледа ме нагло в очите и ми вика:"Я му дигни на туй хубаво моме полата, да и видя и карантиите!" Нахал! Теглих му една. Тя да не е за продан, бе? Много си я пазя. И името и едно такова изразително, красиво-Мерседес! Айде чао, че отивам пак да си я погаля!
Публикувано 13 май 2009 - 14:03
shiki,
ти си бил поет !!!
ти си бил поет !!!
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка

Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка

Мерседес Йелинек
Публикувано 13 май 2009 - 14:40
Е това се вика любов евалата бате
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА