Анкета за РАДАРДЕТЕКТОРналагасе да взимам такава машинка
Започната от Lorinser, 13 май 2009 - 00:06:10
37 мнения по тази тема
Публикувано 13 май 2009 - 00:06
Решил съм до 2-3 дни да си взема радардетектор.
Да пропуснем обсъждането, че има поп радари, да караме с ограничението и тн..
Досега имаше няколко теми за радари, но никой не каза: " Аз съм доволен/недоволен от еди кой си радар.."
Та колеги, питането ми е, имате ли преки впечатления от точно определен модел радари?
Кой да взема, или кой да не взема??
Досега някой видял ли е ефект от радар, за който производителите твърдят че могат да засичат поп-радарите??
гросе, ти взели си радарче? сподели?
Да пропуснем обсъждането, че има поп радари, да караме с ограничението и тн..
Досега имаше няколко теми за радари, но никой не каза: " Аз съм доволен/недоволен от еди кой си радар.."
Та колеги, питането ми е, имате ли преки впечатления от точно определен модел радари?
Кой да взема, или кой да не взема??
Досега някой видял ли е ефект от радар, за който производителите твърдят че могат да засичат поп-радарите??
гросе, ти взели си радарче? сподели?
Публикувано 13 май 2009 - 01:01
сигурно в предишния си живот съм бил мюсулманин и надушвам катаджийте от 10 километра та до сега не съм ползвал такива устроиства
Публикувано 13 май 2009 - 06:03
Кобра, от старите модели.
До сега само ми помага. На третото изписукване и се изплаща едно такова устройство. Но понеже е от старите пищи и на някакви други вълни, въпрос на свикване.
Едно такова устройство може да е само полезно.
До сега само ми помага. На третото изписукване и се изплаща едно такова устройство. Но понеже е от старите пищи и на някакви други вълни, въпрос на свикване.
Едно такова устройство може да е само полезно.
Публикувано 13 май 2009 - 06:49
Аз също съм с Кобра от старите 6 бандов мисля модела беше- 6060.Никакви грижи,не го заменям за по-нов от тия 12 бандове и говорящи,че и с компас,мерят напрежението на акумулатора и тн.То това може да е всичко друго но не и радар.Ако намериш вземи си работеща Кобра от старите модели.По изчистено работят и пак хващат всички видове радари,на тези поп радарите обаче писва само веднъж за кратко и светва лампата за полицейски радар ама го прави еднократно.
Публикувано 13 май 2009 - 07:17
Пепино, а диреците край пътя надушваш ли?сигурно в предишния си живот съм бил мюсулманин и надушвам катаджийте от 10 километра та до сега не съм ползвал такива устроиства
Публикувано 13 май 2009 - 08:41
Аз също съм с Кобра от старите 6 бандов мисля модела беше- 6060.Никакви грижи,не го заменям за по-нов от тия 12 бандове и говорящи,че и с компас,мерят напрежението на акумулатора и тн.То това може да е всичко друго но не и радар.Ако намериш вземи си работеща Кобра от старите модели.По изчистено работят и пак хващат всички видове радари,на тези поп радарите обаче писва само веднъж за кратко и светва лампата за полицейски радар ама го прави еднократно.
Аз имам такъв Кобра 9930-с 12, компас и др. И как разбра, че не е истински радар детектор?
А по въпроса ти Бояне прочети тук.
Публикувано 13 май 2009 - 09:07
Маи и аз ще се включа към групата ползващи радари ако че тука в немско е забранено и става една ....... ама е днеска ме снимаха-хем го знам че там има радар (подвижен )ама нещо го проспах и сега тия дни ще чакам честитката.
Може ли споделящите мнение да кажат и габаритите на радара - щото аз при всички положения ще трябва да го крия и да му права маскиране....
Може ли споделящите мнение да кажат и габаритите на радара - щото аз при всички положения ще трябва да го крия и да му права маскиране....
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 13 май 2009 - 09:40
Според мен не сте споделили за какви пари да е радар-детектора. В Бг има доста прилични за около 300лв - влизаш в Метро и купуваш вторият по цена Whistler.
А има и за около 500лв, които вече са кората на ...
Говоря за детектори, а не антирадари.
А има и за около 500лв, които вече са кората на ...
Говоря за детектори, а не антирадари.
Публикувано 13 май 2009 - 09:50
Маи и аз ще се включа към групата ползващи радари ако че тука в немско е забранено и става една ....... ама е днеска ме снимаха-хем го знам че там има радар (подвижен )ама нещо го проспах и сега тия дни ще чакам честитката.
Като стана въпрос за криене на радар,да ти кажа на един приятел в С-ката W203,как е.Значи предишния собственик(някакъв тиражия) е скрил антирадара в платфона дето осветява купето.Махнал е там лапата от неговата страна,сложил е радара като го е вързал към копчето дето като го натиснеш попринцип трябва да светне лапата.И така като го натиснеш всъщност се включва антирадара и почва да писука.Да се скъсаш да го търсиш,няма да го намериш .
А за колегата койо иска да си вземе радарче,според мен взимай си чисто нов,там със всичките му екстри и вълни.От много,глава неболи.Само обаче да е кобра,защото те са най-добрите.
Публикувано 13 май 2009 - 10:07
като подхванахте темата май и аз е хубаво да си взема една такава джаджа че доста настъпвам там където не трябва ... а и както каза колегата на третото писукване и си го избил. а да не говорим че и книжката ще ти остане в джоба
ква е разликата между радардетектор и антирадар ?
един познат имаше нещо ама пищеше като мине покрай някой блок на който има антена на мобилните оператори. за полицейските радари не знам дали му е вършел работа
един познат имаше нещо ама пищеше като мине покрай някой блок на който има антена на мобилните оператори. за полицейските радари не знам дали му е вършел работа
Публикувано 13 май 2009 - 10:44
до около 300-350лв
на баща ми силно са му препоръчали whistler XTR-500 за 270лв, ма нещо ме влече към кобрата
на баща ми силно са му препоръчали whistler XTR-500 за 270лв, ма нещо ме влече към кобрата
Публикувано 13 май 2009 - 12:06
[quote name='swindler' date='13th May 2009 - 11:07' post='166490']
Радар-детекторът надушва радара и започва да мяучи.
Антирадарът надушва радара, започва да мяучи но и му праща едни вълнички, дето го побъркват. Законът забранява антирадара.
И двата вида апарата са забранени абсолютно в Гърция. Тежко ти ако ти намерят даже и изключен и в багажника...
От десетина години съм с Кобра.Стократно ми се е изплатил...
http://www.radar-express.com/
http://www.usa2bg.co...r-detector.html
Радар-детекторът надушва радара и започва да мяучи.
Антирадарът надушва радара, започва да мяучи но и му праща едни вълнички, дето го побъркват. Законът забранява антирадара.
И двата вида апарата са забранени абсолютно в Гърция. Тежко ти ако ти намерят даже и изключен и в багажника...
От десетина години съм с Кобра.Стократно ми се е изплатил...
http://www.radar-express.com/
http://www.usa2bg.co...r-detector.html
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Публикувано 13 май 2009 - 12:50
Адаш, звънни да те отворя от E-bay какво да вземеш и с колко пъти под тези цифри дето се размятат тука (с доставка до БГ)
Кобрата е най-известната марак ТУКА в БГ....
Просто има и други фирми, които правят в същия ценови клас по читави от Кобрата, като примерно Uniden и т.н.
10 години съм карал само с радари и съм отворен...
Кобрата е най-известната марак ТУКА в БГ....
Просто има и други фирми, които правят в същия ценови клас по читави от Кобрата, като примерно Uniden и т.н.
10 години съм карал само с радари и съм отворен...
Audi A8
Публикувано 13 май 2009 - 14:23
Мисля си,че най-добре е да се изпробва даден модел или марка преди да се купи, което не е удобно за продачите, но аз бих ти дал моят Whistler XTR 105 за 10дни да се убедиш каква работа върши и от какво имаш нужда.Имам го от година и половина от щатите и нямам забележки.А Whistler е единствената марка, която съм използвал от 95г. с три различни модела. Колкото до компас в детектора- нямам, но и не вярам някой да сбърка посоките!
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни