Анкета за РАДАРДЕТЕКТОРналагасе да взимам такава машинка
Започната от Lorinser, 13 май 2009 - 00:06:10
37 мнения по тази тема
Публикувано 14 май 2009 - 21:53
С Кобричка съм от десетина годинки и верно е яка машинка, но с тия релейки и базови станции по страната, нема оправия
Ни сити режм ни извън сити, ни нищо не ги бори тия СВЧ излъчватели
Голема мор са тия гадинки
Стига се до там, че не обръщам внимание и някой път може да ...кацна за гишето за ....свидетелство за ... в Дървеница
Поздрави
Ни сити режм ни извън сити, ни нищо не ги бори тия СВЧ излъчватели
Голема мор са тия гадинки
Стига се до там, че не обръщам внимание и някой път може да ...кацна за гишето за ....свидетелство за ... в Дървеница
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 14 май 2009 - 22:09
Здравейте,преди 2 месеца си купих радар-детектор Cobra XRS9955 15 band за 370 лв. и да ви кажа нямам оплаквания засега,но куките не са само на ''X'' банд,засичал съм ги и на "К" банд.В Бургас куките засичат в движение независимо дали карат срещу теб,пред теб или зад теб,това все още не съм го забелязал да го практикуват във Варна.Като ви писне радара,даже и веднъж си имайте едно наум.
Публикувано 14 май 2009 - 22:19
Бе май ще трябва да си носим бинокли и компаси в скоро време
Поздрави
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 14 май 2009 - 23:48
на мен за в града не ми трябва, а само извън градско.пътувам често и по-много
градско не превишавам 79км/ч и всичко е ОК....
градско не превишавам 79км/ч и всичко е ОК....
Публикувано 15 май 2009 - 21:15
Не ти трябва в града, щото не караш всеки ден по Цариградско.
Почти всеки път, като се прибирам в сряда от Комитите има радарни постове пред УНСС в Студентски град и на корабчето на Цариградско шосе.
Почти всеки път, като се прибирам в сряда от Комитите има радарни постове пред УНСС в Студентски град и на корабчето на Цариградско шосе.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 15 май 2009 - 23:41
Не ти трябва в града, щото не караш всеки ден по Цариградско.
Илийка, не ми трябват градско, понеже знам с колко точно да наруша закона, че да не ми трябва...
градско карам с 79км/ч, на цариградско с 109км/ч и да ме хванат само акт ще отнеса.
принципно трудно потдържам тази скорост, но ми по-лесно отколкото да се скъсва от постоянно и изнервящо пищене радара.
за извън града е друго. има участъци на магистралите, които ги знам на изуст отделно позволяват висока скорост и далечна видимост и ако се тътря с 120км/ч сигурно ще заспя...
а помежду другото, последно колко е максималната скорост позволена по магистралите сега?? в България!
колкото човека питам, толкова различни мнения... 120 или 130?? един пък даже ми твърдеше 125!!!!
тука поне има 100% запознати
Публикувано 16 май 2009 - 00:01
130, но на места има знаци за 120.
130 е където няма други знаци.
130 е където няма други знаци.
Чл. 21. (1) (Изм. и доп. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) При избиране скоростта на движение на водача на пътно превозно средство е забранено да превишава следните стойности на скоростта в км/ч:
Категория А
населено място - 50
извънградско - 80
магистрала - 100
Категория В
населено място - 50
извънградско - 90
магистрала - 130
Категории С, D
населено място - 50
извънградско - 80
магистрала - 100
Категории В+Е, С+Е, D+Е
населено място - 50
извънградско - 70
магистрала - 100
Категории Т
населено място - 50
извънградско - 50
Категория М
населено място - 45
извънградско - 45
Самоходни машини
населено място - 40
извънградско - 40
(2) Когато стойността на скоростта, която не трябва да се превишава, е различна от посочената в ал. 1, това се сигнализира с пътен знак.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни