Предни накладки - Ate
Започната от Gonzales, 27 апр 2009 - 20:21:07
22 мнения по тази тема
Публикувано 27 април 2009 - 20:21
Здравейте , днес си купих предни накладки от SNT - Ate - 84.00 лева
отзиви за тази марка - оригинални в Ивайджет с намаление - 150-155 лева
Дисковете не са ми нови и реших да направя компромис с по-ефтин вариант .
Сбърках ли с избора
Сбърках ли с избора
MB C200
Публикувано 27 април 2009 - 20:23
За ATE нямам наблюдения, аз лично препоръчвам Textar!

Публикувано 28 април 2009 - 08:11
Никак не си сбъркал колегаЗдравейте , днес си купих предни накладки от SNT - Ate - 84.00 лева
Сбърках ли с избора

АТЕ то са си много много добри накладки.

Публикувано 28 април 2009 - 08:45
И аз си мисля, че не си сбъркал. Истинските АТЕ са ми по-високо в класацията от Текстар дори.
В момента дисковете и накладките ми отпред са АТЕ... невероятно доволен съм!
В момента дисковете и накладките ми отпред са АТЕ... невероятно доволен съм!
Публикувано 28 април 2009 - 09:21
Аз също бях с Ате преди и бях много доволен!
Публикувано 28 април 2009 - 20:13
Положителните отговори вдъхват спокойствие

MB C200
Публикувано 11 юни 2009 - 18:31
Колеги да не отварям нова тема....тази седмица ми се наложи МНОООО рязко спиране-ама като казвам рязко разбирайте,че се напинях като глист на буца на педала..Резултата е ,че педала сега ми седи доста твърд
....
Утре съм си взел отпуск и моля,който може да каже откъде да купя АТЕ(изключвам БС и Ивай...) и къде да търся проблема с твърдия педал-ще раздвижа апаратите,ще прегледам маркучите-надявам се да не е помпата само.
Който се е сблъсквал или има идея да помага

Утре съм си взел отпуск и моля,който може да каже откъде да купя АТЕ(изключвам БС и Ивай...) и къде да търся проблема с твърдия педал-ще раздвижа апаратите,ще прегледам маркучите-надявам се да не е помпата само.

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 12 юни 2009 - 11:56
Колеги да не отварям нова тема....тази седмица ми се наложи МНОООО рязко спиране-ама като казвам рязко разбирайте,че се напинях като глист на буца на педала..Резултата е ,че педала сега ми седи доста твърд
....
Знам един магазин в Люлин който е вносител на АТЕ.Намира се точно срещу KFC в Люлин7.За Ц-класата бяха около 100лв предни и задни.Бях писал на House M.D. че човека е готов на някакви отстъпки за куба но за целта трябва да се свържем с него,ама май нещо не се е получило.Ето това е магазина http://www.manimpex-bg.com/
И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода
Публикувано 12 юли 2009 - 16:52
"ЕЛИТКАР" НА ХР.БОТЕВ---131.
ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ Е
ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ Е
Публикувано 12 юли 2009 - 20:57
аз съм за техтар
Автоморга-Мерцедес-0876/438-583
www.mercedes.mobile.bg
www.mercedes.mobile.bg
Публикувано 28 март 2010 - 20:15
ATE е накладка за спортно каране така да се каже =) Много добра но малко твърдичка.. Аз лично карам с TRW - мека накладка страшно качествена и чувствителна при изрядна спирачна с-ма. При това и по-евтина =)
За Textar отзивите винаги са били доста добри и нормално де, лошото е че Textar оригинална накладка не съм виждал в България от години (въпреки добре направените кутии, щампите, печатите и тн
За Textar отзивите винаги са били доста добри и нормално де, лошото е че Textar оригинална накладка не съм виждал в България от години (въпреки добре направените кутии, щампите, печатите и тн

Публикувано 28 март 2010 - 23:14
Колега,ATE е накладка за спортно каране така да се каже =) Много добра но малко твърдичка.. Аз лично карам с TRW - мека накладка страшно качествена и чувствителна при изрядна спирачна с-ма. При това и по-евтина =)
Били споделил как познаваш истинския Текстар, въпреки добре направените кутии, щампи и печати?
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 29 март 2010 - 02:52
Ами точно това е, че докато не го сложиш и чуеш как свири или видиш как ти яде диска с гнусното си феродо няма как да разбереш реално погледнато какво си си купил =)
Публикувано 29 март 2010 - 12:01
Поне може да си споделяме от кои фирми "вносители" ,
магазини да , не / купуваме .
Има си и отделна тема за това .
АТЕ от Мannimpex = менте . Голяма разправия , виках като луд
върнах дисковете и ми върнаха парите . Накладките ми съсипаха
дискове АР и ги махнах .
Textar от V&Dauto , доволен съм .
Здравейте,
в секция "полезна информация" са написани магазините, в които Клуба ползва отстъпки за резрвни части.
Не остана време да отида до Манимпекс, да уговоря нещата. Имат доста голяма скалдова наличност и са вностел на Феби, Ате и др.
Моето мнение, понеже работя с почти всички марки, че и АТЕ и Текстар и Берал и Феродо са добри.
Може да се получи свирене на накладки, когато м/у накладки и дискове се полчуи някаква несъвместимост, мое мнение.
По принцип, договорил съм с фирми, които са вносители първа ръка. Имам опит с техни части, защото са доставчици на сервиза, където работя и има качество. Така че, каквото и да избереш от написаните фирми, ще е добро.
Ако има проблеми или искаш консултация, пиши да те свържа с необходимите хора.
А, относно АТЕ-то - добро е, карах с такива. Сега съм с Текстар.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни