Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Ксенон - табло

• Please log in to reply
33 мнения по тази тема

#1 football_as

football_as

Чирак

• Потребители на форума
  • 53 Мнения:
  • Град:София, Обеля
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 април 2009 - 19:52

Сложих си ксенон и от време на време показанията на таблото изчезват след влкючване. Гася колата, стартирам я отново и всичко е наред. Подсветката не се влияе, само показанията. На какво може да се дължи това и как да го оправя? Надявам се някой да има отговор...
  • 0

#2 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 27 април 2009 - 20:44

Сложих си ксенон и от време на време показанията на таблото изчезват след влкючване. Гася колата, стартирам я отново и всичко е наред. Подсветката не се влияе, само показанията. На какво може да се дължи това и как да го оправя? Надявам се някой да има отговор...

Не мога да помогна, ама ако сложиш данни за автомобила сигурно ще се намери кой да ти помогне.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#3 football_as

football_as

Чирак

• Потребители на форума
  • 53 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 април 2009 - 21:44

VIN WDB2100351A287126

Това е колата.
  • 0

#4 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 29 април 2009 - 22:15

Тия китайски боклуци са пълна шитня, незнам защо изобщо си кичите колите с глупости.
Не само че ще се губят, но се радвай че все още се появяват след рестартиране, защото скоро няма да се появяват....
  • 0

logo-600-1002.png

#5 football_as

football_as

Чирак

• Потребители на форума
  • 53 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 май 2009 - 20:47

Видях, че колега от форума има същия. Видях, че няма отрицателен ефект и се надявах да е читав. Ще се ходи на ел. диагностика май...
  • 0

#6 cartrader

cartrader

Чирак

• Потребители на форума
  • 73 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    ML 400 CDI Exclusive

Публикувано 04 май 2009 - 23:38

Тия китайски боклуци са пълна шитня, незнам защо изобщо си кичите колите с глупости.
Не само че ще се губят, но се радвай че все още се появяват след рестартиране, защото скоро няма да се появяват....

+ 1 :icon_coolgrin:

Изхвърляй тоя китайски електрожен,че ще береш ядове и то не само с таблото.
И без това най-вероятно светиш на хората в очите и те хранят,хранят........
  • 0

#7 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 06 май 2009 - 15:27

ксенона е кофти...
или сменяй, или махай...

от това е, не си първия....
  • 0

#8 football_as

football_as

Чирак

• Потребители на форума
  • 53 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 06 май 2009 - 20:42

Благодаря ви за коментарите. Сега знам проблема, знам и решението :blush:
  • 0

#9 MBPower

MBPower

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 17 Мнения:
  • Град:plovdiv

Публикувано 25 май 2009 - 11:19

Колеги,не че съм против новостите, ама наистина защо не си сложите едни хубави крушки/примерно Найтбрейкър на Осрам/ и си карайте с кеф. :drift1:
  • 0

#10 Emo

Emo

Чирак

• Потребители на форума
  • 150 Мнения:
  • Град:Кюстендил
  • Автомобил:
    W202 250 Turbodiesel '99
    W201 2.0 Diesel '87

Публикувано 25 май 2009 - 13:09

Колеги,не че съм против новостите, ама наистина защо не си сложите едни хубави крушки/примерно Найтбрейкър на Осрам/ и си карайте с кеф. :drift1:

Найтбрейкъра не кара много (личен опит). По-добре Филипс, но е по-скъп.
  • 0

#11 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 май 2009 - 14:19

И от последните 2 коментара.. следва ???
Сложете си ксенон и не се занимавайте с глупости :D
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#12 LEDENATA

LEDENATA

Чирак

• Потребители на форума
  • 65 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 S500 1994

Публикувано 25 май 2009 - 20:13

Ксенона не е само гъзария, той е необходимост, светенето му е в пъти по качествено, от който и да било халоген, да не говорим за голяма тъмница и мокър асвалт и тук там някоя дупка !
Само този който не е карал ксенон, не знае каква голяма разлика има, говориме за читав ксенон, който не пречи на другите коли, а има много такива по пътищата, а те самите не се сещат, че като заслепиш насрещната кола вероятноста да те напере някой е много голяма .
  • 0

#13 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 25 май 2009 - 20:35

темата за ксенона е друга

благодаря на участвалите тук...
  • 0

#14 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 25 май 2009 - 20:38

Ксенона не е само гъзария, той е необходимост, светенето му е в пъти по качествено, от който и да било халоген, да не говорим за голяма тъмница и мокър асвалт и тук там някоя дупка !
Само този който не е карал ксенон, не знае каква голяма разлика има, говориме за читав ксенон, който не пречи на другите коли, а има много такива по пътищата, а те самите не се сещат, че като заслепиш насрещната кола вероятноста да те напере някой е много голяма .

Подкрепям напълно ЛЕДЕНАТА (кралица?)

Поначало бях скептичен по отношение на ксенона и съпричастен с каращите в насрещното платно. По тази причина се ръснах с 25 кинта за прехваления "Найтбрейкър". След слагането му светеше една идея повече от предишните крушки, неизвестна марка. Или може би просто МБ си имат добри фарове (колегата с Астра все ми завиждаше).

Това до преди два месеца. Един приятел монтира ксенони, китайски. Оферира ми добра цена и реших да пробвам само на единия фар, за да видя разликата. При ваденето "Найтбрейкъра" стана на парчета, а човека не сваля за първи път крушки. Но не това ме убеди да си сложа ксенони.

Просто разликата във светенето е в пъти. След като в Гърция карах със 130 на къси без никакви ядове, сами си правете изводите.

И да изгори, пак ще си сложа.

А иначе очаквах да светне контролната лампа на таблото, но уви - нищо не светна.
  • 0

#15 kangelov_ins

kangelov_ins

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 3 Мнения:

Публикувано 02 януари 2010 - 18:08

Колега не спомена, как си оправил проблема с изчезващите дисплеи. Ксенона ли смени или си поставил нещо допълнително? Аз вече два пъти безуспешно се опитвам да сложа ксенон, но резултата е като при теб, няма значение дали ще е свързван през реле или директно от фара. Първия ксенон беше от Ксенон Център, а втория един колега ми го поръча, каза че крушките били по лиценз на Филипс, но уви отново нямаше резултат.
  • 0

3 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 3 гости, 0 анонимни