Ксенон - табло
Започната от football_as, 27 апр 2009 - 19:52:22
33 мнения по тази тема
Публикувано 27 април 2009 - 19:52
Сложих си ксенон и от време на време показанията на таблото изчезват след влкючване. Гася колата, стартирам я отново и всичко е наред. Подсветката не се влияе, само показанията. На какво може да се дължи това и как да го оправя? Надявам се някой да има отговор...
Публикувано 27 април 2009 - 20:44
Не мога да помогна, ама ако сложиш данни за автомобила сигурно ще се намери кой да ти помогне.Сложих си ксенон и от време на време показанията на таблото изчезват след влкючване. Гася колата, стартирам я отново и всичко е наред. Подсветката не се влияе, само показанията. На какво може да се дължи това и как да го оправя? Надявам се някой да има отговор...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 29 април 2009 - 21:44
VIN WDB2100351A287126
Това е колата.
Това е колата.
Публикувано 29 април 2009 - 22:15
Тия китайски боклуци са пълна шитня, незнам защо изобщо си кичите колите с глупости.
Не само че ще се губят, но се радвай че все още се появяват след рестартиране, защото скоро няма да се появяват....
Не само че ще се губят, но се радвай че все още се появяват след рестартиране, защото скоро няма да се появяват....
Публикувано 04 май 2009 - 20:47
Видях, че колега от форума има същия. Видях, че няма отрицателен ефект и се надявах да е читав. Ще се ходи на ел. диагностика май...
Публикувано 04 май 2009 - 23:38
Тия китайски боклуци са пълна шитня, незнам защо изобщо си кичите колите с глупости.
+ 1
Изхвърляй тоя китайски електрожен,че ще береш ядове и то не само с таблото.
И без това най-вероятно светиш на хората в очите и те хранят,хранят........
Публикувано 06 май 2009 - 15:27
ксенона е кофти...
или сменяй, или махай...
от това е, не си първия....
или сменяй, или махай...
от това е, не си първия....
Публикувано 06 май 2009 - 20:42
Благодаря ви за коментарите. Сега знам проблема, знам и решението
Публикувано 25 май 2009 - 11:19
Колеги,не че съм против новостите, ама наистина защо не си сложите едни хубави крушки/примерно Найтбрейкър на Осрам/ и си карайте с кеф.
Публикувано 25 май 2009 - 13:09
Колеги,не че съм против новостите, ама наистина защо не си сложите едни хубави крушки/примерно Найтбрейкър на Осрам/ и си карайте с кеф.
Найтбрейкъра не кара много (личен опит). По-добре Филипс, но е по-скъп.
Публикувано 25 май 2009 - 14:19
И от последните 2 коментара.. следва ???
Сложете си ксенон и не се занимавайте с глупости
Сложете си ксенон и не се занимавайте с глупости
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 25 май 2009 - 20:13
Ксенона не е само гъзария, той е необходимост, светенето му е в пъти по качествено, от който и да било халоген, да не говорим за голяма тъмница и мокър асвалт и тук там някоя дупка !
Само този който не е карал ксенон, не знае каква голяма разлика има, говориме за читав ксенон, който не пречи на другите коли, а има много такива по пътищата, а те самите не се сещат, че като заслепиш насрещната кола вероятноста да те напере някой е много голяма .
Публикувано 25 май 2009 - 20:35
темата за ксенона е друга
благодаря на участвалите тук...
благодаря на участвалите тук...
Публикувано 25 май 2009 - 20:38
Ксенона не е само гъзария, той е необходимост, светенето му е в пъти по качествено, от който и да било халоген, да не говорим за голяма тъмница и мокър асвалт и тук там някоя дупка !
Само този който не е карал ксенон, не знае каква голяма разлика има, говориме за читав ксенон, който не пречи на другите коли, а има много такива по пътищата, а те самите не се сещат, че като заслепиш насрещната кола вероятноста да те напере някой е много голяма .
Подкрепям напълно ЛЕДЕНАТА (кралица?)
Поначало бях скептичен по отношение на ксенона и съпричастен с каращите в насрещното платно. По тази причина се ръснах с 25 кинта за прехваления "Найтбрейкър". След слагането му светеше една идея повече от предишните крушки, неизвестна марка. Или може би просто МБ си имат добри фарове (колегата с Астра все ми завиждаше).
Това до преди два месеца. Един приятел монтира ксенони, китайски. Оферира ми добра цена и реших да пробвам само на единия фар, за да видя разликата. При ваденето "Найтбрейкъра" стана на парчета, а човека не сваля за първи път крушки. Но не това ме убеди да си сложа ксенони.
Просто разликата във светенето е в пъти. След като в Гърция карах със 130 на къси без никакви ядове, сами си правете изводите.
И да изгори, пак ще си сложа.
А иначе очаквах да светне контролната лампа на таблото, но уви - нищо не светна.
Публикувано 02 януари 2010 - 18:08
Колега не спомена, как си оправил проблема с изчезващите дисплеи. Ксенона ли смени или си поставил нещо допълнително? Аз вече два пъти безуспешно се опитвам да сложа ксенон, но резултата е като при теб, няма значение дали ще е свързван през реле или директно от фара. Първия ксенон беше от Ксенон Център, а втория един колега ми го поръча, каза че крушките били по лиценз на Филипс, но уви отново нямаше резултат.Сложих си ксенон и от време на време показанията на таблото изчезват след влкючване. Гася колата, стартирам я отново и всичко е наред. Подсветката не се влияе, само показанията. На какво може да се дължи това и как да го оправя? Надявам се някой да има отговор...
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни