Летен сбор на членове на клуба и приятели!
Started by nick chuck, 25 Apr 2009 - 09:06:24
106 replies to this topic
Posted 06 July 2009 - 11:51
За съжаление и аз отпадам за сбора/събора.
Posted 07 July 2009 - 11:56
Bano123 & Psyho отпадат от играта поради финансови и мобилни причини Весело изкарване
Posted 09 July 2009 - 13:10
бих казал че merc™ е най слабия като пример мога да дам bmw vw seat opel
на чиито събори съм ходил
лично мое мнение иначе весело изкарване на колегите които ще се съберат там
Жена без цици и кола без кардан в къщи неща
Posted 09 July 2009 - 14:02
+1 и от менбих казал че merc™ е най слабия като пример мога да дам bmw vw seat opel
Аз съм на същото мнение.
Весело прекарване и
Posted 10 July 2009 - 12:46
nick chuck - двойна стая
Ivanhow - двойна стая
Коcev - тройна стая
W140 - единична стая
hammer^Bate - двойна стая
kleemann - двойна стая
Liusi Purata - двойна стая
Pepino - двойна стая
Вальо - двойна стая
Ивайло - двойна стая
stoian - двойна стая
nicxonster - двойна стая
krasch - двойна стая
Ivanhow - двойна стая
Коcev - тройна стая
W140 - единична стая
hammer^Bate - двойна стая
kleemann - двойна стая
Liusi Purata - двойна стая
Pepino - двойна стая
Вальо - двойна стая
Ивайло - двойна стая
stoian - двойна стая
nicxonster - двойна стая
krasch - двойна стая
Posted 13 July 2009 - 14:38
На мен ли ми се струва или.. просто на тоя "събор" няма да има никой ?
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 13 July 2009 - 15:05
Майче нещо такова се получаваНа мен ли ми се струва или.. просто на тоя "събор" няма да има никой ?
От каде ли идва тази работа
Posted 15 July 2009 - 00:59
Срещата съвпада и с мои ангажимент.
Относно националния събор нека се стегнем, не е нужно да сме хиляди а достатъчно и верни. Но е хубаво да има място, настаняване, програма и различни-развлечения. Бях на срещата на Хонда и ме смаяха... Минаха 200 коли през Търново, след това всички се събраха на с. Ресен (агро летище). Имаше музика, хапване, игри, гонки, спонсори, награди и т.н. Накрая се прибраха в хотел на Арбанаси~Лясковец < там не съм ходил.
Незнам каква е практиката на другите авто клубове, относно нац. събиране на едно и също място, но ние май още не сме открили най-доброто... Нека пускаме идей и да видим най-доброто.
Относно националния събор нека се стегнем, не е нужно да сме хиляди а достатъчно и верни. Но е хубаво да има място, настаняване, програма и различни-развлечения. Бях на срещата на Хонда и ме смаяха... Минаха 200 коли през Търново, след това всички се събраха на с. Ресен (агро летище). Имаше музика, хапване, игри, гонки, спонсори, награди и т.н. Накрая се прибраха в хотел на Арбанаси~Лясковец < там не съм ходил.
Незнам каква е практиката на другите авто клубове, относно нац. събиране на едно и също място, но ние май още не сме открили най-доброто... Нека пускаме идей и да видим най-доброто.
Posted 15 July 2009 - 09:22
Не знам, за мен най-доброто е да не се повтаря.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 15 July 2009 - 11:36
А пък според мен,е добре да се определи едно място за нац. събор.и в началото на годината на ОС да се определи дата и всеки да се наглася от далече,ане в последния ммомент.
Ама това е тема на друг разговор.
Ама това е тема на друг разговор.
Posted 16 July 2009 - 20:35
Пичове.. в момента мога само да ви кажа.. че част от колектива (в по-голямата си степен като че ли..) след час и половина имаме среща на Шел-а преди Богоров и от там.. "газ към морето.. даааай дааай... с Мерцедесу... дааай даай... там край вълните се правят парите... "
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 16 July 2009 - 22:35
ok tam sme
Posted 17 July 2009 - 08:44
Привет от слънчева Варна.Част от групата е вече тук
Пийте по една мастика и за нас-дет седим в офисите ....и да снимате морето
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users