Часът и мястото още не са известни. Но заради това пускам тази тема ,да можем и ние да дадем някоя друга идея.
цитат " КОЛЕГИ ПУСКАМ ТЕМАТА В ДЕЙСТВИЕ ЗА 28.06.2009 НАДЯВАМ СЕ ВСИЧКИ КЛУБОВЕ ВЪВ ВАРНА ДА ОТКЛИКНАТ НА ИНИЦИАТИВАТА КАТО НАЙ-ДОБРО МЯСТО ЗА СБИРКАТА МИ СЕ СТРУВА ПАРКИНГА НА МЕТРО ТЪЙ КАТО ТАМ Е НАЙ ПРОСТОРНО И МОЖЕ ДА НИ ПОБЕРЕ ВСИЧКИТЕ СПОРЕД МЕН АКО ИМА ДРУГИ ИДЕИ КАТО МЕСТА ЗА СБИРКАТА ДАЙТЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ИМАМЕ 2 МЕСЕЦА И ПОЛОВИНА ДО ТОГАВА
ЩЕ СЕ ПАРКИРАМЕ ПО КЛУБОВЕ С ТУНИНГ БЕГАЧКИ И Т.Н. "
За повече информация
тук и тук

Авто Клубна Среща 28.06.2009 Варна
Започната от DidoN, 18 апр 2009 - 13:01:26
3 мнения по тази тема
Публикувано 18 април 2009 - 13:01

Публикувано 19 април 2009 - 15:46
Преди 1-2 месеца имаше среща на Японските автомобили пак на паркинга на метро. Тоя път щом и ние сме поканени....... :P
Ще доведа и хюндай купе клуба с мене
Ще доведа и хюндай купе клуба с мене

Публикувано 29 април 2009 - 10:47
Като разглеждам другите форуми май малко скептично се гледа не нещата и няма да я бъде тая мега среща. Според мен би било по-добре ако имаше някаква цел това събиране, благотворителна или нещо друго. Ама така само да се съберем на едно място толкова много коли (незнам къде има такъв паркинг във Варна), ще стане голяма лудница и едно голямо мерене на ...... кой е по-добрия
Публикувано 08 май 2009 - 12:48
аз подкрепям колегата ще има мерене на п...ки ... аз не да се хваля но тъкмо ще е излязла моят от бояджииницата
а за вн освен метро няма др голям площад паркинг или каквото и да било къде то да се съберат толкова коли !!!!

...1996 Мерцедес C180...
...1985 Мерцедес 230Е...
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни