Черни джанти на сив металик
Започната от
sam-1
, 12 апр 2009 - 20:45:23
6 мнения по тази тема
Публикувано 12 април 2009 - 20:45
Здравейте всички ,имам един въпрос. Колата ми е 124 2.5 тд. сив металик.Та въпроса ми е как ще и стоят черни джанти тип :бъбрек: и дали няма да е грозно?
Публикувано 12 април 2009 - 21:10
сложи ги и ще разбереш на всяка кола стоят различно ще ти отнеме 5 мин да сложиш поне една от джантите за да си добиеш горе долу представаЗдравейте всички ,имам един въпрос. Колата ми е 124 2.5 тд. сив металик.Та въпроса ми е как ще и стоят черни джанти тип :бъбрек: и дали няма да е грозно?
Публикувано 16 април 2009 - 20:32
То хубаво , ама за да я сложа трябва да я платя.Нали се сещаш?
Публикувано 16 април 2009 - 21:22
На мен лично черна лята джанта не ми се връзва нещо-предпочитам да е искрящ сребист металик,каквито си ги направих мойте-саморъчно.
Но това е въпрос на вкус,както казала котката,и се облизала под опашката!
Помоли някой светнат на фото-шоп да ти спретне едно фото с черни"бъбреци" на твойта кола и ще сдобиеш ясна представа харесва ли ти.
Но това е въпрос на вкус,както казала котката,и се облизала под опашката!
Помоли някой светнат на фото-шоп да ти спретне едно фото с черни"бъбреци" на твойта кола и ще сдобиеш ясна представа харесва ли ти.
Публикувано 16 април 2009 - 21:30
ДА ЩЕ стои грозно! Тия нови моди не ми се нравят.Аз предпочитам американския идеал или по-точно хрома.За проба просто можеш да си сложиш стоманените джанти,ако имаш такива.Те са достатъчно черни,за да се слеят с гумите и да стане една красота...Бъбрек не бъбрек,грозотия!Здравейте всички ,имам един въпрос. Колата ми е 124 2.5 тд. сив металик.Та въпроса ми е как ще и стоят черни джанти тип :бъбрек: и дали няма да е грозно?
Публикувано 18 април 2009 - 19:36
Точка по въпроса.Минавам на вариант хромирани джанти.Благодаря на всички отзовали се.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни