Готовонавири се
Започната от vreden1982, 07 апр 2009 - 14:06:31
26 мнения по тази тема
Публикувано 11 април 2009 - 11:19
Браво ! И аз съм с комби и някой ден сигурно ще го правя и аз това.
S 124 200 TE 16
Публикувано 11 април 2009 - 18:50
Като влезеш в Казанлък питаш първия срещнат и той ти обяснява къде колегата "vreden1982" си е отремонтирал амортисьорите ли?........Или може да се обясни по-подробно ? =Телефон , фирма, адрес, схема .....Предполагам че става въпрос за "ТЕДА" но е добре да се разкаже разбираемо.Аз 6те си споделя за6тото много неща см прочел в форума а каквото сам имал проблем съм го разрешил именно с инфо от форума .Занапред ще се постарая да има и снимки сега ми беше мнго напечено и затова нямях време да снимам .Обичам да помагам стига да мога го правя.
Кола от ремонт и жена от курорт трудно се вкарват в пътя
Публикувано 11 април 2009 - 20:21
абе колегата или ще се научи как да е полезен, или ще сподели ноу-хау-то, или ще си остане ..
..с ника..
Еваларка Вени!!!! друго ако не поне не може да се отрече,че ника му е супер...кат "честна" мома се дърпа да каже къде,кво и що
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 12 април 2009 - 14:07
Е молете му се де,молете,молете..............много си велик колега Вреден едикой си!
Вени ще се окаже,че си прав!
Публикувано 12 април 2009 - 17:14
абе колегата или ще се научи как да е полезен, или ще сподели ноу-хау-то, или ще си остане ..
..с ника..
Здравейте сажалявям , че не съм дал точна информоция но в интерес на истината не съм питал нито за името на фирмата нито за телефони но ще се постарая през тази седмица да звънна тук там и да дам пълно инфо къде как коя е фирмата и телефони за връзка .Стига сте ме ОРУГАВАЛИ .
Публикувано 12 април 2009 - 17:17
Еваларка Вени!!!! друго ако не поне не може да се отрече,че ника му е супер...кат "честна" мома се дърпа да каже къде,кво и що
Колега и твоя ник няма смисъл но не ти казвам нищо нали предполагам ,че това са ти главните букви на името но кво от това .
Публикувано 12 април 2009 - 17:19
Е молете му се де,молете,молете..............много си велик колега Вреден едикой си!
Не е нужно никой да се моли ще има инфо ,то човек неможе да се порадва малко на спокойствие ,че е минал тънко .
Публикувано 12 април 2009 - 23:13
Колега нищо лично ама я си прочети темата пак от самото начало сам на себе си.............прочете ли .............сега видя ли защо са тези коментариНе е нужно никой да се моли ще има инфо ,то човек неможе да се порадва малко на спокойствие ,че е минал тънко .
Нямам думи ...че даже се и сърдиш и караш на колегите велик си..............
Хората са казали:Каквото повикало , такова се обадило.
Аре със здраве.
Публикувано 13 април 2009 - 07:30
Колега нищо лично ама я си прочети темата пак от самото начало сам на себе си.............прочете ли .............сега видя ли защо са тези коментари
Нямам думи ...че даже се и сърдиш и караш на колегите велик си..............
Хората са казали:Каквото повикало , такова се обадило.
Аре със здраве.
кое по точно да прочета
Публикувано 13 април 2009 - 08:20
Колега и твоя ник няма смисъл но не ти казвам нищо нали предполагам ,че това са ти главните букви на името но кво от това .
Къде пък съм писал,че ника ти "Вреден" няма смисъл?!?!?!
Напротив Неколега-ника ТИ има страхотен смисъл,и си тежи на мястото...И понеже ти явно или не схващаш за какво иде реч,или пък нарочно се правиш на неразбрал,ще се опитам да ти го обясня популярно,за да ти спестя разсъжденията.
Идеята на форумите по принцип е хора общи интереси,идеи или проблеми,да споделят своя ОПИТ,или както каза Вени ноу-хау,със останалите съфорумци,и когато се наложи да получат помощ или съвет,да се обърнат към същите тези колеги...
Не знам доколко си ровичкал в настоящия форум,но ако го направиш неминуемо ще забележиш,че има много теми,в които стъпка по стъпка и снимка по снимка е разяснена някаква(дори и елементарна) операция. Кои са тези ИДИОТИ?!?!?
Които наред с ключове,отверки и прочие вземат и фотоапарати-снимат и после пишат като луди..Защо го правят?за да са ПОЛЕЗНИ,а не вредни....защото днес ще си полезен на някой,а утре някой ще е полезен на теб.
Е наистина повечето теми са без снимки,но пак са полезни-вЕрвай ми ТАЗИ твоя тема е уникална за този форум-УНИКАЛНА и безполезна!!!
Влизаш хвалиш се,че си решил проблема,праиш се на луд за инфо,и се сърдиш,че тия глупаци не те оставяли да се порадваш малко на спокойствие... Мен ме боли маркера,дали ще кажеш (даже вече не виждам смисъл) -моята кола не е с нивомат,но да караш колегите да се молят и едва ли не да просят милостинята ти,е просто грозно,неколегиално и ВРЕДНО-предимно за теб,защото явно забравяш,че ако в ТОЗИ СЛУЧАЙ колегите бяха вредни,още нямаше да си решил проблема си.
п.с. Дали вече не е време някой от модераторите да заключи темата?!?!
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 13 април 2009 - 15:40
Що пък да я заключва? Аз прочетох темата още от преди-на времето на ВАЗ-ка и се правеха амортисьорите, та ми стана интересно. Някои споменаха за нови, други за поправка-всеки си има мнение. Сега колегата сигурно е сърдит на тези, които му предлагаха да си купи нови. В зависимост от обстоятелствата скоро може пък да е сърдит на другите. Какво пък толкова-ако си настроен да се сърдиш, ще намериш причина и обект. Аз на моята и сложих Закс и смятам да я погреба с тях. Е, не е с нивомат, ама пък тая сметка съм си я правил преди покупката. Който си има брада, си има и гребен-така съм чувал да казват старите хора. Има и друга-на гол тумбак чифте пищови! Нека си пожелаем всички да сме към първата поговорка!Къде пък съм писал,че ника ти "Вреден" няма смисъл?!?!?!
Напротив Неколега-ника ТИ има страхотен смисъл,и си тежи на мястото...И понеже ти явно или не схващаш за какво иде реч,или пък нарочно се правиш на неразбрал,ще се опитам да ти го обясня популярно,за да ти спестя разсъжденията.
Идеята на форумите по принцип е хора общи интереси,идеи или проблеми,да споделят своя ОПИТ,или както каза Вени ноу-хау,със останалите съфорумци,и когато се наложи да получат помощ или съвет,да се обърнат към същите тези колеги...
Не знам доколко си ровичкал в настоящия форум,но ако го направиш неминуемо ще забележиш,че има много теми,в които стъпка по стъпка и снимка по снимка е разяснена някаква(дори и елементарна) операция. Кои са тези ИДИОТИ?!?!?
Които наред с ключове,отверки и прочие вземат и фотоапарати-снимат и после пишат като луди..Защо го правят?за да са ПОЛЕЗНИ,а не вредни....защото днес ще си полезен на някой,а утре някой ще е полезен на теб.
Е наистина повечето теми са без снимки,но пак са полезни-вЕрвай ми ТАЗИ твоя тема е уникална за този форум-УНИКАЛНА и безполезна!!!
Влизаш хвалиш се,че си решил проблема,праиш се на луд за инфо,и се сърдиш,че тия глупаци не те оставяли да се порадваш малко на спокойствие... Мен ме боли маркера,дали ще кажеш (даже вече не виждам смисъл) -моята кола не е с нивомат,но да караш колегите да се молят и едва ли не да просят милостинята ти,е просто грозно,неколегиално и ВРЕДНО-предимно за теб,защото явно забравяш,че ако в ТОЗИ СЛУЧАЙ колегите бяха вредни,още нямаше да си решил проблема си.
п.с. Дали вече не е време някой от модераторите да заключи темата?!?!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни