Готовонавири се
Started by vreden1982, 07 Apr 2009 - 14:06:31
26 replies to this topic
Posted 07 April 2009 - 14:06
Готово навири се като младо момченце вдигна дупето и варви гордо гордо по пътя .Само за скромната сума от 50 лв. със път и нови маншони ето сега вече стъпва като МЕРЦЕДЕС .
Много поздраеи на тези дето казват че не могат да се правят мечовите амортисйори .Става на вапрос за 200 ТЕ , 122 кс., 89г. със активното окачване .
Много поздраеи на тези дето казват че не могат да се правят мечовите амортисйори .Става на вапрос за 200 ТЕ , 122 кс., 89г. със активното окачване .
Posted 07 April 2009 - 14:21
Сега ако кажеш какво и къде,цена няма да имаш .....
Казвайте бе хора,като че ли е военна тайна ....
Posted 07 April 2009 - 14:25
Важното е,че той се разбра минал е тънко и е доволен-повече за кво ти е
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 07 April 2009 - 20:21
С кое колко време карам така ?колко време караш така?
Posted 07 April 2009 - 20:29
Става въпрос за МБ 124/200 ТЕ ,89 комби с така наречения нивомат бяха ми отървали амортисйорите .Цените дето ми ги казаха за в момента са непосилни за моя джоб затова намерих как да ги отремонтирам .И за сега е добре коренна разлика във возиятя като цяло .За това става въпрос .
Posted 07 April 2009 - 20:33
колко време караш така?
Разликата м/у 1000 лв и 50 лв е мноооого голяма даже и само година да карам пак 6те съм доволен .А година даже и две съм сигорен че 6те изкарат.Аз лично пазя техниката и знам каде как се кара .
Posted 07 April 2009 - 22:14
Пич,покараи 2-3000км. и пак пиши,защото от личен опит а и от допитване до приятели точно толкова карат.Дано да имаш късмет и да е повече ама за 50лв....толкова.
Death Metal Fan
Posted 08 April 2009 - 07:44
Пич,покараи 2-3000км. и пак пиши,защото от личен опит а и от допитване до приятели точно толкова карат.Дано да имаш късмет и да е повече ама за 50лв....толкова.
ОК пич аз понеже карам всеки ден колата и и навивам средно по 100 130 км това време за 2 3000 км скоро 6те дойде .Пък 6те видим.
Posted 08 April 2009 - 15:07
щом са 5о кинта,шо да не експериментираш!евала дано изкарат!
Posted 08 April 2009 - 21:51
Аз знам какво си направил.
Да го кажа ли на всички или ще си го знаем само аз и ти и да го духат смотаняците във форума дето само седят и обясняват кое как се прави?
Да го кажа ли на всички или ще си го знаем само аз и ти и да го духат смотаняците във форума дето само седят и обясняват кое как се прави?
Posted 09 April 2009 - 14:33
Аз знам какво си направил.
Кажи да видим дали ше познаеш .АЗ не крия но да жидим дали 6те познаеш. ДАВАЙ.
Posted 09 April 2009 - 14:54
Сега ще си играем на тука има тука не
Какъв е смисъла да пускаш тема а да не споделяш как си се оправил.
Не че лично ме интересува но въпроса е принципен.
Ами то всички да спрем да си споделяме ремонтите и за какво да пишем тук само да се намираме на работа.
Лично мнение.
Ами то всички да спрем да си споделяме ремонтите и за какво да пишем тук само да се намираме на работа.
Лично мнение.
Posted 09 April 2009 - 17:51
Кажи да видим дали ше познаеш ...
Aaaaa,няма да кажа.Това да не е форум да се споделя кой как се е справил с някой проблем.
Тук се идва,ползва се информацията на готово и ако някой открие някакво решение си го пази за себе си.Това е и идеята на форума.
Иначе е готино да влезнеш в раздела за 124 и да си четеш как да решиш с даден проблем нали?
Как ме е яд в такива случаи че си сдадох "копчетата"...
Posted 10 April 2009 - 12:01
Сега ще си играем на тука има тука не
Лично мнение.
Сега да ти кажа направо свалих амортисйорите разглобих ги и отидох в Казанлък. Градът на хидравлики и помпи хидравлични цилиндри и всичко свързано с хидравлика . Там си имат машини
и материали които са за хидравликата и гумата от която правят О пръстените е специална и другите по твърди пластмаси си ги имат така наречените ( силиконова пластмаса ) това за чистача на амортисйора .Вземат всички тела мерят знаят колко е допустимо да е по плътно задават размерите на машината която много прицизно ги изрязва .Правят 1 комлект слагат ги зглобяват и така .Аз слагам на колата сменям маслото обезваздушавам и сега си карам .
Posted 10 April 2009 - 12:05
Aaaaa,няма да кажа.Това да не е форум да се споделя кой как се е справил с някой проблем.
Тук се идва,ползва се информацията на готово и ако някой открие някакво решение си го пази за себе си.Това е и идеята на форума.
Иначе е готино да влезнеш в раздела за 124 и да си четеш как да решиш с даден проблем нали?
Как ме е яд в такива случаи че си сдадох "копчетата"...
Аз 6те си споделя за6тото много неща см прочел в форума а каквото сам имал проблем съм го разрешил именно с инфо от форума .Занапред ще се постарая да има и снимки сега ми беше мнго напечено и затова нямях време да снимам .Обичам да помагам стига да мога го правя.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users