колеги не ми работи ел стъклото помагаите
Започната от mercedes 210, 06 апр 2009 - 20:35:57
15 мнения по тази тема
Публикувано 06 април 2009 - 20:35
здравеите,вчера шофиорското стъкло ми блокира,добре че е в затворено положение,чува се само щрак като натисна копчето и до там,дали е от бушона и кои номер е че на стария мб го имах този проблем и беше от него,ако не даите мнение за добър маистор за ел стъкла в софия че ме дразни доста
Публикувано 06 април 2009 - 21:27
здравеите,вчера шофиорското стъкло ми блокира,добре че е в затворено положение,чува се само щрак като натисна копчето и до там,дали е от бушона и кои номер е че на стария мб го имах този проблем и беше от него,ако не даите мнение за добър маистор за ел стъкла в софия че ме дразни доста
Пробвай с предпазителите.
Публикувано 06 април 2009 - 21:46
Според мен след като чуваш "щракване" значи бушоните са ти здрави, проблема най-вероятно ти е в бутона.
Публикувано 08 април 2009 - 12:17
ако е в машинката--потърси ме на ЛС
Публикувано 08 април 2009 - 12:37
Колега виж това
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка

Мерседес Йелинек

Мерседес Йелинек
Публикувано 08 април 2009 - 15:44
Много полезно Фика,на мен и двата задни прозореца се счупиха при вдигане на стъклата с дистанционното!

Публикувано 10 април 2009 - 09:44
отпред прозорците на същия принцип ли са като отзад?моя проблем беще със задните,и двата.значи и аз имах проблема,кофти е прозореца сам си пада и трябва с ръка да го дига6.при мен се чуваше работа на мотора,та беше само 1 беля че ако е комплект мотор+стъклоповдигач е над 300 лв + работа поне 40-50,СМЯТАЙ!за стъклоповдигача ми взеха 120лв+40 за работа.ако искаш можеш да рециклираш,но аз съм твърдо прдубеден към това защото с предната ми кола брах мнг ядове от такива глупости.
Публикувано 10 април 2009 - 09:57
[quote name='vladumur1' date='10th April 2009 - 10:44' post='162475']
отпред прозорците на същия принцип ли са като отзад?моя проблем беще със задните,и двата.значи и аз имах проблема,кофти е прозореца сам си пада и трябва с ръка да го дига6.quote]
Виж тази илюстрация
отпред прозорците на същия принцип ли са като отзад?моя проблем беще със задните,и двата.значи и аз имах проблема,кофти е прозореца сам си пада и трябва с ръка да го дига6.quote]
Виж тази илюстрация
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....

Мерседес Йелинек

Мерседес Йелинек
Публикувано 17 април 2009 - 12:46
благодаря на колегата fika210 днес ходих във сервиза където ме прати за 1час ми оправиха блокиралото стъкло с гаранция от 1 година срещу 85лв

Публикувано 17 април 2009 - 12:59
Колега, похвална е твоята коректност.Получил си информация от форума, използвал си я и информираш за резултата.Не е задължително резултатът да е положителен. Твоята информация ще бъде полезна за всички,които ще четат тази тема...
Призовавам всички да следват примера на нашето другарче...
Призовавам всички да следват примера на нашето другарче...

Мерседес Йелинек

Мерседес Йелинек
Публикувано 29 април 2009 - 18:04
А за Пловдив някой знае ли къде могат да ми оправят предното ляво стъкло,че като го свалям се чува едно много гадно скърцане,иначе като се вдига този шум го няма.Колата е СЕ 200 '93-та година(124-ка).Иначе си се сваля,ама това скърцане ще ми докара инафаркт.

Едно желание,една мечта - Mercedes Benz
Публикувано 29 април 2009 - 18:43
А за Пловдив някой знае ли къде могат да ми оправят предното ляво стъкло,че като го свалям се чува едно много гадно скърцане,иначе като се вдига този шум го няма.Колата е СЕ 200 '93-та година(124-ка).Иначе си се сваля,ама това скърцане ще ми докара инафаркт.
Ето ти координати за Пловдив.
0898736029 - Константин Йорданов,
Намира се в двора на завод Балкан,
до борса Лъч.
Публикувано 29 април 2009 - 19:40
Явно само аз не съм разбрал къде е сервиза, че нещо шофьорското стъкло се мъчи, докато се вдига и към средта се забавя, даже от време на време се включва защитата и тръгва обратно.
Моля за координати на сервиза, може и на лична, но ако е сервиза си го бива не виждам защо да го крием?
Моля за координати на сервиза, може и на лична, но ако е сервиза си го бива не виждам защо да го крием?
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 22 ноември 2010 - 17:10
Само да добавая,че в този сервиз до борса лъч ми взеха 60 лева за ремонта.Проблемът бил в мотора на стъклото.Трябваше да оставя колата,ама не я оставих и взеха само мотора.След като го монтираха (един младок дето даже не можа да ми сглоби кората на вратата,ма както и да е) няма и 2 дена и пак почна да скърца дразнещо.Те дадоха гаранция,ама вече не отивам два пъти на едно и също място и реших да го разглобя сам този мотор.
Установих,че не са му правили никакъв ремонт,просто са го смазали повече вътре.И това за 60 лв.Да,греста е много скъпо струващ елемент.Все пак разбрах,че с времето се е получил малък луфт на мястото,където роторът се върти в долната си част.Използвах една пластмаска с размери 1мм дебелина и я подпъхнах там за да обере получения луфт.
Няма скърцане вече,всичко е тихо както трябва.Та така де,дадох пари и накрая сам го оправих,което обезмисля първото.
Установих,че не са му правили никакъв ремонт,просто са го смазали повече вътре.И това за 60 лв.Да,греста е много скъпо струващ елемент.Все пак разбрах,че с времето се е получил малък луфт на мястото,където роторът се върти в долната си част.Използвах една пластмаска с размери 1мм дебелина и я подпъхнах там за да обере получения луфт.
Няма скърцане вече,всичко е тихо както трябва.Та така де,дадох пари и накрая сам го оправих,което обезмисля първото.

Едно желание,една мечта - Mercedes Benz
Публикувано 03 февруари 2011 - 00:09
Както винаги колегата Венцислав с ценна информация

By Batev
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни