Издирват се ..... доброволци!рожден ден на клуба
Започната от House M.D., 04 апр 2009 - 20:30:42
76 мнения по тази тема
Публикувано 09 април 2009 - 17:38
по-добре - всички с карирани сака, кепе и с лула в уста
Публикувано 09 април 2009 - 19:57
А може и с кърпи и наргилета!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 10 април 2009 - 11:59
Гледам че резултата е изключително еднозначен
Като изключим че аз гласувах за 23 юни, всички други са за 13! При това положение май няма нужда от анкетата
Но все пак призовавам повече колеги да гласуват, не за да обърнат резултата , а за да има по голяма представителност резултата. И да взимаме окончателното решение за да може да започва организацията за празника.
Като изключим че аз гласувах за 23 юни, всички други са за 13! При това положение май няма нужда от анкетата
Но все пак призовавам повече колеги да гласуват, не за да обърнат резултата , а за да има по голяма представителност резултата. И да взимаме окончателното решение за да може да започва организацията за празника.
Публикувано 22 май 2009 - 19:53
Круме, да не забравихме тази идея?
Заветната дата иде, а места свободни-бол.
Да не се е разсъхнало мероприятието и аз да съм пропуснал инфото
Заветната дата иде, а места свободни-бол.
Да не се е разсъхнало мероприятието и аз да съм пропуснал инфото
Публикувано 24 май 2009 - 09:17
За 115ка няма проблеми
Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!
STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 25 май 2009 - 12:23
Бусове и камиони нямали да има
Публикувано 27 май 2009 - 07:07
Круме, къде си, бе пи4?
Странство?
Пиши, че не остана време, може да нанесеш и корекциите в първия си пост.
Само като идейка - който ще ходи на Ретро парада /ИЗТОЧНИК /може да предложи на собственици на мерцедеси да се присъединят към нашия "парад". Но първо трябва да уточним вакантните места...
Странство?
Пиши, че не остана време, може да нанесеш и корекциите в първия си пост.
Само като идейка - който ще ходи на Ретро парада /ИЗТОЧНИК /може да предложи на собственици на мерцедеси да се присъединят към нашия "парад". Но първо трябва да уточним вакантните места...
Публикувано 27 май 2009 - 22:43
мероприятие няма да има, заради изборите
това крум ми каза, да ви предам
жалко, но какво да се прави...
Публикувано 28 май 2009 - 10:19
Е каква е връзката с изборите, дето са седмица преди това? Както и да е.
Не е нужно да затворим центъра на София, за да отбележим празника.
В събота синята зона важи до обяд. След това никой и нищо не ни спира да си съберем колите на паркинга пред Ал. Невски и да го отбележим подобаващо. Може и без кебапчета, достатъчно ще бъде да поръчаме една торта (по-големичка) и така.
В събота синята зона важи до обяд. След това никой и нищо не ни спира да си съберем колите на паркинга пред Ал. Невски и да го отбележим подобаващо. Може и без кебапчета, достатъчно ще бъде да поръчаме една торта (по-големичка) и така.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 28 май 2009 - 10:35
Изборите нямат нищо общо. Щом сме решили 13 Юни да бъде датата ще я отбележим както подобава. Може да не правим обиколка на София но на Невски ще проведем мероприятие.
Публикувано 28 май 2009 - 10:40
мероприятие няма да има, заради изборите
Кои избори???
Публикувано 28 май 2009 - 10:59
на мен това ми беше казано да предам
и аз не намирам връзка с изборите
и аз не намирам връзка с изборите
Публикувано 28 май 2009 - 16:15
Круме.. я не се скътавай.. а излез и кажи за какво иде реч
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 28 май 2009 - 17:07
Е каква е връзката с изборите, дето са седмица преди това? Както и да е.
Говорих с Крум.
Организацията по "осигуряване" на маршрут и колона, няма да има, но останалата организация, можем да я направим пред Ал.Невски. /Това което предлага Илия/ + балони, цветя, костюми.
След това можем да си направим колона, която няма да е осигурена от КАТ.
Та в тоя ред на мисли, за РД /рожденият ден/ на Клуба, се събират коли от списъка на Крум, от първата страница.
Ще се разберем с колегите от УС, да повикаме някои спец. издания, за да отразят събитието и евентуално спонсори/безалкохолно и бира/
Това ще стане на срещата на УС в Търново, след посещението в Михалци.
Ще пишем пак.
Успех и бъдете здрави.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни