![:)](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Досега съм свалил следните неща: махагона около панела на климатика, заедно с всички бутони и самия панел на климатика. По-надолу съм свалил касетофона, джоба за очила, пепелника е изваден целия, махагона около скоростния лост е свален, заедно с всички бутони около него. Стойката за чаши се вади с издърпване. Фактически са останали само подлакътника, който засега не ми пречи и вътре в самата конзола има една пластмаса 2DIN висока, в която се монтират касетофонът и джобът за очила. Въпросът е, как се демонтира тази пластмаса? Като гледам, захваната е за самата централна конзола и няма винтове и щипки. Освен това, тази пластмаса е по-широка от конзолата и дори и да помръдне в някаква посока - то ще е само навътре. Което ме навежда на мисълта, че ако се демонтира, ще стане, като се свали първо цялата централна конзола и чак тогава. Самата конзола е хваната в най-горния край с два винта (отляво и отдясно) и с две щипки (отляво и отдясно) за арматурното табло. Отвих рапидките и отщипах щипките, конзолата се освободи, ама само в горния край. В долния се държи за нещо, но не мога да видя за какво. Предполагам, че под подлакътника има някъде винтове, но не можах да го демонтирам?
Ако някой има WIS или нещо друго, откъдето може да се извади схема на монтажа на цялата централна конзола, ще съм благодарен да пратите някоя картинка. Сигурен съм, че е пълно с щипки, но ме е страх да напъвам, да не счупя нещо... Помагайте?
Колата е CLK W208 1999/2000 година (купе, не кабриолет).
Предварително мерси!