Възможна ли е замянатрансмисия ПОМОЩ
Започната от babuka, 25 мар 2009 - 15:19:10
9 мнения по тази тема
Публикувано 25 март 2009 - 15:19
Здравеите колеги счуписе, автоматичната скоросна кутия 300д 124 w /ноер/ 722415 въпросами е заменималие със /номер/
722400 автоматик от съшия модел. благодаря
722400 автоматик от съшия модел. благодаря
Публикувано 25 март 2009 - 20:40
Ами пак съм аз със въпросите намерих още две кутий 722414 722437 . Някои можели да ми каже дали става една от, тези трите 722400 .Моята е 722415 или поне ималиго като тема да се прочете за инфо. МНОГО МОЛЯ КОЛЕГИ 722414 ЩЕ Я ПАЗЯТ ДО ПЕТЪК ЗА ТОВА МНОГО МОЛЯ АКО ИМА ЗНАЕЩИ КОЛЕГИ ДА ПОМАГАТ??????п.п аз мисля , че 722414 е същата
Публикувано 25 март 2009 - 23:15
мисля че може да се различават по предавателните числа на предавките.
имаше един benzboss преди тука, сега щеше да обърне нета и да те зарие с таблици, технически данни и сравнения, та чак и родословното дърво на инжинерите да ти даде... пиши му едно ЛС, може и да ти отговори
имаше един benzboss преди тука, сега щеше да обърне нета и да те зарие с таблици, технически данни и сравнения, та чак и родословното дърво на инжинерите да ти даде... пиши му едно ЛС, може и да ти отговори
Публикувано 25 март 2009 - 23:49
БЛАГОДАРЯ КОЛЕГА .
Публикувано 26 март 2009 - 15:53
Ако се счупи и спедващата, какво ще правиш, ще сменяш с трета кутия втора употреба?
Защо не намериш някой да я ремонтира, или ако имаш условията и познанията - направо й се хвърляй. Части може да се поръчат.
Не че разбирам нещо от скоростни кутии
Защо не намериш някой да я ремонтира, или ако имаш условията и познанията - направо й се хвърляй. Части може да се поръчат.
Не че разбирам нещо от скоростни кутии
Публикувано 26 март 2009 - 16:09
На първо четене 722.414 е слагана на 2.5 дизел, 722.415 е слагана на 3.0 дизел.
Имат и малки разлики в управляващото и работното налягане на двете кутии.
Като размер на хидротрансформатора са еднакви, но за другите габарити не знам.
Имат и малки разлики в управляващото и работното налягане на двете кутии.
Като размер на хидротрансформатора са еднакви, но за другите габарити не знам.
Прикачени файлове
Публикувано 26 март 2009 - 16:14
ДА колега мога, сам да си я направя , ама има малък проблем ,че живея и работя в ИСПАНИЯ докато поръчам части докато, дойдат миннава много време. ОТ тук неможе да,се купи нищо, страшна скъпотия.Нали рабираш без кола умираш прав.А и работя във морга за камиони така,че колегите от моргите ми правя отстъпка аз мисля,че за 350/400 мога да сменям на всеки два месеца. ДА АМА НЕ????? ПРИ СЛЕДВАЩИЯ ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ КОМАНДИРОВКА ЗА МАРОКО.без връщане мароканците умират за тях
п.п даи някои линк ако знаеш за нщо такова
Публикувано 26 март 2009 - 16:30
ДА колега мога, сам да си я направя , ама има малък проблем ,че живея и работя в ИСПАНИЯ докато поръчам части докато, дойдат миннава много време. ОТ тук неможе да,се купи нищо, страшна скъпотия.Нали рабираш без кола умираш прав.А и работя във морга за камиони така,че колегите от моргите ми правя отстъпка аз мисля,че за 350/400 мога да сменям на всеки два месеца. ДА АМА НЕ????? ПРИ СЛЕДВАЩИЯ ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ КОМАНДИРОВКА ЗА МАРОКО.без връщане мароканците умират за тях
Ами ако са ти консуматив кутиите, направо слагай 722.414 и стискай палци. Сигурен ли си обаче че проблема е в кутията, а не в т. нар. мозък или управлението на кутията, или там нещо друго като вакум помпа и т.н.
250 и 300 дизел са с различни дифове, на 250 е с по-голямо предавателно отношение, така че има реален шанс 722.414 и 722.415 да са с еднакви предавателни числа. Освен това си е автоматик - има хидротрансформатор, и дори да има малка разлика, няма да се усети толкова колкото на ръчни скорости.
Публикувано 26 март 2009 - 16:51
ДА колега сигурен съм разглобил съм я цялата счупена спирачка на две парчета 350 .400 евро струва за мен втора употреба тази е от един хубаво смачкан 250д свалиха я на кутията и няма нищо а има гаранция 3 месеца . ЗНАЧИ СПОД ТЕБ СТАВА . БЛАГОДАРСКО ЗА ИНФОТО тръгвам на ра бота ,че закаснях днес
Публикувано 27 март 2009 - 00:20
БЛАГОДАРЯ ТИ КОЛЕГА /lorinser-Бояне утре взима кутията слагам и,ще пиша в темата каквона практика се е получило????????ПРИ СЛЕДВАЩИЯ ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ КОМАНДИРОВКА ЗА biggrin.gif МАРОКО.без връщане мароканците умират за тях rolleyes.gif rolleyes.gif flagMB new.JPG bigemo_harabe_net-110.gif
bigemo_harabe_net-110.gif п.п даи някои линк ако знаеш за нещо такова за четене
bigemo_harabe_net-110.gif п.п даи някои линк ако знаеш за нещо такова за четене
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни