хаха е мойта е на 35 набор... Давиде Натичиони роден в Норсиа даже и адреса му има
тва е от превода на договора за продажба че оригинала го взеха в КАТ май.
пише цена 500 евро и ония ми вика... то тва не е истинската цена... такава я писахме заради данъците
тя и на комшията S-класата е писана на дядо му 40-ти набор ... ама дали я кара той ...
гледам написал на стъклото 94-та година
гледам по коланите 89 на едното стъкло 92-ра
викам ... кво става тука... а ми тя първата и регистрация е 94-та година. тогава е купена е на виж талона кво пише. викам ааа добре щом е така
а вчера като обикалях гледам на един чистачката му седи на ... на никъде :Р на кеше . викам тва що е така .. ми де да знам работи си чистачката. викам до долу слиза ли. слиза ама после се спира ей така както я гледаш. сигурно нещо тряя да се регулира. идва и другия от салона. и ще я палят. носят там някво зарядно и дигам капака. и единия вика на другия ... тая беше карана от един 20ти набор нали. другия да да от 20 набор е. паля е ... прекъсва та се не трае... работи на 3 целиндъра се едно. викам ... кво става тука що така прекъсва. а ми то сиг дето е стояла повечко време без да се пали и някоя свещ е заминала. че то като не се пали мн време и след това като я запалиш и прави конденз и свещите не работят. най много някоя свещ и кабели да смениш и е готова.
другата беше ... с БГ регистрация явно доста карана в България. вика тая беше на един банкер пък той си купи от мен друга кола и тая щеше да я дава на жена му ама тя и е голяма та я остави да се продава тука при мен. много поддържана кола. на жена му купи една малка да може да я кара. а вътре си личи че я е карал сериозен възрастен човек банкер. стелки пайнер и CD пайнер. отзад на кората едни големи тонколони.
на тази ми направи впечатление копчето на газта къде и го бяха сложили. на 190ките нали има оставени капачета за допълнителни копчета. от лявата страна на волана горе и бяха шибнали копчето а отстрани по принцип дето изкарват от таблото лампичките за алармите изкарали едно дьотче по което да гледаш на газ ли си или на бензин.
а в обявата в мобилето на една 124ка купе пишеше по запазена кола няма да намерите... цена 3600

разклечена задница и предно дясно колело също разклечено. вътре напукан махагон протъркана седалка. надрана и чуквана тенекия мазана с четката и блажната боя...