Спирачни дискове ...
Started by dani90, 23 Mar 2009 - 10:47:42
14 replies to this topic
Posted 23 March 2009 - 10:47
Здравейте , понеже ще ми се оформи един проект почвам да правя колата лека полека сега няма да говориме затова защото не е почнал проекта , но почвам да набавям части.
Сега е момента спирачки , попринцип колко мм са на 220 купе дисковете??
Имам оферта за апарати и дискове брембо от с500 w221 мисля че беше кода на с-класата ? Ще паснат ли , би трябвало да са си 5х112 нали ? Изобщо , който е запознат моля да сподели , или дори ако не стават мога ли например от е500 (124) те са 300 мм дисковете ? ако си поръчам такива , какви апарати ще трябват ??
Имам оферта за апарати и дискове брембо от с500 w221 мисля че беше кода на с-класата ? Ще паснат ли , би трябвало да са си 5х112 нали ? Изобщо , който е запознат моля да сподели , или дори ако не стават мога ли например от е500 (124) те са 300 мм дисковете ? ако си поръчам такива , какви апарати ще трябват ??
Posted 23 March 2009 - 23:12
И за какво са ти такива дискове и апарати?
Да не караш кола 300+ кс.,че да ти трябват такива спирачки?
Да не караш кола 300+ кс.,че да ти трябват такива спирачки?
Posted 24 March 2009 - 07:55
Човек , защо винаги ти се намираш да изкоментираш нещо извън темата?
Да над 300 кс ще е колата ? Сега можеш ли да ми отговориш на въпроса ?
Posted 24 March 2009 - 10:28
Не мисля че ще станат без да има нужда от преработка,а преработка на такива детаили от автомобила крие огромни рискове,според мен търси ако наистина ти се занимава дискове и апарати от 24клапаново купе което е към 220 коня мисля
Успех в начинанието
Успех в начинанието
Posted 24 March 2009 - 11:23
Човек , защо винаги ти се намираш да изкоментираш нещо извън темата?
Просто ,защото дисковете и апаратите от W221 струват,почти колкото цялата ти кола,ако не и повече. (нови)
Posted 24 March 2009 - 20:00
Човек не съди по колата която карам , какви пари имам и откъде ще ги взема.Няма да ти давам обяснения , но съсигърност не съм такъв гъзар като тебе с 140-ка 600 дълга база при това , и да си купувам джанти и гуми втора употреба.
пепино , да от овърдрайв ми казаха днеска ми казаха че ще трябва да се преправя нещо си там , и те ме насочиха за дискове от 6так а апарати си имам от супрата такаче тях поне няма да ги мисля.
пепино , да от овърдрайв ми казаха днеска ми казаха че ще трябва да се преправя нещо си там , и те ме насочиха за дискове от 6так а апарати си имам от супрата такаче тях поне няма да ги мисля.
Posted 24 March 2009 - 20:11
Затапи ме!
Posted 24 March 2009 - 20:49
Дани сори за офтопика , ама не е ли по-добре да си купиш направо някой бегачка , от колкото сам да си правиш такава ? 150 коня за София малко ли са ?
Шотгъна си играе с пари оставиго
Успех Дани сори за оффа ама не се стърпях
Шотгъна си играе с пари оставиго
Успех Дани сори за оффа ама не се стърпях
Съншайн
Posted 24 March 2009 - 21:14
Milenko , аз си имам и служебни и други коли за софия , имал съм и "бегачки" , но винаги е по - сладко когато ти си правиш нещо , в случая не го правя аз защото не разбирам , но има хора който се знимават с това , относно 150 коня определено са малко или поне възрастта ми е такава че са ми малко.
Posted 24 March 2009 - 23:02
от Е500 предполагам че ше станат пробвай и ше съм ти благодарен да споделиш . Винаги е хубаво да си има човек добри спирачки на колата . късмет .(а откъде ще поръчаш такива дискове и апарати от 500 и колко струват че и на мене нещо ми хрумна)
Поздрави
Марио
Поздрави
Марио
Автоморга-Мерцедес-0876/438-583
www.mercedes.mobile.bg
www.mercedes.mobile.bg
Posted 25 March 2009 - 00:12
взимай от Е500 или Е280/Е320 124ки.
проблем може да се окаже че шенкела е различен, като при Е500 100% е различен шенкела+ долния носач. забелязал си че предницата а и задницата са по широки, по широко--означава , че някои а може и всички елементи от окачването да са различни.
намирай някоя от горепосочените на части, и прехвърляй.
ако не намериш в България--потърсиме, ще ги издирим в Германия.
проблем може да се окаже че шенкела е различен, като при Е500 100% е различен шенкела+ долния носач. забелязал си че предницата а и задницата са по широки, по широко--означава , че някои а може и всички елементи от окачването да са различни.
намирай някоя от горепосочените на части, и прехвърляй.
ако не намериш в България--потърсиме, ще ги издирим в Германия.
Posted 25 March 2009 - 09:02
апарати лесна работа , дисковете също са лесни стига да разбера кои на безпроблемно ще станат ок бояне ако има нещо ще звънкам
Posted 18 December 2009 - 23:43
99% са на 5x112,ама с такива апарати и дискове,мин.17" щте влезнат.Зиме лете на 17"-скъпичко.Здравейте , понеже ще ми се оформи един проект почвам да правя колата лека полека сега няма да говориме затова защото не е почнал проекта , но почвам да набавям части.
Posted 19 December 2009 - 00:07
апарати лесна работа , дисковете също са лесни стига да разбера кои на безпроблемно ще станат ок бояне ако има нещо ще звънкам
апарати и дискове от Е500 от Германия??
може и преди нова г. да дойдат
...но нямат халогени при близкото Е500
Posted 19 December 2009 - 04:42
тази тема е от март месец
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users