Каква боя да използувам за бронята?
Started by Mimo-200E, 20 Mar 2009 - 16:52:28
3 replies to this topic
Posted 20 March 2009 - 16:52
Здравейте пак,
Интересува ме някой боядисвал ли е брони или лайсни и дали може да ми даде сл. информация:
-използува ли се някакво първо покритие като грунд шприц?
-някакъв по-специален еластичен например кит за подравняване
-от къде да си направя боя и каква?
Интересува ме някой боядисвал ли е брони или лайсни и дали може да ми даде сл. информация:
-използува ли се някакво първо покритие като грунд шприц?
-някакъв по-специален еластичен например кит за подравняване
-от къде да си направя боя и каква?
Posted 20 March 2009 - 18:54
Има специален кит за пластмаса,който е много еластичен(личен опит),а филера(шприца) и той се гледа според какъв вид е самата пластмаса на бронята- PE , PP , ABS и т.н.
Колкото се отнася до боята и тя е "по-еластична" спрямо тази дето е за "тенекия".
И боята за бронии и лайсни на Мерцедес е винаги матова(на новите модели(W202,W210,W220 и т.н.) си е гланцова,но пак е еластична)
Колкото се отнася до боята и тя е "по-еластична" спрямо тази дето е за "тенекия".
И боята за бронии и лайсни на Мерцедес е винаги матова(на новите модели(W202,W210,W220 и т.н.) си е гланцова,но пак е еластична)
Posted 21 March 2009 - 08:41
Има специален кит за пластмаса,който е много еластичен(личен опит),а филера(шприца) и той се гледа според какъв вид е самата пластмаса на бронята- PE , PP , ABS и т.н.
Супер, мерси за отговора. Сега ако ми кажеш "дека" ги продават...
Posted 21 March 2009 - 23:29
В магазини за бои и китове и шкурки и такива щуротии.Търси по специализираните магазин.Гледай продукти от марката на 3М,NOVOL и такива подобни.
http://www.elitsa-3....aint/kitove.htm
http://www.elitsa-3....aint/kitove.htm
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users