Диференциала ми вие якопомощ
Започната от dent_87, 17 мар 2009 - 02:11:07
7 мнения по тази тема
Публикувано 17 март 2009 - 02:11
Колеги кажете какво може да му е и дали може да се оправи и части от каде мога да си набавя и дали е вариант да търся др или по добре да оправя моя ако може де

Публикувано 17 март 2009 - 07:28
Като за начало виж дали има масло в него

Публикувано 17 март 2009 - 07:52
караш смело и безотговорно докат извие после следващия-втора употреба разбира се

Публикувано 17 март 2009 - 11:15
Колеги кажете какво може да му е и дали може да се оправи и части от каде мога да си набавя и дали е вариант да търся др или по добре да оправя моя ако може де
по добре ремонтирай купуваш: планети сателити и другите там чаркове отколкото друг втора употреба защото не се знае колко ще те изката
Не насилвайте нещата, просто запазете спокойствие и вземете по голям чук!!!
Публикувано 18 март 2009 - 00:19
ами колеги смених му маслото и добавка сложих капчица не спря даже малко а направо си вие в движение не толкова мн а като пусна гаста ве4е направо нещо все едно ромули не е шума като карам с гас а като отпусна гаста и да мисля ако може да го ремонтирам че е най добре отколкото втора употреба яот примерно сега като го взема може да не вие а след два месеца може и тои да почне затова ако става да се оправи ако можете ми кажете долу горе ако сте чували цени за тия части за него да се ореантирам малко или мн за цената ще сам ви мн благодарен все пак благодаря за отзивите от ваша страна

Публикувано 22 март 2009 - 16:14
мерси колеги ама смених маслото и добавка сложих но капчица не утихна шима така че ще пробвам с др от марио но първо треа да си видя номера на диф. а да ви попитам дали може този шим да е от тругаде щот сега гледаите като легнем отдолу и колата се движ проблема е следния че не можем да разберем от каде се чува сякаш е от всякаде а когато я карам давам гас и се чува монотонно виене а като пусна гаста това монотонно виене се превръяа в нещо като румолене не мога го опиша и даже майстора не е сигорен дали е диференциала или нещо др затова ако някои знае как точно да го разберем че тука майсторите мн добри направо в варна нз искам да знам с точност от каде е и да сменяме каквото е не да се чудят тука дали е това или не ако някои си има представа как да го проверим този диеренциал или ако е от нещо др как да разбера ще сам ви мн благодарен благодаря предварително поздрави
Публикувано 23 март 2009 - 10:36
дори да смениш частите с нови, ще имаш кратък ефект. просто има някои тънкости като стягане на пиньон и т.н. , които няма кой да ги направи в БГ качествено.
отделно зъбните кола са страшно скъпи.
щом е почнал да вие яко, нищо не става с добавки. добавката се слага профилактично, за да не ЗАПОЧНЕ да вие, а не като завие. има ефект в слабо виещ диф.
слагаш 2ра употреба, НО НЕОТВАРЯН и НЕ ВИЕЩ, слагаш добавката на всяка смяна и няма да завие никога
перфектен диф струва от 150 до 400лв
щом е почнал да вие яко, нищо не става с добавки. добавката се слага профилактично, за да не ЗАПОЧНЕ да вие, а не като завие. има ефект в слабо виещ диф.
слагаш 2ра употреба, НО НЕОТВАРЯН и НЕ ВИЕЩ, слагаш добавката на всяка смяна и няма да завие никога
Публикувано 01 април 2009 - 23:19
дори да смениш частите с нови, ще имаш кратък ефект. просто има някои тънкости като стягане на пиньон и т.н. , които няма кой да ги направи в БГ качествено.
а колега даи нчкои които има такива перфектни диф. аз сам от варна ще напиша скоро време и предавателното ми число че не го знам още и да действам с диф. фтора употреба мерси предварително
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни