Блъснах ялек инцидент
Започната от Silver E200, 09 мар 2009 - 20:46:33
67 мнения по тази тема
Публикувано 09 март 2009 - 20:46
здравеите колеги : ) днес стана една беля ударих колицата в джипката на една мадама която спря рязко и аз и се натресох отзад разбира се аз съм виновен защото съм отзад та след удара трябва и ремонт : ) имам въпроси който знае нека помага значи капака както виждате е измачкан и като поумувах реших дали не е по добре да сложа капак на Е класа и какви пари струва втора ръка ако някой знае също единия фар е счупен а за Е класов капак трябва смяна на фаровете колко пари са те и каква е цената на един фар като моя перката тази голямата отзад е счупена не е виско някой ако знае цена нека сподели засега това утре-другиден като я поогледам какво има още ще питам и карайте внимателно особено ако пред вас е руса жена а и ако някой знае цената на нещо друго от счупените или изкривени неща като гледа снимката нека сподели да знам колко да приготвям
Публикувано 09 март 2009 - 21:03
Кофти работа,ама....
Е-класов пр.капак 300-400лв.
фарове-само стъклата(ако правилно съм запомнил)-общо около 100лв.
решетка комплект(рамка с пълнеж) около 150лв.
пребоядисване преден капак 150-250лв.,калници,тва-онова...
това са приблизителни цени отпреди кризата-сега как е не знам...и дано не ми се налага да разбирам...!
това са приблизителни цени отпреди кризата-сега как е не знам...и дано не ми се налага да разбирам...!
Публикувано 09 март 2009 - 21:08
фара не е само стъклото а целия защото и от рефлектора са се отчупили парчетаКофти работа,ама....
Публикувано 09 март 2009 - 21:14
ами дано да не е преди 1 седмица го правих цената на нов е 286 лвИ радиатора на двигателя може да е за хвърляне-само нов-около 300лв.
Вентилатора на климатика и радиатора....?
Публикувано 09 март 2009 - 21:17
Търси по авто моргите и авто части и тенекии - втора употреба
Като гледам, май ремонта ще скочи на цената, на която си е купил
Кофти работа и не е само това, което се вижда ...отпред
Другият път няма да караш на метър дистанция зад(шофойрката) - колата, която ...искаш да впечетлиш и да тормозиш
Поздрави
Като гледам, май ремонта ще скочи на цената, на която си е купил
Кофти работа и не е само това, което се вижда ...отпред
Другият път няма да караш на метър дистанция зад(шофойрката) - колата, която ...искаш да впечетлиш и да тормозиш
Поздрави

Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 09 март 2009 - 21:24
Колега кофти случка ама.. има и такива... важното е ,че няма пострадали
Сега за цените - Нов фар на ДЕПО (казаха ми най-оригиналния сред ментетата) са по 150 лв (толкова ги плащах аз преди година и малко)
Решетката правилно ти е казал Пламен - 150 лв
за капак незнам , калника по спомен го намерих нов (не оригинален) за 92 лв
Според мен е най добре да се свържеш с колегата Лоринзер
има и решетка... има и фарове (кристални) на добра цена.. само капак и ако друго се наложи трябва да потърсиш
http://www.mbclub.bg...hp?showuser=247
http://www.mbclub.bg...showtopic=13696 - това е темата с какво продава !
Успех и по-скоро да я вкараш отново в ред
П.С малко офф ама... се сетих след като прочетох на бате Владек поста ...
като си ударих мойта кола .. един приятел видя девойката която нацелих и вика "на бас че си искал каката да чукнеш .. ама си минал първо през колата" (или нещо такова не помня точно)
Сега за цените - Нов фар на ДЕПО (казаха ми най-оригиналния сред ментетата) са по 150 лв (толкова ги плащах аз преди година и малко)
Решетката правилно ти е казал Пламен - 150 лв
за капак незнам , калника по спомен го намерих нов (не оригинален) за 92 лв
Според мен е най добре да се свържеш с колегата Лоринзер
има и решетка... има и фарове (кристални) на добра цена.. само капак и ако друго се наложи трябва да потърсиш
http://www.mbclub.bg...hp?showuser=247
http://www.mbclub.bg...showtopic=13696 - това е темата с какво продава !
Успех и по-скоро да я вкараш отново в ред

П.С малко офф ама... се сетих след като прочетох на бате Владек поста ...
като си ударих мойта кола .. един приятел видя девойката която нацелих и вика "на бас че си искал каката да чукнеш .. ама си минал първо през колата" (или нещо такова не помня точно)
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...

Публикувано 09 март 2009 - 21:28
калник не ми трябва той е мн леко чукнат имам около 1200-1300 лв ако е повече ремонта вкарвам я в гаража и да седи има и рейсове

Публикувано 09 март 2009 - 21:35
Кофти удар
Дясната част е доста деформирана
Горният клаксон ми се вижда пробит
Бронята е цялата за смена, барабар с лайстните
Как е зад решетката с фаровете
Поздрави
Поздрави

Публикувано 09 март 2009 - 21:38
клаксона не е пробит просто е излезнало малко по тъмно може да съм го барнал с пръст и да се е махнала прахта бронята нищо и няма удара го е понесъл капака затова е толкова деформиран бронята има само лека пукнатинка над номераКофти удар
Поздрави
Публикувано 09 март 2009 - 21:41
Видя ми се, че бронята е бая одранаклаксона не е пробит просто е излезнало малко по тъмно може да съм го барнал с пръст и да се е махнала прахта бронята нищо и няма удара го е понесъл капака затова е толкова деформиран бронята има само лека пукнатинка над номера
(дано да е добре де)
Огледа ли зад престилката как е
Поздрави

Публикувано 09 март 2009 - 21:43
отзад това което можах да вида счупена е пласмасата около задната перка а също и едното витло на задната перка но тя не е със виско съединител относно радиатора отпред питата изглежда здрава но незнам отзад как е има спукан маркуч този който се вижда на снимката където идва една част от изпарителя а другата от казанчето мисля
Публикувано 09 март 2009 - 21:47
На мен също ми се видя един маркуч, който седи неестествено, но нищо немога да кажа от снимката
Прочети си и другата тема за ...фар на 124
Поздрави
Поздрави

Публикувано 09 март 2009 - 21:49
ок относно двигателя мисля че нищо не е засегнато само ме притеснява дали тази греда която държи фаровете радиатора и тнт ще се оправи лесноНа мен също ми се видя един маркуч, който седи неестествено, но нищо немога да кажа от снимката
Поздрави
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни