Да се похвалямитсубиши паджеро
Започната от KPAHK, 27 фев 2009 - 10:08:19
44 мнения по тази тема
Публикувано 28 февруари 2009 - 21:25
Той като е автоматик, половината мизерия от десния волан няма да я усетиш
Джипа е в уникално състояние. А най-якото е раздатката
А това копче зад запалката за какво е (на него пише H и S)
Джипа е в уникално състояние. А най-якото е раздатката
А това копче зад запалката за какво е (на него пише H и S)
I love the sound of V8 in the morning...
Публикувано 28 февруари 2009 - 21:33
А честито и от мен.
Като знам колко я чакаше, тя твойта сага беше почти като моята - безсънни нощи, загуба на апетит, абе - мъка!
Ама сега КЕФ !
Да те слуша и мнооого удоволствия!
Като знам колко я чакаше, тя твойта сага беше почти като моята - безсънни нощи, загуба на апетит, абе - мъка!
Ама сега КЕФ !
Да те слуша и мнооого удоволствия!
Публикувано 28 февруари 2009 - 22:38
уникална е джипарата ,евала бате Вени,кеф голям е сигурно
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 01 март 2009 - 09:41
Перфектно, чакането си е заслужавало и сега остава чувството на удовлетвореност Иначе машинката е желязна, имахме такова преди 10-на години взехме го на 70000 и го продадохме на 180000 км, баща ми го експлоатираше доста сериозно, теглене на ремарке (3.5-4.0 Т.)редовно плюс снежни изпълнения и черни пътища, отделно моето OFFROAD прохождане и кръщене беше именно на него Като екстри беше същото без автоматик и климатроник, но имаше кожа. Та равносметката е сменен съединител почти накрая и някаква втулка по предницата, Желязна машина ! Само си спомням, че всяка есеен и пролет се караше на гресиране, има доста гресьорки по окачването и е добре да се прави редовно тази манипулация, дотук със съветите, повече от ясно е че ще го поддържаш перфектно, така че имаш си още един верен спътник. Ако имаш някакви въпроси пиши, споменът ми е пресен още
W211-Avantgarde
Публикувано 01 март 2009 - 10:49
Вени страхотен е ! Честит да ти е. Пожелавам ти единствения начин по който да виждаш сервизите е като минаваш покрай тях !
САМО безаварийни километри и все прекрасни моменти ! Както винаги перфектен избор !
САМО безаварийни километри и все прекрасни моменти ! Както винаги перфектен избор !
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 01 март 2009 - 14:22
Това на нашето паджеро го нямаше, обаче съм почти сигурен, че е отопление на предното стъкло и по точно там където седят чистачките в спряно положение, целта е да се размразяват като залепнат за прозореца. По перинцип тази екстра е част от "Winter Pack", който включва подгрев на седалките, подгрев на предното стъкло и 2 акумулатора, ти имаш подгрева на седалките ако имаш и 2 акумулатора всичко е ясно, но дори и да нямаш може да е поръчана допълнително тази екстра. Пипни си предното стъкло най-долу където са чистачките трябва да се нагрява.
Пусни му един vin check в Офроуд форума имаше линкове, може да излезе там, дали го има пакета.
Пусни му един vin check в Офроуд форума имаше линкове, може да излезе там, дали го има пакета.
W211-Avantgarde
Публикувано 01 март 2009 - 14:39
Честито можеш да добавиш към списъка с екстрите и зимен пакет та вече и функцията на копчето е ясна.
W211-Avantgarde
Публикувано 01 март 2009 - 15:41
Вени,
честито и от мене - да обиколиш всички непроходими кътчета по земята с таз джипка
честито и от мене - да обиколиш всички непроходими кътчета по земята с таз джипка
Die Mercedes-Benz S-Klasse, fruher vie heute - ein Auto der Superlative!
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Няма МЕРЦЕДЕС лош.
Бенца си е БЕНЦ велик. Има магия в тази марка - знай го това
Публикувано 01 март 2009 - 18:40
Вени и фамилия, да сте живи и здрави и да си я карате без аварии.
Много поводи се събраха, на Трявна ще има за какво да се напием пълноценно.
Много поводи се събраха, на Трявна ще има за какво да се напием пълноценно.
Публикувано 01 март 2009 - 19:00
Честито.Много да те радва!
W201 190 2.5Turbo disel avtomatik-- Продаден
Публикувано 01 март 2009 - 20:58
Пу,пу,пу! Хубавец! Ще ти отива! Браво Вени, със здраве и късмет да го чупиш, и да не успееш!Честито.Много да те радва!
Публикувано 01 март 2009 - 21:39
Аз откакто взех голямата Тойота, на Мерцедеса съм му врътнал ... 200км. Според мене такъв джип обезсмисля леката кола, поне за експлоатация в границите на България
I love the sound of V8 in the morning...
Публикувано 01 март 2009 - 23:43
тва с подгрева и пурата го имаааа
самоче серийно, и не е с ток, а с антифриз. има малко радиаторче под стъклото и един биметален включвател който пуска циркулиране на антифриз...
абе явно и мицубишито си е мислена кола !!
самоче серийно, и не е с ток, а с антифриз. има малко радиаторче под стъклото и един биметален включвател който пуска циркулиране на антифриз...
абе явно и мицубишито си е мислена кола !!
Публикувано 02 март 2009 - 10:55
Честито,градски!Мноого е арен,а да не казвам че е по-арен от м......,щото сме във форум на мерцедес,все пак
Със здраве да си го търкаляте,Вени а пък следващия вече да е чисто нов!!!
Със здраве да си го търкаляте,Вени а пък следващия вече да е чисто нов!!!
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 04 март 2009 - 10:21
05 ноември 1995 година
2008 юни е стъпил на Острова - директно от родината на Торанага Сан
в момента е на 93 000 км, които , съдейки по сервизната бумага, са си толкова
състояниято му отговаря на 100 %, че и повече
аз само да попитам нещо от пусто любопитсво
93 000 км или 93 000 МИЛИ??? Щото наскоро попаднах на една такава тема в офф-роуд форума
Понеже е от острова а там са в мили и се получава тая неволна грешка - човек гледа кво пише на таблото без да се усети, но дори и да е в мили пак изглежда много запазен
Поздрави още веднъж
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни