ПП. Не съм мн наясно каква е нормалната температура на работа на двигателя, но ми направи впечатление, че повечето време се задържа на 70 градуса
Високи обороти при студен двигателW202 C180 Бензин 1998г. Автоматик
Started by Gr33dY, 27 Feb 2009 - 00:09:40
5 replies to this topic
Posted 27 February 2009 - 00:09
Здравейте , потърсих из форума решение на моя проблем, но не открих сходна тема . Проблема е следния - сутрин когато запаля(много рядко пали от първи път дори и да не е сутринта) и е още студена, постепенно вдига оборотите . Когато е на драйв си върви без да давам газ
, когато е на Паркинг вдига оборотите малко над 2000 до към 2200 , предавките не се сменят плавно при тези обороти . По принцип може би до някъде е нормално когато е студена да вдига обороти , но над 2000 ми се струва прекалено. След като загрее се оправя проблема. Водена е и на диагностика , но не дава грешки . Ще съм благодарен ако някой може да даде някаква насока ..
ПП. Не съм мн наясно каква е нормалната температура на работа на двигателя, но ми направи впечатление, че повечето време се задържа на 70 градуса
Posted 27 February 2009 - 14:20
Провери дали комутатора ти управлява дроселовата клапа,при контакат трябва да се премести като я гледаш,ако не се мести,не ти завиждам.
Posted 28 February 2009 - 16:06
Ще видя дроселовата клапа дали действа нормално , иначе нямам газово на бенз А95 я карам повечето време , от различни места го наливам , но главно ОМВ, ЕКО и Петрол .
Posted 28 February 2009 - 18:54
Здравейте , потърсих из форума решение на моя проблем, но не открих сходна тема . Проблема е следния - сутрин когато запаля(много рядко пали от първи път дори и да не е сутринта) и е още студена, постепенно вдига оборотите . Когато е на драйв си върви без да давам газ
, когато е на Паркинг вдига оборотите малко над 2000 до към 2200 , предавките не се сменят плавно при тези обороти . По принцип може би до някъде е нормално когато е студена да вдига обороти , но над 2000 ми се струва прекалено. След като загрее се оправя проблема. Водена е и на диагностика , но не дава грешки . Ще съм благодарен ако някой може да даде някаква насока ..
70 градуса е ниска темп. - първата работа - огледаи термостата и въобще охладителната система.
тва го оправяш и тогава ще гледаме другото - Ама тоя дет си му я водил на диагностика -щом не дава гешки занчи е ок ... ми нали се гледат още 20 други показателя ...
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Posted 18 March 2009 - 11:00
След почистване на дроселовата клапа се подобри положението с оборотите ..
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users