Проблем с вакумен регулатор на бензинаW124
Започната от manterka, 19 фев 2009 - 11:08:44
2 мнения по тази тема
Публикувано 19 февруари 2009 - 11:08
Здравейте колеги,
Сам реших да се правя на майстор,и е..х мамата на този прословут регулатор на бензина.От единия край,влиза траби4ката за бензин,а от другия излиза един маркуч.та точно от изхода на регулатора,скъсах марку4ето(което е предполагам за някакъв вакум)Колата е 124 2000 кубика на газ,ама тоя маркуч пак зо заврях после в регулатора,но сега не я карам на бензин,понеже се мисля 4е ще тече от там....
Вие как мислите,мога ли да го залепя с нещо....или?
Сам реших да се правя на майстор,и е..х мамата на този прословут регулатор на бензина.От единия край,влиза траби4ката за бензин,а от другия излиза един маркуч.та точно от изхода на регулатора,скъсах марку4ето(което е предполагам за някакъв вакум)Колата е 124 2000 кубика на газ,ама тоя маркуч пак зо заврях после в регулатора,но сега не я карам на бензин,понеже се мисля 4е ще тече от там....
Публикувано 19 февруари 2009 - 16:04
Здравейте колеги,
Скъсал си гумения накрайник на регулатора ли? Виж като работи на бензин дали тече бензин от там. Ако тече или капе - смяна.
Публикувано 19 февруари 2009 - 17:10
Да,скъсах го.Ами ще пробвам,пък ако капе,ясна работата...
Дано не е скъп само
Мерси колега

1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни