13 годишен татко :D
Започната от damian-E250, 17 фев 2009 - 18:32:24
15 мнения по тази тема
Публикувано 17 февруари 2009 - 18:32
Публикувано 17 февруари 2009 - 20:31
Таткото изглежда на осем..ужас
Публикувано 17 февруари 2009 - 21:04
Палава чурка има това момченце....
Публикувано 17 февруари 2009 - 21:17
Това е мижи да те лажем мисля аз-така наречения татко е актьор които играе в няколко детски филма напоследък-а вестник СЪН е американската версия на ШОК например ...Плюс това в САЩ законите са твърде строги особенно за малолетните-няма начин никoй лекар да е направил изследване на майката и да и е казал-"честито -ще си имате бебенце"...не и на тая възраст -бая годинки затвор го чакат....та така де
Ама иначе новината може да предизвика доста полемики за Бг-у нас има доста случаи на 13 годишни родилки...основно роми....може би трябва да се поучим от САЩ..?
Ама иначе новината може да предизвика доста полемики за Бг-у нас има доста случаи на 13 годишни родилки...основно роми....може би трябва да се поучим от САЩ..?
Публикувано 17 февруари 2009 - 23:35
Вестник "Сън" е английски вестник и действито с малкия се развива в Англия.Така,че в САЩ могат да си имат каквито искат закони, но те неважат в Англия.Освен ако по примера на онзи легендарен филм не са им станали 51 щат.А що се отнася до законите силно ме съмнява (въпреки всички идиотски закони,които имат) да има и такъв,който забранява секса между малолетни
Публикувано 17 февруари 2009 - 23:39
Нещо ми се струва ...димка, пък и снимката е ...напудрена, така щото ...такото изобщо не вижда ...чедото си
Къде виждаш истинският момент в тая искуствена постановка
(мое мнение)
Поздрави
Къде виждаш истинският момент в тая искуствена постановка
(мое мнение)
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 17 февруари 2009 - 23:51
Семейна идилия...
Публикувано 18 февруари 2009 - 00:05
Опаааа
Семейна идилия...
Я глей
Слушам и не вярвам на очите си, нещо ...ме гризе и туй то
Поздрави
Публикувано 18 февруари 2009 - 00:06
Това е простотия- извратена простотия , каде викат хората "тои незнае дали го сърби или боли "
Не насилвайте нещата, просто запазете спокойствие и вземете по голям чук!!!
Публикувано 18 февруари 2009 - 00:10
Извратена е майкатаТова е простотия- извратена простотия , каде викат хората "тои незнае дали го сърби или боли "
Не бе, това си е неква медийна илюзия
Поздрави
Публикувано 18 февруари 2009 - 00:11
тя майката освен че е по-голяма на години, и по-голяма физически, бащата направо се губи
хем ми е мило за бебето, хем не ми е
какво възпитание ще получи, като неговите още не са възпитани
на единия му разведени родителите,, на другия многодетно семейство
мюсюлманите са се женили на по 8-9 години (м) с 15-16 години (ж), ама това е били преди цифра векове, религията им е го изисквала
като видях заглавието и си помислих че става въпрос за роми, ама за 13 годишен ром-баща не бях чувал еле па за майка
абе Cest la Vie...
мюсюлманите са се женили на по 8-9 години (м) с 15-16 години (ж), ама това е били преди цифра векове, религията им е го изисквала
като видях заглавието и си помислих че става въпрос за роми, ама за 13 годишен ром-баща не бях чувал еле па за майка
абе Cest la Vie...
Публикувано 18 февруари 2009 - 00:15
Така детя майката освен че е по-голяма на години, и по-голяма физически, бащата направо се губи
едно време мюсюлманите са се женили на по 8-9 години (м) с 15-16 години (ж), ама това е били преди цифра векове
абе Cest la Vie...
Той бащата направо се е ...изгубил в майката
Не жали бебенцето, то не е тяхно(просто за сензацията е било нужно ...бебе)
И пак казвам
Не виждам истинският момент
И двамата го дъръжът, кат чуждо бебе - не като свое си
Поздрави
Публикувано 18 февруари 2009 - 00:18
e къ нема да го държи като чуждо, като не знае още той какво да прави със себе си еле па за бебетоИ пак казвам
Не виждам истинският момент
И двамата го дъръжът, кат чуждо бебе - не като свое си
Поздрави
то януари месец и аз държах едно бебе, ама го държах така се, че все едно си вдигам кучето
Прикачени файлове
Публикувано 18 февруари 2009 - 00:22
Ма питай майка ти и баща ти как са те държали беe къ нема да го държи като чуждо, като не знае още той какво да прави със себе си еле па за бебето
то януари месец и аз държах едно бебе, ама го държах така се, че все едно си вдигам кучето
Не, не и не
Не вервам и това си е
Поздрави
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни