Този пост е редактиран от Faca: 09 февруари 2009 - 22:09

проблеми със SRSW202
Започната от mdavidkov, 08 фев 2009 - 21:11:44
4 мнения по тази тема
Публикувано 08 февруари 2009 - 21:11
Колеги ,здравеите,вчера ви писах за моя проблем със SRS ,но никои сигурно не се е сблъсквал със този проблем и сигурно за това никои не ми пише.Кажете как да сложа буксата на SRS на волана или няма значение след като става и на двете срани,еднаква е по профил но сигурно има значение.Искам да отида на диагностика да ми изгасът лампата ,но там няма кои да се занимава със мен ако не съм я поставил правилно.Ако някои знае нека ми пише,на диагностика съм във вторник ,така че има време.Предварително ви благодаря ако някои ми помогне.
Публикувано 08 февруари 2009 - 21:25
Колега,щом става и от двете страни,значи наистина няма значение,там няма какво да се обърка.Ако е трябвало великите инжинери щяха да го направят така че да не може да се обърка,както са повечето букси в колата ти ...
Публикувано 08 февруари 2009 - 21:36
Колега мерси за отговора,избирам си едно положение,поставям я и каквото ще да става.МЕРСИ ВСЕ ПАК .ЧАО
Публикувано 13 февруари 2009 - 21:53
колега аз сам от ст загора и моята лампа свети srs но пълни некадърници тук два пъти diagnostika едия 15 лева вратите давали грешка ела след три седмици ,,,друг сервиз 40 лева диагностика проблем с датчика под седалките 500 лв купи го и ела да ти го монтирам но и ако не еи тои и така карам година и лампата си свети и не знам кво да правя да извадя крушката ли и аз не знам комби 2500 тди 1998 09 месец
Публикувано 14 февруари 2009 - 11:12
Е то най лесно е да свалиш корите на вратите и да видиш дали имаш възглавници
И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни