Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Предно стъклоW201

• Please log in to reply
6 мнения по тази тема

#1 Bat Andi

Bat Andi

Председател на МБКБ

• Управителен съвет
  • 1006 Мнения:
  • Град:Ловеч
  • Автомобил:
    W201 2.0E
    W201 2.6E (Automatik)
    W140 500SE
    C215 CL55AMG (Kompressor)
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 07 февруари 2009 - 04:18

Здравете колеги,

Мерцедесчето ми /190 1991/ имаше язвичка на предното стъкло от камъче. Ходих на майстор да го попълни, ама единия път имал работа, другия път било мокро... и така се стигна до спукване на стъклото и сега има пукнатина около 30 см. Така карам вече месец, и проблеми с полицаите няамам, до тази вечер, когато ме спряха и ме усмихнаха че ще ми спрат колата от движение, :kill_myself: а тя се води в Ловеч, аз съм в София. Та минах с молби и 50 лева, и половин час загубено време. Та мсълта ми е знаете ли някой майстор в София, който да прави пукнатини, или пък ако нанякой има предно стълко втора ръка, може да го сменя, ако не ново ще е. Моето е с зелена лента. Все още се чудя, дали оригинално втора ръка, или ново. Дайте съвети. Че така ако давам всяка вечер по 50 лева, аз ще работя на загуба :dontknow:

Поздрави
  • 0

#2 Bat Andi

Bat Andi

Председател на МБКБ

• Управителен съвет
  • 1006 Мнения:
  • Автомобил:
    W201 2.0E
    W201 2.6E (Automatik)
    W140 500SE
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 07 февруари 2009 - 04:45

Ей голям съм белалия, може модератора да изтрие и тази тема, видях току що подобен пост само че за W202 ама тя джамджийската работа е все една.
Извинявам се за спама :(
  • 0

#3 /nik/

/nik/

Прохождащ

• Нови потребители
  • 1 Мнения:
  • Автомобил:
    C220/1999

Публикувано 28 юни 2010 - 22:36

Кажете майстор за попълване на люспи на предно стъкло.Да е от гр.Пловдив
Благодаря предварително.
  • 0

#4 vik_70

vik_70

Чирак

• Потребители на форума
  • 320 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W210 3,2CDI 197hp avangard

Публикувано 29 юни 2010 - 13:50

Ела на някоя среща и може някой да знае нещо по въпроса.
  • 0

#5 citroenist

citroenist

Прохождащ

• Нови потребители
  • 1 Мнения:
  • Автомобил:
    Citroen XM

Публикувано 30 юни 2010 - 22:32

В Пловдив единстения, май , който лепи автостъкла е в района на чадърите. Като тръгнеш от Пещерско шосе по задната улица към гребната база се оглеждай за табели.
  • 0

#6 Bat Andi

Bat Andi

Председател на МБКБ

• Управителен съвет
  • 1006 Мнения:
  • Автомобил:
    W201 2.0E
    W201 2.6E (Automatik)
    W140 500SE
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 11 август 2010 - 22:16

В Пловдив единстения, май , който лепи автостъкла е в района на чадърите. Като тръгнеш от Пещерско шосе по задната улица към гребната база се оглеждай за табели.

:flagMB new:
  • 0

#7 архитекта

архитекта

Чирак

• Потребители на форума
  • 155 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:АЙКИДО
  • Автомобил:
    CLK 320 (W209) 2002 г.

Публикувано 12 август 2010 - 16:07

Здравейте,
аз преди 2-3 дена имах подобен проблем. На магистралата хвръкна камъче и се образува люспа колкото нокътя на палеца ми. Разрових в Интернет за майстори от София, попрочетох малко информация и звъннах на първия в обявите. Човекът е от Горубляне и ми направи стъклото без проблем. Доволен съм! Операцията траеше около час и струваше 25 лева. Като погледнеш под определен ъгъл се вижда къде е била люспата, но иначе стъклото изглежда добре. Има една малка технологична точка на мястото, която не можела да се избегне. Важно е щом се получи такова нещо, веднага да се отиде при майстор, по две основни причини: първо - защото ако се чака пукнатините продължават да се увеличават (от топло-студено) и в даден момент ще се пукне цялото стъкло и второ - счупеното място се замърсява с фин прах и при поправка ще личи повече. Снимките не станаха ясни и затова не ги качвам, но на срещите мога да покажа резултата, ако някой се интересува.
Поздрави!
  • 0

3 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 3 гости, 0 анонимни