АнтивируснаАиде отбора на Знаещите да се включва
Започната от SAMURAIJACK, 27 яну 2009 - 03:25:10
30 мнения по тази тема
Публикувано 27 януари 2009 - 19:48
Avast-от 1.5 год. съм с тази антивирусна и нямам абсолютно никакъв проблем,ъпдейтва се автоматично на 2-3 дни.
Публикувано 27 януари 2009 - 20:17
Уиндоуса си има вградена защитна стена която ако се конфигурира правилно си работи перфектно,така че антивирус и защитна стена на едно няма смисъл....посъветвайте ме за някоя хубава и лека антивирусна -но да знаете че не мога да си сложа Зоун Аларм като антивирус или файуръол ..
А както каза Илия:
си е така понеже до сега на мен антивирусна ми е писвала два пъти и то понеже се врях там където не трябва и го направих с ясната идея че така ще стане....Аз ще ти кажа, че в офиса от 7 години нямам никаква антивирусна и нямам никакви проблеми с вируси...
Ако се спазват определени правила при ровене в нета антивирусната ще стои и ще си мързелува.
Публикувано 27 януари 2009 - 20:32
съгласен съм с Илия - трябва ти толкова сериозна АВ колкото е сериозен риска за компа ти... От 98ма до сега не съм си слагал АВ НИКОГА. Тук в работата ме принуждават да имам, но попринцип на домашно пеце (особено такова с игри) - нивга
Ако сте с ХР - аз лично харесвам Нод32 понеже е прилична като отношение тежест/хващания. Относно останалите - Касперски е сериозна но реагира бавно на нови вируси, нортън е безумие понеже е страхотно огромна и тежка а не фаща нищо... панди, манди и др също не са лоши, има си сайтове за сравнение - ако ви аресва - не я сменяйте
Ако сте с Виста- вградения уиндоус дифендър е много приятна АВ, ест безкрайно лека и бърза и реагира доста бързо на нови заплахи. Който е с виста не виждам смисъл да ползва друга АВ.
Ако сте с ХР - аз лично харесвам Нод32 понеже е прилична като отношение тежест/хващания. Относно останалите - Касперски е сериозна но реагира бавно на нови вируси, нортън е безумие понеже е страхотно огромна и тежка а не фаща нищо... панди, манди и др също не са лоши, има си сайтове за сравнение - ако ви аресва - не я сменяйте
Ако сте с Виста- вградения уиндоус дифендър е много приятна АВ, ест безкрайно лека и бърза и реагира доста бързо на нови заплахи. Който е с виста не виждам смисъл да ползва друга АВ.
Публикувано 27 януари 2009 - 21:23
Брех...чета,следя темата и не мога да вдяна коя АВ е най-читава,че да започна пазарлък с някой корифей да ми я качи...
Доколкото вдявам няма панацея,ама все пак някои АВ са определено доказани добри,нали?
Следя темата с интерес-не,че някога съм имал проблеми с вируси,ама знае ли човек...?Без да разбирам нищо клоня към Касперски...
Доколкото вдявам няма панацея,ама все пак някои АВ са определено доказани добри,нали?
Следя темата с интерес-не,че някога съм имал проблеми с вируси,ама знае ли човек...?Без да разбирам нищо клоня към Касперски...
Публикувано 27 януари 2009 - 22:44
Виста
Всички щуротии са включени и настроени
Нод 32 - настроен и стъкмен, както си пише в ...букварите(включително и тия за, които и ...науките, мълчът )
С бронебойни патрони да гърмиш - нема ефект.....запази си последният - може да ти потрябва(йор селф)
(за злонамареника става въпрос)
Поздрави
Всички щуротии са включени и настроени
Нод 32 - настроен и стъкмен, както си пише в ...букварите(включително и тия за, които и ...науките, мълчът )
С бронебойни патрони да гърмиш - нема ефект.....запази си последният - може да ти потрябва(йор селф)
(за злонамареника става въпрос)
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 27 януари 2009 - 22:56
аз съм с avira antivir personal
след като мегалан орязаха поддържането на нод-а, с удоволствие се оттървах от нея....
въобще не ми намираше вирусите, въпреки че си се ъпдейтваше всеки ден
сложих си таз avira, доколкото знам е немска и при първия скан ми намери 3 вируса
доволен съм много от нея
след като мегалан орязаха поддържането на нод-а, с удоволствие се оттървах от нея....
сложих си таз avira, доколкото знам е немска и при първия скан ми намери 3 вируса
доволен съм много от нея
Публикувано 27 януари 2009 - 23:00
Ще го сменишаз съм с avira antivir personal
доволен съм много от нея
Поздрави
Публикувано 27 януари 2009 - 23:01
е нема засега, доволен съм
вчера турнах неква флашка и веднага ми цвръкна че има червей
Публикувано 27 януари 2009 - 23:05
Ми, като ти е ...бубясала флашката, ще писнее нема засега, доволен съм
Чакай!
Не бързай!
(ще се ...смеем - след време)
Поздрави
Публикувано 27 януари 2009 - 23:16
Владе не с лошо към АнтиВир-а де бил съм с него около 2 год.. и не съм имал никакви проблеми !
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 27 януари 2009 - 23:44
Не рипай тъй срещу Нод-а бе пичВладе не с лошо към АнтиВир-а де бил съм с него около 2 год.. и не съм имал никакви проблеми !
4 - 5 годинки го ползвам и нема ...събаряне на компа(лицензиран, платен и ...пълен с гяволии)
Просто ги пуца на ...място, дори и в Адът, да се пъхна
Поздрави
Публикувано 28 януари 2009 - 08:05
Владе имам на предвид тоя АВ , който показа Сашо (именно avira antivir personal)
Иначе и аз съм с Нод и не рипам срещу него тъй като съм много доволен
Иначе и аз съм с Нод и не рипам срещу него тъй като съм много доволен
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 01 февруари 2009 - 22:21
Точно в десятката проверил съм ги всичките през годините особенно на клиентските машини които съм сглобявал .Kaspersky!
Не че и касперски няма пропуски , но спрямо другите е на първо място , единственият проблем ако не ти лицензна често сменят ключовете , но и на това си има решение е този уеб сайт с ключове http://a.kavkiskey.com/new.html .
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 04 февруари 2009 - 22:26
И Аз съм 100% за касперски,имам 2x 10-на години опит с тези отвратителни машинки "РС"-тата, горе написаното е вярно от всякъде,Точно в десятката проверил съм ги всичките през годините особенно на клиентските машини които съм сглобявал .
Не че и касперски няма пропуски , но спрямо другите е на първо място , единственият проблем ако не ти лицензна често сменят ключовете , но и на това си има решение е този уеб сайт с ключове http://a.kavkiskey.com/new.html .
само да добавя -"KEYINFOREMOVER" .Е има недостатък-всеки месец.Ама ми омръзна да търся и пробвам ключове.
Публикувано 05 февруари 2009 - 00:36
Не ми трябват 100 години опит(нямам намерение да губя толкова време), а една-две, ма с тотално завиране в ...ядрото на гнусотията и виждам, усещам, разбирам неуморната мощ на Чичко ...НОД
(нищо лично, към другите млади и неукрепнали бойци - желая им бързо и трайно ...заякване - честно)
Поздрави
(нищо лично, към другите млади и неукрепнали бойци - желая им бързо и трайно ...заякване - честно)
Поздрави
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни