Как постигнах 4 лв. /100 км с В3 на газ!тоя е луд
Започната от Mercedes Ml, 07 юли 2006 - 10:37:53
17 мнения по тази тема
Публикувано 07 юли 2006 - 10:37
Здравейте на всички това е първия ми пост :ok: Просто вижте това http://audibg.com/NE...opic=11749&st=0 според мен този е луд
П.С Как да си сложа подпис тук се слага по друг начин пробвах ама не става :
П.С Как да си сложа подпис тук се слага по друг начин пробвах ама не става :
Публикувано 07 юли 2006 - 14:20
тоя не е просто луд
той е ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ :
той е ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ :
Публикувано 07 юли 2006 - 15:56
Ебаси помияра. ВМЕСТО ДА СЕ ХВАНЕ да бачка по зраво да изкара някой лев отгоре, тоя мизерник си олекотева колата, кара със загасен мотор и тнт.Е заради такива боклуци стават ПТП-та или най малкото другите водачи си развалят удоволствието от пътя.
Като си бие гъзъ да не сере, то тогава не му се полага да кара кола.
Най мразя така- карам със 130 и изведнъж некъв онанист да тръгне да изпреварва по инерция ТИР : И аз кво- реда скоростите надолу- вместо да си се кефа на равномерния звук на 5-ака :
Като си бие гъзъ да не сере, то тогава не му се полага да кара кола.
Най мразя така- карам със 130 и изведнъж некъв онанист да тръгне да изпреварва по инерция ТИР : И аз кво- реда скоростите надолу- вместо да си се кефа на равномерния звук на 5-ака :
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 07 юли 2006 - 16:11
с това 3/100
Е 250 DIESEL 20v 113hp 1994
Публикувано 07 юли 2006 - 18:17
E те му сипаха да яде в неговия форум...
Публикувано 07 юли 2006 - 18:34
Не сте прави изобщо, да го съдите толкова строго .Човека се стреми да кара икономично, и не виждам нищо лошо в това
Просто трябва, да допише какви мерки за безопастност предприема при своето пътуване
Просто трябва, да допише какви мерки за безопастност предприема при своето пътуване
Публикувано 07 юли 2006 - 20:21
Голям кеф, както си караш изведнъж зад завоя изненадаа, някакъв решил да кара със 50-60км по инерция, почти като да застигнеш каруца или трактор. Само, че като тръгнеш да го изпреварваш, той взел, че решил да запали и да набира, а отсреща идва бързо движещ се бус. Трябва да глобяват и за ниска скорост, а не само запревишена. Докато има такива по пътищата ще има и повече ПТП-та.
Най-доброто или нищо!
Публикувано 07 юли 2006 - 20:24
Икономията си е икономия, ама все пак трябва да се знае, че не си сам на пътя и този твой експеримент може да струва, нечий човешки живот.Не сте прави изобщо, да го съдите толкова строго .Човека се стреми да кара икономично, и не виждам нищо лошо в това
Най-доброто или нищо!
Публикувано 11 юли 2006 - 07:54
Нищо против за нещо по - евтино, но тоя лайн...р съвсем съзнателно ще убие някой на пътя с тая инерция : : : . Миналата седмица един такъв икономичен чичо с чевена лада оттърва пердаха благадарение на жената, чот ми се равика, инак гъзът му на лейка щях да направя. Селяндура изпреварва по инерция един камион и никва реакция като ме вижда, просто си изпрепарва нашия, остави дето там е забранено, ами и ей тъй ме гледа , ей хора откачих. Абе като няма да карате, има автобуси бе - хем евтино, хем не караш, хем поддръжка не плащаш. Сори ама се разпалих пак като се сетих за ладичката.
Публикувано 11 юли 2006 - 08:30
Истината е по-средата.
Мина времето когато автомобила беше лукс. Сега за някои е за удоволствие, за други средство за придвижване. Навсякъде се виждат коли, които макар и не последен модел и нови(макар и Лади, Москвичи и т.н.), просто добре подържани се движат, карани от притежателите си за удоволствие. На другия полюс са тези така наречени "каруцари", за които автомобила е единствено и само средство за придвижване. Всички сме виждали изгнили, мръсни, с изпочупено какво ли не, автомобили. На повечето проблема не е че нямат средства да подържат, а че ги мързи и не се интересуват от колата докато не спре. Има и такива, който нямат средства за поддръжка, но имат ли желание, може доста да се постигне. Най-лоши са тези които нямат средства и нямат желание да поддържат, в повечето случаи и шофьорските им умения са на това ниво. Абе абсолютни "каруцари"
А на тоя господин с 4лв/100 мога да му предложа да въвлече енергията и ентусиазма си за разработване на вечен двигател. Вечно ще са му благодарни идните поколения
Мина времето когато автомобила беше лукс. Сега за някои е за удоволствие, за други средство за придвижване. Навсякъде се виждат коли, които макар и не последен модел и нови(макар и Лади, Москвичи и т.н.), просто добре подържани се движат, карани от притежателите си за удоволствие. На другия полюс са тези така наречени "каруцари", за които автомобила е единствено и само средство за придвижване. Всички сме виждали изгнили, мръсни, с изпочупено какво ли не, автомобили. На повечето проблема не е че нямат средства да подържат, а че ги мързи и не се интересуват от колата докато не спре. Има и такива, който нямат средства за поддръжка, но имат ли желание, може доста да се постигне. Най-лоши са тези които нямат средства и нямат желание да поддържат, в повечето случаи и шофьорските им умения са на това ниво. Абе абсолютни "каруцари"
А на тоя господин с 4лв/100 мога да му предложа да въвлече енергията и ентусиазма си за разработване на вечен двигател. Вечно ще са му благодарни идните поколения
ML270 04г.
ex-С180 94г.
Публикувано 11 юли 2006 - 08:41
Икономията е майка на мизерията В.И.Ленин :ok:Икономията си е икономия, ама все пак трябва да се знае, че не си сам на пътя и този твой експеримент може да струва, нечий човешки живот.Не сте прави изобщо, да го съдите толкова строго .Човека се стреми да кара икономично, и не виждам нищо лошо в това
Този пост е редактиран от ALEXONE™: 11 юли 2006 - 08:42
Публикувано 13 юли 2006 - 20:33
Защо бе момчета това да не е въжможно да минеш 100км с 4 лв ??? И аз ги минавах без да гася двигателя и без карам по инерция само че тогава си бях намерил нафта по 0.60 ст литъра Както ми гори 7л градско по 60 стотинки ето ти 4.20 на 100км. B)
Публикувано 13 юли 2006 - 21:13
Ама имаш 20 стотинки повече :Защо бе момчета това да не е въжможно да минеш 100км с 4 лв ??? И аз ги минавах без да гася двигателя и без карам по инерция само че тогава си бях намерил нафта по 0.60 ст литъра Както ми гори 7л градско по 60 стотинки ето ти 4.20 на 100км. B)
Публикувано 15 юли 2006 - 00:35
Е то бива икономия ама неговот е евреищина вече :Dn:
Защото само от Мерцедес могат да ме полазят тръпки по гърба и да ми избият сълзи от кеф....
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни