Много смяхBMW
Започната от Avantgarde, 18 яну 2009 - 16:08:46
19 мнения по тази тема
Публикувано 18 януари 2009 - 16:08
W211-Avantgarde
Публикувано 18 януари 2009 - 16:41
"Bmw Джигити Или На Голфаджиите Батковците"
Ама наистина МНОГО СМЯХ
Ама наистина МНОГО СМЯХ
Публикувано 18 януари 2009 - 21:37
до сега мисех че само пернишките голфове могат тези простотии
Публикувано 19 януари 2009 - 13:31
Пълни Комедианти
Публикувано 19 януари 2009 - 13:46
Това е поредното доказателство че БМВ не е кола за всеки.Каквото и да си говорим е автомобил с характер и си трябва умение да го командваш и не позволява много волности.
Докато Мерцедеса може да те предпази понякога то при БМВ едно невнимание и се разминаваш в най-лекия случай с много намачкани ламарини.
Обаче да си призная има пичове които така са си свикнали на бавареца че направо да ти напълнят душата с изпълнения,а не като тия селяндури.
Докато Мерцедеса може да те предпази понякога то при БМВ едно невнимание и се разминаваш в най-лекия случай с много намачкани ламарини.
Обаче да си призная има пичове които така са си свикнали на бавареца че направо да ти напълнят душата с изпълнения,а не като тия селяндури.
Публикувано 19 януари 2009 - 14:08
Вени напълн съгласен съм с теб...
Например на колегат Пенчев брат му... гледал съм няколко негови клипа.. и съм го виждал няколко пъти.. направо шапка му свалям !!
Например на колегат Пенчев брат му... гледал съм няколко негови клипа.. и съм го виждал няколко пъти.. направо шапка му свалям !!
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 19 януари 2009 - 15:03
Факт е, че BMW е една от малкото марки, с които могат да се правят такива изпълнения без да се правят модификации по колите.
Примерно с Мерцедеса за да правиш разни каскади, при стандартното изпълнение имаш 1000 защити...
Примерно с Мерцедеса за да правиш разни каскади, при стандартното изпълнение имаш 1000 защити...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 19 януари 2009 - 15:24
Разни хора,разни идеали!
Публикувано 19 януари 2009 - 17:04
Кави хора, кави идеали бе пичРазни хора,разни идеали!
Просто ...кретенчета, без ...идеали
(кажи си го направо )
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 19 януари 2009 - 20:33
Е тва е човек да разбира от две думи!(в случая 4)
Публикувано 19 януари 2009 - 20:39
Е тва е човек да разбира от две думи!(в случая 4)
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 20 януари 2009 - 00:19
Моя е много скучен в това отношение, пробвал съм да правя разни неща но просто няма начин да се завърти. Или ти отнема газта или ти бие спирачка на някое колело абе гадна работа Даже с изключено ESP пак не може да прави неща които ги могат пурата или W140-ка само с ASD.
Публикувано 20 януари 2009 - 00:41
Е ти какво искаш, твойта колко тежи... Виж, че в клипчетата няма седмици, те изпълненията се правят с леки коли. Не че съм изпълнител, ама за тия каскади колкото по-лека и мощна, толкова по-лесно се овладява. Ти S класата, ако успееш да я завъртиш, може и бордюр да не те спре после
Е затва си купуваш едно малко BMW за въртели, S-ката е да ходиш на море... нещо градско, ама да не е A класа (е тук модераторЪТ ще ме тръкне)... и така. Една жипка за планината. Цивилизация.
Е затва си купуваш едно малко BMW за въртели, S-ката е да ходиш на море... нещо градско, ама да не е A класа (е тук модераторЪТ ще ме тръкне)... и така. Една жипка за планината. Цивилизация.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 20 януари 2009 - 11:44
Публикувано 20 януари 2009 - 12:03
Леле,тоя в началото на клипа как му се размина...как не го подбра някой от към военна болница незнам.Кесметлия.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни