Никой не пише...Шо ке прайме?
Редовни неделни срещиСофия, Люлин
Started by Илия Горанов, 17 Jan 2009 - 22:44:49
1861 replies to this topic
Posted 13 May 2012 - 09:00
Posted 13 May 2012 - 09:06
Аз предлагам да отидем на място.. и там да го решим...
Вярно е.. духа вятър , ама без да сме видяли къде какво що..
Освен това.. не пречи да отидем после в сладкарничка
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 13 May 2012 - 09:08
Язе викам Лабиринт.
Posted 13 May 2012 - 09:10
Аз викам да се видиме па ако не ни уйдиса времето, има къде да отидеме в близост, може да се паркира лесно и там и те тека?
След малко ше се чуеме с Мимо и ще пиша... Аз съм ЗА ......деня е пред нас......:
Що не го вдигаш ве мой?
След малко ше се чуеме с Мимо и ще пиша... Аз съм ЗА ......деня е пред нас......:
Аз предлагам да отидем на място.. и там да го решим...
Що не го вдигаш ве мой?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 13 May 2012 - 09:14
+ 1 Лабиринтче!
Posted 13 May 2012 - 09:28
Друга идея...
хем да има скара.... ;]
Да се качим на Тунинг шоуто в Бистрица
Вчера бях горе.. и скарата беше мннного добра.. освен това пак ще сме на открито (имаше и някакви тенти де..)
хем да има скара.... ;]
Да се качим на Тунинг шоуто в Бистрица
Вчера бях горе.. и скарата беше мннного добра.. освен това пак ще сме на открито (имаше и някакви тенти де..)
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 13 May 2012 - 09:31
Вали не вали сте там нали?
Защото утре сутринта няма да има от къде да вляза във форума да видя дали не сте се отказали.
Колеги, ще изколежким колегата....
Posted 13 May 2012 - 09:34
Много гадно става, .....ся ще му звъня да го чуя......
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 13 May 2012 - 09:34
Ок.Аз тръгвам към Камбаните.Дано да има някой там......ако не здраве!
Posted 13 May 2012 - 09:37
Не вдига....но се появи в темата.
Аз тръгвам към камбаните!
Аз тръгвам към камбаните!
Posted 13 May 2012 - 09:43
Имаме новини от Niki7111 , че горе има хора които са си направили скаричка.. и каза че е добре
Аз потеглям на там ;]
Аз потеглям на там ;]
Posted 13 May 2012 - 09:49
И аз тръгвам към Камбаните. Последно - как се стига до мястото?
Идвам от Симеоновско/Околовръстното..
Идвам от Симеоновско/Околовръстното..
Posted 13 May 2012 - 10:45
Колеги нещата при мен малко се объркаха.
Понеже нали търся един модул за управление на перките на климатроника и едно приятелче с цедка ми обеща, че ще ми подари неговия.
И преди малко ми звънна и ми каза да се видим някъде, за да си го сваля понеже само днес има повече свободно време.
Сега отивам при него и като свършим работа ще звънна на някой да видя дали сте още там.
Това е твоя номер нали. Записвам си го.
Понеже нали търся един модул за управление на перките на климатроника и едно приятелче с цедка ми обеща, че ще ми подари неговия.
И преди малко ми звънна и ми каза да се видим някъде, за да си го сваля понеже само днес има повече свободно време.
Сега отивам при него и като свършим работа ще звънна на някой да видя дали сте още там.
Бях в банята.Не вдига....но се появи в темата.
Това е твоя номер нали. Записвам си го.
Posted 13 May 2012 - 15:19
Колеги трябва да ви се извиня, че не успях да дойда, защото работата с този модул се усложни.
Попринцип с този моя приятел трябваше да се видим по-това време някъде да свалим модула, но ми звънна в 10:30 и ми каза, че сега имал време, защото след обяд трябва да пътува.
Та все пак той ми върши услуга и трябваше да се съобразя с него.
Аз мислих да дойда на срещата а към 16:00 да се видя с моя човек но нещата не стават винаги както си ги мислиш.
Специални извинения и на Praetorian понеже с него трябваше да менкаме джанти но така и не ми остана време да дойда до камбаните.
Попринцип с този моя приятел трябваше да се видим по-това време някъде да свалим модула, но ми звънна в 10:30 и ми каза, че сега имал време, защото след обяд трябва да пътува.
Та все пак той ми върши услуга и трябваше да се съобразя с него.
Аз мислих да дойда на срещата а към 16:00 да се видя с моя човек но нещата не стават винаги както си ги мислиш.
Специални извинения и на Praetorian понеже с него трябваше да менкаме джанти но така и не ми остана време да дойда до камбаните.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users