Редовни неделни срещиСофия, Люлин
Започната от Илия Горанов, 17 яну 2009 - 22:44:49
1861 мнения по тази тема
Публикувано 22 април 2012 - 20:35
Ем не, различни поколения са.
Бимъра си има други достойнства... примерно 15лв. газ градско с много настъпване, нисък данък и каско колкото едната вноска на тази
Да му е честита на новият собственик и много да й се радва!
Бимъра си има други достойнства... примерно 15лв. газ градско с много настъпване, нисък данък и каско колкото едната вноска на тази
Да му е честита на новият собственик и много да й се радва!
Публикувано 22 април 2012 - 21:31
Днес казах на колегите ,които присъстваха ,но сега да напиша и тук за тези които не успяха да дойдат.
Днес беше последната среща в нашето кафе, поради сериозни финансови затруднения и невъзможност за продължаване на издръжката ,кафето вече няма да работи. БЛАГОДАРЯ ВИ ИСКРЕНО за доверието ,което ми оказахте при отварянето ,поклон пред вас ,но за жалост такава е реалноста. Някой казват ,че след всеки баир идва нанадолнище ,да се надяваме ,че аз не изкачвам хималайте
Та тук пускам и питане за бъдещите неделни срещи ,в Лабиринт ли ще са или ако има и други предложения нека бъдат пуснати в тази тема и да решим.
Поздрави!
Днес беше последната среща в нашето кафе, поради сериозни финансови затруднения и невъзможност за продължаване на издръжката ,кафето вече няма да работи. БЛАГОДАРЯ ВИ ИСКРЕНО за доверието ,което ми оказахте при отварянето ,поклон пред вас ,но за жалост такава е реалноста. Някой казват ,че след всеки баир идва нанадолнище ,да се надяваме ,че аз не изкачвам хималайте
Та тук пускам и питане за бъдещите неделни срещи ,в Лабиринт ли ще са или ако има и други предложения нека бъдат пуснати в тази тема и да решим.
Поздрави!
Този пост е редактиран от ХаPu: 22 април 2012 - 21:37
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 22 април 2012 - 21:32
ти си готов облъчен беемвистБимъра си има други достойнства... примерно 15лв. газ градско с много настъпване, нисък данък и каско колкото едната вноска на тази
Този пост е редактиран от staniola: 22 април 2012 - 21:33
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 22 април 2012 - 22:16
Е верно ли бе Хари? Много гадно така. Просто знам какво е и ти влизам напълно в положение.Днес казах на колегите ,които присъстваха ,но сега да напиша и тук за тези които не успяха да дойдат.
Поздрави!
Успех с другите начинания за напред!
Публикувано 23 април 2012 - 07:21
Щото е удобна 211-та за сядане в нея и оставяне на сака в багажника.
Имаше някакви метални щипки на една кора, които Росен оправи (голямо блкагодаря, Роска!) и пипнах малко настройките на пауър бокса (тук пък благодаря на Хари!).
Имаше някакви метални щипки на една кора, които Росен оправи (голямо блкагодаря, Роска!) и пипнах малко настройките на пауър бокса (тук пък благодаря на Хари!).
Публикувано 23 април 2012 - 08:04
Хари и Хималаите да изкачваш после надолнището ще е по-голямо!!!
Аз лично Благодаря на Веси,че ни изтърпя толкова време!
Успех за напред!
Аз лично Благодаря на Веси,че ни изтърпя толкова време!
Успех за напред!
Публикувано 23 април 2012 - 08:52
Хари, позитивни и работни хора като теб и Веси винаги успяват.
Приеми го че си работил за доверие и реноме, което няма числово изражение, но определено е по-стойностно от бързата печалба или еднократната далавера.
Приеми го че си работил за доверие и реноме, което няма числово изражение, но определено е по-стойностно от бързата печалба или еднократната далавера.
Публикувано 25 април 2012 - 07:38
Тази Неделя е последната за месеца ,тъй че сме на Невски ,но все пак нека всеки който идва по срещи да напише къде предпочита.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 25 април 2012 - 11:34
Невски, ама не знам, дали ще дойда...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 30 април 2012 - 07:50
На Георгьов ден ще има ли сбирка и къде, нали е неделя. Ще бъда в София и мога да се отбия!
С поздрав от провинцията:
С поздрав от провинцията:
W210 E300 D 1996
W124 and E300
W124 and E300
Публикувано 30 април 2012 - 12:26
Не 5-ти май е първата Събота и срещата ще се състои на Невски.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 30 април 2012 - 14:10
Имаше предложение освен срещата на Невски да се съберем неделята ако е хубаво времето и да открием сезона на барбекюто. На мен ми звучи баш навреме да се случи първата сбирка на открито.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни