Здравейте, колеги!
Да знаете откаде мога да си купя нов маншон и скоростен лост за Е 220 CDI CLASIC 2003 г.?
Ако знаете друго място освен Балкан стар.
въпрос за покупка на аксесоар
Започната от krum4o, 17 яну 2009 - 19:33:55
4 мнения по тази тема
Публикувано 17 януари 2009 - 19:33
Публикувано 17 януари 2009 - 19:59
В Ивайджет, цената предполагам е същата!
Публикувано 17 януари 2009 - 22:34
Колега, здравей! Като я взех моята, и един месец след това ми се скъса топката на скоростния лост! Отидох в Балканстар и ми поискаха 317 лв с ДДС за нова топка с маншон! Благодарих им и отидох на колелото на 4-ти км на цариградско под моста в един сервиз Италсервиз нещо такова беше! Там някакво момче Наско ми направи лоста в в цяла и гофрирана кожа и с много як шев ги съедини! Пооправи ми и маншона! Взе ми 50 лв, но резултата е уникален! Доста по-добре изглежда от ориганалната визия на скоростния лост! Да не говорим и, че е и удобен за хващане.... Та ако искаш пробвай по този начин!
Публикувано 17 януари 2009 - 23:43
един приятел си купи от ауто+ за 100лв. същия само от горе не пишеше авангард иначе е същия като оригиналната
Публикувано 26 февруари 2009 - 19:51
здравейте,колегиедин приятел си купи от ауто+ за 100лв. същия само от горе не пишеше авангард иначе е същия като оригиналната
извадих голям късмет с този маншон.Ходих тия дни до Испания и там случаино отскочих до една морга и там работи един българин и гледам една Е класа цялата в кал до горе от наводненията миналата година.Гледам машона чисто нов и същият цвят като моя, и му викам на нашенеца сваляй.Свалихме го бързо и отиваме при испанеца и го питаме колко пари, а той като го видя цялото в кал и го даде без пари , но не разбра от каква кола е.Иначе ще ше дани олюпи здраво.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни