Jump to content

•  

Photo
- - - - -

въпрос за покупка на аксесоар

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 krum4o

krum4o

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 45 Posts:
  • Град:Благоевград
  • Автомобил:
    мерцедес е220 цди
    2003 г.

Posted 17 January 2009 - 19:33

Здравейте, колеги!
Да знаете откаде мога да си купя нов маншон и скоростен лост за Е 220 CDI CLASIC 2003 г.?
Ако знаете друго място освен Балкан стар.
  • 0

#2 Alenn

Alenn

Напреднал

• Потребители на форума
  • 263 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Volvo C30 2007

Posted 17 January 2009 - 19:59

В Ивайджет, цената предполагам е същата!
  • 0

#3 stutgart

stutgart

Чирак

• Потребители на форума
  • 143 Posts:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz CL500 (C215)
    Mercedes-Benz C200 Kompressor (W203).

Posted 17 January 2009 - 22:34

Колега, здравей! Като я взех моята, и един месец след това ми се скъса топката на скоростния лост! Отидох в Балканстар и ми поискаха 317 лв с ДДС за нова топка с маншон! Благодарих им и отидох на колелото на 4-ти км на цариградско под моста в един сервиз Италсервиз нещо такова беше! Там някакво момче Наско ми направи лоста в в цяла и гофрирана кожа и с много як шев ги съедини! Пооправи ми и маншона! Взе ми 50 лв, но резултата е уникален! Доста по-добре изглежда от ориганалната визия на скоростния лост! Да не говорим и, че е и удобен за хващане.... :bigemo_harabe_net-110: Та ако искаш пробвай по този начин!
  • 0
Публикувано изображение

#4 slavi E-klas

slavi E-klas

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 11 Posts:

Posted 17 January 2009 - 23:43

един приятел си купи от ауто+ за 100лв. същия само от горе не пишеше авангард иначе е същия като оригиналната
  • 0

#5 krum4o

krum4o

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 45 Posts:
  • Град:Благоевград
  • Автомобил:
    мерцедес е220 цди
    2003 г.

Posted 26 February 2009 - 19:51

един приятел си купи от ауто+ за 100лв. същия само от горе не пишеше авангард иначе е същия като оригиналната

здравейте,колеги
извадих голям късмет с този маншон.Ходих тия дни до Испания и там случаино отскочих до една морга и там работи един българин и гледам една Е класа цялата в кал до горе от наводненията миналата година.Гледам машона чисто нов и същият цвят като моя, и му викам на нашенеца сваляй.Свалихме го бързо и отиваме при испанеца и го питаме колко пари, а той като го видя цялото в кал и го даде без пари , но не разбра от каква кола е.Иначе ще ше дани олюпи здраво.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users