Добавка за почистване на дюзи ???
Започната от izoholz, 06 юли 2006 - 20:30:24
9 мнения по тази тема
Публикувано 06 юли 2006 - 20:30
Колеги, препоръчайте една изпитана и добра добавка за почистване на дюзите при КЕ-Jetronic?
Скоро ще сменям горивен филтър и мисля след това да направя една профилактика на дюзите, че и без това са ни скапани бензините.
Скоро ще сменям горивен филтър и мисля след това да направя една профилактика на дюзите, че и без това са ни скапани бензините.
Публикувано 06 юли 2006 - 20:44
ами на мен много ми хвалят STP по принцип за вякакви добавки ама не знам не съм пробвал защото още съм на карбуратор

СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП

Публикувано 07 юли 2006 - 07:58
В бензиностанциите на OMV Петрол има добавки за инжекциони. Пробвал съм ги на 190Е, 2000 сс - КЕ. Подобряват първоначалното запалване докато са в бензина. Същия ефект се получава, като зареждам само на Петрол. (Не работя в системата на Петрол на волана съм всеки ден от 1974 г.)
Nick Chuck
Nick Chuck
Публикувано 07 юли 2006 - 12:58
То май има две три марки на нашия пазар.Май нямаме голям избор.А някой да е чистил дюзи с ултразвук?
Публикувано 08 юли 2006 - 00:07
пич, пробвал съм с добавки-пари на вятъра-по никакъв начин не се оправи работата на мотора-сменяваш с нови и забравяш. 4х36лв=144лв
Публикувано 10 юли 2006 - 16:44
каквато и добавка да избереш я сипи преди да смениш горивния филтър, защото като разтвори боклуците, само след 1 изгорен резервоар пак ще имаш филтър за смянаКолеги, препоръчайте една изпитана и добра добавка за почистване на дюзите при КЕ-Jetronic?
П.П. аз използвам Кастрол (само че за дизел) има и за инжекциони, на бензиновата ми 190 съм слагал "Лики и Моли" и "Redex"
П.П.П.Ако дюзите са ти мн зле само ултразвук може да ги оправи или нови

светещи желетки, що сте толко нервни?
bliznatsite написаха: mn ne mi haresvat za6toto emblemata na mecedesa e kato mernik i izglezda 4e 6a te zastrelq
Публикувано 10 юли 2006 - 18:00
Проблеми към момента нямам с дюзите. Искам чисто профилактично да го направя, защото 50 000 км съм минал лично с колата на бензин и не съм правил профилактика. От скоро е на газ и няма да е зле да "продухам" малко дюзите. При нашите скапани бензини сигурно имат отлагания, макар и минимални, а и карането на газ сега също не е добро за тях, независимо че и на бензин карам на къси разстояния.
Задължително ли да сложа добавката преди да сменя филтъра?
Задължително ли да сложа добавката преди да сменя филтъра?
Публикувано 10 юли 2006 - 18:48
Lorinser е прав за хвърлените пари на вятъра. Паленето на бензин, докато загрее колата е достатъчно да не ти запуши впръсквачите, а и е полезно за изпарителя на газовата уредба де, т'ва е ясно

Публикувано 11 юли 2006 - 12:16
ДАЗадължително ли да сложа добавката преди да сменя филтъра?
Този пост е редактиран от ALEXONE™: 11 юли 2006 - 12:17
Публикувано 11 юли 2006 - 13:37
От всичко което съм пробвал на пазара май LIQUI MOLY e най читаво
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни