Разкрито: Mercedes E-класа
Започната от mrferdo, 07 яну 2009 - 11:15:25
27 мнения по тази тема
Публикувано 07 януари 2009 - 11:15
Моделът със заводско обозначение W212 бе разкрит преди своята официална премиера на автосалона в Детройт. Вече разполагаме с пълни данни за асортимента на моторите, както и снимки от интериора на автомобила.
прочети повече
прочети повече
Публикувано 07 януари 2009 - 16:47
Красиво
1991 190E SportLine turbo 0.6bar
Публикувано 07 януари 2009 - 17:55
"Subsonic
07.01.2009 16:23ч.
Аз лично ги намирам хиляда пъти по-готини като дизайн от новите БМВ и Ауди, които са си меко казано безлични.
Докато новата Е-класа носи точно ДНК-то на консерватичма и изчистения дизайн на едни от най-успешните модели на Мерцедес - а имеено тези от 80-те и 90-те."
Едно наистина прекрасно изказване за Марката. И аз съм на същото мнение!
Според мен Е-Класата ще се превърне в хит като предшествениците си!
Но все пак само времето ще покаже дали това е печеливш ход!
07.01.2009 16:23ч.
Аз лично ги намирам хиляда пъти по-готини като дизайн от новите БМВ и Ауди, които са си меко казано безлични.
Докато новата Е-класа носи точно ДНК-то на консерватичма и изчистения дизайн на едни от най-успешните модели на Мерцедес - а имеено тези от 80-те и 90-те."
Едно наистина прекрасно изказване за Марката. И аз съм на същото мнение!
Според мен Е-Класата ще се превърне в хит като предшествениците си!
Но все пак само времето ще покаже дали това е печеливш ход!
Mercedes-Benz W201
Публикувано 07 януари 2009 - 17:55
Трябва да се види на живо, човек да се докосне па да седне, да запали моторчето па тогава ще се види колко е сполучливо.
А пропо мернах новите Е класи такси изпълнение за вече с BlueEFFICIENCY! Чудно ми е кво разходче дават?
А пропо мернах новите Е класи такси изпълнение за вече с BlueEFFICIENCY! Чудно ми е кво разходче дават?
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 07 януари 2009 - 18:05
Леееееко да му сьберат фаровете в един и ще стане кукла.
.
Публикувано 07 януари 2009 - 18:22
Хубавка е!
Публикувано 07 януари 2009 - 18:50
Aз като един почитател на марката разбира се ще кажа сипер е!!! НО си имам и своите забележки на пръв поглед е много добре от вън ,но вътре ми се вижда малко ръбата от горната част на таблото ми прилича на 124 а след 20 години ми е странно да го Видя отново! А да не забравя и че халогените са ТОЧНО като на АУДИ а аз не харесвам ауди пффф
В ОБЩИ ЛИНИИ МИ ХАРЕСВА МНОГО ако някой ме е разбрал погрешно сори ХУБАВА Е!!!
В ОБЩИ ЛИНИИ МИ ХАРЕСВА МНОГО ако някой ме е разбрал погрешно сори ХУБАВА Е!!!
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 08 януари 2009 - 09:41
красива соната
Публикувано 08 януари 2009 - 13:15
Леееееко да му сьберат фаровете в един и ще стане кукла.
Да и мен тази лайсничка между фаровете леко ми се набива на очи, но предполагам са го направили, за да го отличат от Ц-класата.
Публикувано 08 януари 2009 - 14:44
не знам защо на мен много ми напомня на Майбах, което го прави супер привлекателен, мисля че ще е хит
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 08 януари 2009 - 14:56
Определено на мен не ми харесва, въпреки че от всички предположения от близкото минало това е най-сполучливият вариант.
Все пак да не забравяме, че и новият ЦЛ на снимки мязаше на корейска тояга, но на живо си е звяр
Все пак да не забравяме, че и новият ЦЛ на снимки мязаше на корейска тояга, но на живо си е звяр
Публикувано 12 януари 2009 - 11:47
Mercedes E-класа: С любов към обектива
Представяме ви нови снимки на бъдещата E-класа, както и модификациите на модела в зависимост от задвижващия агрегат и вида на трансмисията.
виж всички мотори с данни за к. с. и върт. момент
Представяме ви нови снимки на бъдещата E-класа, както и модификациите на модела в зависимост от задвижващия агрегат и вида на трансмисията.
виж всички мотори с данни за к. с. и върт. момент
Публикувано 12 януари 2009 - 12:10
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни