http://www.mercedess...hlight=cps m104
Е как се поправя и кабела и тества сензора,че нали знаеш от 92 края до 95 кабелите са.................ма да не дьрпам дявола за опашката.
Може ли да се прави по някакъв начин диагностика на запалването ?С Star Diagnosis или по друг начин ? Е320 W210
Started by top, 05 Jan 2009 - 19:22:33
36 replies to this topic
Posted 06 January 2009 - 14:26
.
Posted 09 January 2009 - 20:36
Днес смениха датчика, но още не може да се каже дали работи защото колата не е престояла една нощ, утре сутринта ще стискаме палци да запали нормално, че и без това трябва да се върне до сервиза да я погледнат, защото като я взех се появи някакъв странен проблем, автоматика почна да "рита" при превключване от втора на трета и от трета на четвърта, моето предположение е че са откачили някой вакум ? Друго може ли да е ?
Posted 09 January 2009 - 22:14
НЕ
Posted 11 January 2009 - 12:16
смени го,...ще се оправи!
LYNX, мерси много, точно така стана, прав си както винаги
Не писах вчера защото исках да се уверя два пъти че всичко е наред и още не мога да повярвам че пали толкова добре. Вчера сутринта трябваше да я закарам на сервиз за да оправят вакумите на кутията и беше -9 градуса - при тая температура колата просто нямаше начин да запали, но за голяма радост и за първи път в студено време запали като нормална кола, врътна стартера и запали, без да се мъчи, без да гърми, не мигаха лампичките на огледалото и часовника не се развали - направо чудо за мен, защото тоя проблем го има от поне 4 години и съм ходил поне 10 пъти на диагностика на различни места и не могат да разберат какво има и така си караше в времето... Днес също при -11 градуса запали без никакъв проблем, наистина чудо
Posted 12 January 2009 - 21:35
LYNX,
Пак да ти благодаря, не съм свикнал тая кола да пали толкова хубаво и безпроблемно, и тая сутрин при -10 градуса запали без никакъв проблем
Пак да ти благодаря, не съм свикнал тая кола да пали толкова хубаво и безпроблемно, и тая сутрин при -10 градуса запали без никакъв проблем
Posted 12 January 2009 - 22:01
Благодаря,...радвам се че си оправил поне тази!
Лека вечер!
Лека вечер!
Posted 13 January 2009 - 10:18
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

View Garage