НЕ МИ ПОДГРЯВАТ СЕДАЛКИТЕ S320 CDI W220
Started by sebotarikata, 03 Jan 2009 - 18:16:04
23 replies to this topic
Posted 03 January 2009 - 18:16
НЕ МИ ПОДГРЯВАТ СЕДАЛКИТЕ S320 CDI ЛАМПИЧКИТЕ НА БУТОНИТЕ СВЕТАТ НО НЕ СЕ ЗАТОПЛЯТ СЕДАЛКИТЕ А СЕГА В ТАЗИ СТУД Е МАЛКО КОФТИ БЕЗ ТАЗИ ОПЦИЯ, ИМА ЛИ НЯКОЙ ИДЕЯ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА?
Posted 03 January 2009 - 18:22
Повредени реотани които са вградени в седалката,..тва е постоянен дефект!
Posted 03 January 2009 - 18:38
БЛАГОДАРЯ ЗА БЪРЗИЯ ОТГОВОР, КАК МОЖЕ ДА ГИ СМЕНЯ ИЛИ САМО В СЕРВИЗ ТРЯБВАПовредени реотани които са вградени в седалката,..тва е постоянен дефект!
Posted 03 January 2009 - 18:39
В сервиз!
Posted 03 January 2009 - 18:44
БАЛКАНСТАР? НЕКВА ОРИЕНТИРОВЪЧНА ЦЕНА?
Posted 03 January 2009 - 18:48
по хиледарка на седалка!
Posted 03 January 2009 - 19:23
е,, те седалките ли щте сменят??????? някъв по безболезен начин 2 бона не са малко кинтитепо хиледарка на седалка!
Posted 03 January 2009 - 20:45
е,, те седалките ли щте сменят??????? някъв по безболезен начин 2 бона не са малко кинтите
Кво са 1000лева в сравнение с 6000 лева за окомплектована седалка,....е отговора на запитването ти данеби да си купуваш седалките!
А ефтиния вариант е да забравиш че имаш подгреване на седалките и да си купиш по- дебели гащи!
Както си тръгнал да описваш дефектите на автомобила,..кажи от къде ти го набутаха ,та да си направим като оня черния списък за бензиностанцийте!
Posted 03 January 2009 - 21:03
а не би ли трябвало компютъра на колата да отчете този проблем когато има изгоряла крушка веднага го изписва коя и къде
Posted 03 January 2009 - 21:05
На таблото се изписват само основни повреди,...свързани с безопасност и прочие,....всичко друго което е комфорт,..е приоритет на сервизна дейност!
Posted 03 January 2009 - 22:16
Имах подобен проблем на W211 само, че беше отишъл кантара на пасажерската седалка (така се казва май), демек даваше грешка SRS Airbag. От Враца ме пратиха при Дунев в София, след 4 ходения и близо месец без седалка на пасажера просто от там ми казаха, че нестава. Пратиха ме при едно циганче във Враца, разкости седалката за 10 минути, прати ме в Балкан Стар да си купя кантар (тази голяма платка на която ми седеше потния г*з), момчето сложи платката, събра седалката за 12 минути, прати ме да ми изтрият грешката и всичко приключи. Цялата авантюра без намесата на професионалистите от Дунев, 550 лв. 500за кантар , 50 за ЧОВЕКА!
За W202 имаше някъде снимки по немските форуми как се разглабят седалките, стига да не са кожени, макар, че ЧОВЕКА от Враца каза , че и да са кожени пак не са проблем.... успех !!!
Ето линка за W202: 1
За W202 имаше някъде снимки по немските форуми как се разглабят седалките, стига да не са кожени, макар, че ЧОВЕКА от Враца каза , че и да са кожени пак не са проблем.... успех !!!
Posted 03 January 2009 - 22:21
Имах подобен проблем на W211 само, че беше отишъл кантара на пасажерската седалка (така се казва май), демек даваше грешка SRS Airbag. От Враца ме пратиха при Дунев в София, след 4 ходения и близо месец без седалка на пасажера просто от там ми казаха, че нестава. Пратиха ме при едно циганче във Враца, разкости седалката за 10 минути, прати ме в Балкан Стар да си купя кантар (тази голяма платка на която ми седеше потния г*з), момчето сложи платката, събра седалката за 12 минути, прати ме да ми изтрият грешката и всичко приключи. Цялата авантюра без намесата на професионалистите от Дунев, 550 лв. 500за кантар , 50 за ЧОВЕКА!
Дунев са некъдарници, незнам защото са те пратили при тях, може би разбират от пежо 205 или от фиат пунто от 80та година, но от мерцедеси не разбират още повече такива специфични неща.
Posted 03 January 2009 - 22:25
Казваш значи -кантара на пасажерската седалка,....на която ти е седял потния гъз,....ти пътник ли си бил ,..или водача на 211-ката!?
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users