Здравейте колеги . Попрочетох доста от коментарите , препоръките и мнението което сте дали . Интересуваме какво ви е мнението за този Бенц . http://m.mobile.bg/d...478616821530587
Колега до какви пари търсиш 203-ка и какви критерий имаш?
Публикувано 24 ноември 2016 - 21:49
Здравейте колеги . Попрочетох доста от коментарите , препоръките и мнението което сте дали . Интересуваме какво ви е мнението за този Бенц . http://m.mobile.bg/d...478616821530587
Колега до какви пари търсиш 203-ка и какви критерий имаш?
Публикувано 24 ноември 2016 - 22:41
Хич не съм разбирач на коли, обаче с тези закръглени 175 и тези накъсани задни седалки...
Публикувано 24 ноември 2016 - 22:43
Няма друга кола дето да се паркира като Мерцедес. Там дето сега се мъчиш с Орела, с Бенца ще влизаш от раз. Поддръжката нека да е 2-2.5 идеи по скъпа, ама па си заслужава.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
БМВ-тата завиват още по-скандално
Публикувано 24 ноември 2016 - 22:50
Публикувано 25 ноември 2016 - 01:25
Ами за цена нямам точно фиксирана , ако е нещо наистина хубаво и съм сигурен че си заслужава парите ще скоча . Но се напатих от един колега от форума със старата ми 202ка много и сега много предпазливо стъпвам . А от към екстри навигация ел.седалки ел огледала ел.стъкла на кожа не държа подгрев на седалки също е за предпочитане . За бензин или дизел нямам претенции също както и за автомат или ръчка . Защото много голям избор няма като се съсредоточа само в дизел или само ръчка .Колега до какви пари търсиш 203-ка и какви критерий имаш?
Публикувано 06 декември 2016 - 20:30
Публикувано 06 декември 2016 - 21:15
Мнение за http://m.mobile.bg/d...476250362037325 Благодаря ви предварително
Изпратено от моят P9000 с помощта на Tapatalk
Мнение.... ръждив кош.
Избягвай коли внесени от Швейцария или Австрия, ако не са до 5г.
Това отдолу си нямаш идея как ще изглежда....
Публикувано 07 декември 2016 - 12:40
Къде я видя тази ръжда, че заключи "ръждив кош"? Отдолу цялата кола е в пластмасови капаци - дето я пазят от луга и сол.
На снимките не се вижда да има ръжда. Ама и те едни снимки й направили - поне таблото и централната конзола да се виждаше.
Отделно аз не бих взел кола с този мотор - не върви а гори, скъп за обслужване за това което дава и тн.
Публикувано 07 декември 2016 - 13:44
Тази кола не е 2005-та, по-скоро 2004та. Пре-фейс е, което значи че купето не е обработено против ръжди. Почват да го правят 2005та, понеже ситуацията е плачевна при по-ранните 203ки и не само.
Най-вероянто нещата са зле отдолу, но без да се види, няма как да се знае.
Не е цялата кола в пластмасови капаци, има, но не е изцяло затворена.
Отново... има надежда, но не може да се допусне автоматично, че няма да има проблеми с ръжди.
Хубавото на швейцерските е, че обикновено имат много екстри.
Публикувано 07 декември 2016 - 13:45
Къде я видя тази ръжда, че заключи "ръждив кош"? Отдолу цялата кола е в пластмасови капаци - дето я пазят от луга и сол.
На снимките не се вижда да има ръжда. Ама и те едни снимки й направили - поне таблото и централната конзола да се виждаше.
Отделно аз не бих взел кола с този мотор - не върви а гори, скъп за обслужване за това което дава и тн.
Идея си нямаш колко 203-ки съм виждал, особено такива Швейцарски....
Това с корите или не си наясно, или не си виждал 203-ка отдолу, да не мислиш че е опакована херметически отдолу....
Там хвърлят много агресивна химия и влиза навсякъде, прагове, подкалници, фуги и тн... и си работи.
Жалко, имах снимки в телефона правени преди 5г. на 203-ка 2002г. нов внос от Швейцария да видиш за какво иде реч, а беше на 100 000км. Вътре беше като нова, ама отдолу всяка гайка беше изгнила, а носачите (освен алуминиевите) бяха.... А пробивната корозия няма да коментирам, бяха е боядисали джамбазите цялата и пак беше избила корозията и надула боята.
Спор няма иначе за техническо състояние от Германия, Австрия или Швейцария, но аз лично предпочитам да правя, двигател, кутия или друго, освен купе.... няма управия.
Публикувано 07 декември 2016 - 16:53
Да, чак да е херметически затворена от пластмасите отдолу - не е. Но пък си пазят. На жената 203-ката е от Германия, модел 2001-ва и няма фрапантни ръжди отдолу. Затова не бих заключил, че всяка 203-ка от тези страни е зле.
Публикувано 07 декември 2016 - 20:55
Моята S203 (2001) е пълна трагедия под пластмасите на праговете, извадих и 3кг. кал от там. Задният мост и той на лисица, спирачни апарати и др. малки компоненти.
Ръжда в изобилие, но поне няма дупки.
Разбира се не се знае, дали е била мита отдолу някога, което си е от огромно значение.
Стресни се, племе закъсняло! Живейш ли, мреш ли, ти не знайш! След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?
Иван Вазов.
Публикувано 09 декември 2016 - 18:50
Публикувано 09 декември 2016 - 18:52
Публикувано 09 декември 2016 - 19:13
Тази кола аз лично не бих отишъл да е гледам.
1-во тапицирани волани ме отблъскват
2-ро фейс, ама вътре със стария салон, отврат (мое мнение) тази кола е сигурно 2003/2004г. имаха някаква междинка, фейс ама със стария салон....
3-то щората е счупена или изобщо е няма....
4-то салона, видимо боядисван, китован и тн...
5-то километрите и са най-малко 300-350 000км.
6-то цената предполагам ще е дърво, защото си мисли че продава уникат.
Вероятно те блазни салона и навито, но в случая навито ще ти седи за фасон, за никакъв няма да го ползваш, ако изобщо и работи.
Сподели все пак каква е цената, километри и година, за да те ориентираме по-добре.
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни